-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΡΑΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΣΙΜΟΥΧΑΣ ΣΑΝΖΜΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΛΒΟΛΙΝΩΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΕΒΑΛΕ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ????
ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ???
ΤΑ ΓΡΕΖΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ!!!!! ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ !!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -
ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΡΑΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΣΙΜΟΥΧΑΣ ΣΑΝΖΜΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΛΒΟΛΙΝΩΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΕΒΑΛΕ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ????
ΤΑ ΓΡΕΖΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ!!!!! ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ !!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -
ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -
Παναγιωτη καλως ηλθες
Σε τι αμαξι επαθες αυτη τη ζημια; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παναγιωτη καλως ηλθες
Σε τι αμαξι επαθες αυτη τη ζημια;renault megane ii privilege
-
Ο χρήστης PCMANIAC έγραψε:
ΤΑ ΓΡΕΖΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ!!!!!l:Τα γρέζια φεύγουν με τα λάδια.βαλβολίνες κλπ.... Και μάλλον δεν πήγες μακριά με το κιβώτιο χωρίς βαλβολίνες.... Οπότε αφού το κατάλαβες και σταμάτησες αμέσως τότε δεν πρέπει να έχεις φθορές.
Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι αν αυτό που σου συνέβη προβλέπεται, δηλαδή είναι γνωστό κουσούρι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ή κιβωτίου, ή όχι οπότε θα ήθελα να ξέρω αν ήταν τυχαίο ή αν όχι τί μπορεί να το προκάλεσε... -
εαν εισαι εντος εγγυησης καλο θα ηταν να επεμενες για ανοιγμα του κιβωτιου ταχυτητων ωστε να ηταν σιγουρο οτι οποιαδηποτε ζημια θα επισκευαζετο δωρεαν.
για να εισαι σιγουρος καλο θα ηταν να απευθυνθεις στην κεντρικη αντιπροσωπεια αφου συνηθως στο δικτυο δεν τους ειναι και τοσο ευχαριστες τετοιες επισκευες αφου δεν πληρωνονται για αυτες λογω των εγγυησεων.......αληθεια εχει η ρενω κεντρικη ή ειναι οπως πχ η οπελ που εχει μονο δικτυο;;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ????