-
Καλησπερα παιδια
Προσφατα αγορασα ενα vw golf 2011 μοντελο. Ολα φαινοντε σε αψογη κατασταση αλλα τελευταια οταν το αμαξι ειναι ζεστο στο ξεκινημα και σε χαμηλη ταχυτητα κανει ενα τριξιμο σαν σφυριγμα για λιγο σαν κατι να ειναι σκουριασμενο.
Δε το κανει με νεκρα ουτε με πολυ γκαζι ειναι καθαρα μολις αποσυμπλεκταρεις η αφησεις το γκαζι και σε χαμηλη ταχυτητα και μονο οταν ειναι ζεστο.
Δεν εχω χρονο για συνεργειο γιαυτο χρειαζομαι μια αποψη αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι αναλογο.
Το μυαλο μου παει καπου κοντα στους αξονες αλλα δεν ξερω.Καμια ιδεα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπερα παιδια
Προσφατα αγορασα ενα vw golf 2011 μοντελο. Ολα φαινοντε σε αψογη κατασταση αλλα τελευταια οταν το αμαξι ειναι ζεστο στο ξεκινημα και σε χαμηλη ταχυτητα κανει ενα τριξιμο σαν σφυριγμα για λιγο σαν κατι να ειναι σκουριασμενο.
Δε το κανει με νεκρα ουτε με πολυ γκαζι ειναι καθαρα μολις αποσυμπλεκταρεις η αφησεις το γκαζι και σε χαμηλη ταχυτητα και μονο οταν ειναι ζεστο.
Δεν εχω χρονο για συνεργειο γιαυτο χρειαζομαι μια αποψη αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι αναλογο.
-
Καλησπερα παιδια
-
Η καμια βάση σασμάν ,μηχανής , κατι τέτοιο μου ακούγεται
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Η καμια βάση σασμάν ,μηχανής , κατι τέτοιο μου ακούγεταιSent from my iPad using Tapatalk
Ακουγεται λογικο αλλα δε θα πρεπε να το κανει συνεχεια και οχι οταν ειναι μονο ζεστο; εκτος αυτου δε θα πρεπε να κουναει και λιγο το αμαξι;
-
Όχι δεν ειναι απαραίτητα τα παραπάνω
Sent from my iPad using Tapatalk
Τριξιμο στο ασε-πατα το γκαζι