-
Συγχαρητηρια στους Βωβο-LM για τη νικη τους.
Επισης συγχαρητηρια στους Ιταλους για την επιδοση τους.
Μια διαφορα που παρατηρησα στους Ιταλους σε σχεση με τους αλλους Ελληνες, ειναι περα απο την υποστροφικη οδηγηση, το οτι φρεναρανε πιο αργα στις ευθεις των ειδικων, η περναγανε στα χασιματακια χωρις να αφηνουν.
Ισως και απο εκει να κερδισαν δεκατα.Επισης, μου αρεσαν ολα τα Φ3 για διαφορετικους λογους.
ο junior παντα φοφερος, πιστευω ο καλυτερος οδηγος του αγωνα μαζι με το Βωβο,αριστα περασματα και χρονοι(και πολυ καλο στησιμο)Ο Λαμπρος μου αρεσε γιατι ηταν ψυχωμενος και εδειχνε και πηγαινε γρηγορα.(Παυλο, μηπως ειναι λιγο σκληρο πισω το φιεστα σε σχεση με τον ανταγωνισμο,αναπηδουσε αρκετα σε σχεση με πουντο)
Ο Παραδεισης μου αρεσε γιατι τον περιμενα πιο αργο, ενω ο Λεωνιδας gentleman οπως παντα.Στα Α5 Αναγνωστακος και Μανιαδακης απαιχτοι
ΥΓ.Ο Χατζητσοπανης πιστευω πως θελει αλλα δεν μπορει λογω αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΥΓ... Βρε παλιόγερε φαντάζεσαι να έρθουν στο Μέγαρο ή να πάνε βόρεια τίποτα ακροβάτες αλοδαποί με Ραλλύ, ή δεν ξέρω τι ΄΄αλλο... Που θα είσαστε δηλαδλή αν δεν τους τρακάρετε... ΚΑΛΗΜΕΡΑ, όλη μέρα!
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ , ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΙΑΙΑ , ΜΑΘΑΝΕ , ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΚΗΔΕΣ (ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΙΑΙΑ ), ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΖΟΖΕΦΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΑΝ !ΜΕ ΜΙΑ ΦΤΕΡΟΥΓΑ , ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΡΗ , ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΑ , ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ , ΑΡΧΗΓΕ .
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ 2Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΠΑ...
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΦΙΛΕ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕΣ ΧΘΕΣ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
EΓΩ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΣΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ , ΕL-EM , ΣΟΡΥ
-
[b]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΩΡΗ ΣΚΙΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[size=24][color=darkblue][/color][/size] ΤΩΡΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑ ?
-
Aκουσα καποιους που ειπαν οτι το επιπεδο των Ελληνων αγωνιζομενων ειναι πολυ πιο πισω απο των Ιταλων και αυτο μπορει να ισχυει αλλα δεν πρεπει να λαβουμε υποψιν μας και τα αυτοκινητα.Αν και Ν δεν ειναι ολα ιδια δεν ειναι ιδιο το mitsu του χατζητσοπανη με αυτο του Παναγιωτουνη π.χ.
Να ρωτησω και καποιον ειδικο δεν ειναι αληθεια οτι τα Ν εχουν μεταξυ τους μεγαλες διαφορες?
Γιατι και εγω λεω οτι δεν ειναι οψη αυτη μερικων ελληνων με Ν4 που ειναι εκτος ανταγωνισμου μερικα λεπτα πισω απο τους αλλους και τους περνανε και τα yaris αλλα πρεπει να δουμε και αν ειναι ιδια(οχι με τα yaris φυσικα) -
APR, πώς τα καταφέρνεις να βάζεις color=darkblue και να βγαίνουν κόκκινα;;;
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΩΡΗ ΣΚΙΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΤΩΡΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑ ?Αυτό ήθελες να πεις;
-
ΑΣΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ , ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΣΤΟΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
-
ΤΟ ΜΑΥΡΟΝ ΡΟΔΟΝ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΟΝ ΑΓΟΝ
ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΠΑΤΡΙΟΤΕ
ΜΕ ΑΡΧΙΓΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΙΣ ΝΕΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΕΙΣ ΤΑΣ ΘΕΡΜΟΠΗΛΑΣ ΜΑΣΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΠΑΤΡΙΟΤΕ
ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΗΘΕΜΕΘΑ
ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑΜΕ ΤΟ «ΟΧΙ»
ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΡΟΠΙΑΖΟΜΕΘΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΥΦΡΑΝΘΕΙΣ
ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ Η
28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-
[quote='faflas']Aκουσα καποιους που ειπαν οτι το επιπεδο των Ελληνων αγωνιζομενων ειναι πολυ πιο πισω απο των Ιταλων
AYTO EINAI ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ .
