-
Θέλω να αγοράσω μηχανάκι 50cc αλλά δεν ξέρω τι πάρω. .
Μου αρέσει να είναι γρήγορο αλλά και καλό. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? -
Τι ακριβώς ψάχνεις? Σκούτερ, on-off, street, παπί ?
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Τι ακριβώς ψάχνεις? Σκούτερ, on-off, street, παπί ?Δεν θα προτιμούσα κάτι σε σκούτερ.Θέλω κάτι το οποίο να είναι οποσδήποτε με συμπέκτη και στην χειρότερη να αλάζονται οι ταχύτητες μόνο με το πόδι.Θέλω κάτι σε στυλ όπως το aprillia rs αλλά δεν έχω ακούσει τα καλήτερα λόγια.Προτιμώ κάτι σε street ή super motard.Ακόμα από παπί μου άρεσε το yamaha Z.Απότι γνωρίζω όμως το ζετάκι πρέπει να έχει καταργηθεί.Το μόνο σίγουρω πάντως είναι θα πρέπει να είναι 50cc!
-
Λογικα δεν πας για καινουριο ετσι?
TDR50 η DT50 ?
-
Ο χρήστης KeLeYTiS έγραψε:
Λογικα δεν πας για καινουριο ετσι?TDR50 η DT50 ?
θα προτιμούσα καινούργιο για να είμαι πιο σίγουρος μηχανικά όσο και τεχνολογικά.Αυτό γιατί είναι μόνο 50κυβικά και όπως και να το κάνεις δεν κρατά και για πολύ ο κινητήρας.
-
Καλα αυτο δεν εχει τοσο σημασια οσο τι χρηση θα του κανεις εσυ...
Για ριξε μια ματια στο DT50
Πρεπει να βγαινει ακομα....
-
Ο χρήστης KeLeYTiS έγραψε:
Καλα αυτο δεν εχει τοσο σημασια οσο τι χρηση θα του κανεις εσυ...Για ριξε μια ματια στο DT50
Πρεπει να βγαινει ακομα....
Σε πιο site μπορώ να το βρω?Πως είναι γιατί πρώτη φορά το ακούω.
-
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Ωραίο φένεται και δόξα το θεό η yamaha φιμίζετε για τις μηχανές της.Ξέρετε καθόλου από τιμές τι παίζει και αν μπορούν να το στήλουν από Γαλλία Ελλάδα?
-
Ο χρήστης djnicktop έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Ωραίο φένεται και δόξα το θεό η yamaha φιμίζετε για τις μηχανές της.Ξέρετε καθόλου από τιμές τι παίζει και αν μπορούν να το στήλουν από Γαλλία Ελλάδα?http://www.yamaha-motor.gr/index.jsp το site της ελληνικης αντιπροσωπειας.
Το γαλλικο site το εβαλα για να δεις φωτο απο το dt50. -
Από το γαλλικό site μου άρεσε πάρα πολύ και το TZR50.Μου φένεται πολύ φιγουράτο και πιστεύω πως με μια αλλαγή στα φώτα θα μιάζει πολύ στο R1! Πως σας φένεται?
Αγορά νέου 50cc