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ? ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ WRC TOY PANIZI KAI G.G.GALI ?Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?ΤΑ ΓΙΑΡΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ -ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ F 3 !ΓΙΑΥΤΟ ΡΕΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΕΡΟΥΓΑΤΟΥΣ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ?
-
Συγχαρητήρια στους νικητές Βωβό - 'ΕL-EM' για την επίδοση και τη νίκη. Ήταν πολύ ωραίοι και με το μάτι.
Καθόμουν σε κατηφορική φουρκέτα μετά από πολύ πατημένο κομμάτι στο Μοσχοπόδι. Επειδή δεν είμαι και κάποιος ειδήμων, να ξεκαθαρίσω από τώρα ότι τα λόγια μου δεν είναι αυθεντία ... Η πλειοψηφία των Ελλήνων με Ν/4 προσπαθούσαν να φλικάρουν και εν τέλει πήγαιναν με τα 4 φτάνοντας τελικά στο απεξ με ελάχιστη ταχύτητα όπου και μετά πατούσαν γκάζι να φύγουν. Τα περισσότερα Ιταλικά πληρώματα ούτε χορευτικά έκαναν, ούτε πολλά τιμονίδια. Ντριφταραν λίγο και στρίβανε με γκάζι (θύμιζε άσφαλτο κατα κάποιο τρόπο).
Και εγώ πίστευα ότι θα υπήρχαν λιγότερες και μικρότερες διαφορές. Αυτό που πραγματικά όμως είναι αξιοπερίεργο (πλέον) είναι 'γιατί τόσα Ν/4 στην Ελλάδα'. Τεχνικά και από πλευράς προσπάθειας πολλά πίσω νούμερα ήταν πολύ ανώτερα (για μένα). Τα Α/5 και Α/6 ήταν πολύ πιο θεαματικά και κρίμα που έχουν μείνει λίγα.
Αυτά και γενικά 'να 'χαμε να λέγαμε.'
-
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ Α5 Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!
ΜΑΝΙΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΡΙΟ.......... -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
...Δυστυχώς η δική μας προσπάθεια σταμάτησε στα δεύτερα Σκούρτα απο ένα **σπασμένο λεβιέ ταχυτήτων **.....και στη συνέχεια απο ένα διαλυμένο μπροστά λάστιχο στο 10ο χιλιόμετρο περίπου........Μήπως υπάρχει κανείς να έχει φωτογραφίες ή βίντεο ??? Ευπρόσδεκτα..
-
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΛΩΡΗ!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 'ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ' ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ!ΕΤΣΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ...
ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΙΤΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΜΙΤΣΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ........ΙΝΔΙΑΝΟΙ!!! ;
ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ...
ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!!!ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ,ΜΕ... ΤΟ ΦΤΕΡΟ!
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΜΠΟΡΟΥΝ;
PS.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ!
-
μπραβο μιγαλε εκανες ιν-διανα , φτερα και πουπουλα ειμαστι ...........
-
, ΠΟΛΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ..............ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ -
Ο χρήστης acro έγραψε:
...Δυστυχώς η δική μας προσπάθεια σταμάτησε στα δεύτερα Σκούρτα απο ένα **σπασμένο λεβιέ ταχυτήτων **.....και στη συνέχεια απο ένα διαλυμένο μπροστά λάστιχο στο 10ο χιλιόμετρο περίπου.....
...Μήπως υπάρχει κανείς να έχει φωτογραφίες ή βίντεο ??? Ευπρόσδεκτα..
ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΕΧΕΙ ΜΕΡΑΚΙ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ....
Δυστυχώς οι τελευταίοι τρέχουμε για τους ενδιάμεσους μου φαίνεται...Αν δεν διάβαζα θα μπορούσα να σχεδόν σας μετρήσω τους θεατές σε κάθε ειδική...
-
O ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΡΑΛΛΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ.
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
O ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΡΑΛΛΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ.
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Γιατί δε μας λες και σε εμάς να ξέρουμε ποιοι είναι ο σνόμπ !!!
Άσε που ξέρουμε αλλά έτσι για το γαμώτο
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