-
Λοιπόν τις τελευταίες μέρες έχω το εξής πρόβλημα:χτυπάει ο συναγερμός στο αυτοκίνητο χωρίς λόγο.Καμιά φορά χτυπάει και σε επανάληψη.Το αυτοκίνητο είναι audi A3 2006.Καμιά ιδέα?Να απευθυνθώ σε ηλεκτρολόγο?
-
Λοιπόν τις τελευταίες μέρες έχω το εξής πρόβλημα:χτυπάει ο συναγερμός στο αυτοκίνητο χωρίς λόγο.Καμιά φορά χτυπάει και σε επανάληψη.Το αυτοκίνητο είναι audi A3 2006.Καμιά ιδέα?Να απευθυνθώ σε ηλεκτρολόγο?
-
-
Μπορεί να παθαίνει και βραχυκύκλωμα από την υγρασία στις επαφές του. Αν έχεις κλειδάκι που τον απενεργοποιεί προσπάθησε να τον ανοίξεις και να τον απενεργοποιήσεις μερικές φορές. Μπορεί να συνέλθει. Έτσι έλυσα εγώ το δικό μου αντίστοιχο πρόβλημα.
-
κλειδάκι έχω,δεν ξέρω που έχει την υποδοχή!
-
Απο μπαταρία πως είσαι; μήπως πέφτει πολύ το ρεύμα της ειδικα τώρα με τα κρύα;
-
υπάρχουν και κλεφτρόνια, κινητοποιούν το συναγερμό, χτυπά η σειρήνα, βγαίνεις δε βλέπεις ψυχη,
ξανά και ξανά
σκέφτεσαι χάλασε ο συναγερμός, είναι βράδυ κι ενοχλεί, θα το τσεκάρεις λες το πρωί
κι αναγκάζεσαι να το σβήσεις για να πέσεις για ύπνοενημερωτικά
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Απο μπαταρία πως είσαι; μήπως πέφτει πολύ το ρεύμα της ειδικα τώρα με τα κρύα;τη μπαταρία πρέπει να την ελεξω..δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχει που τη βάλαμε.
-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
υπάρχουν και κλεφτρόνια, κινητοποιούν το συναγερμό, χτυπά η σειρήνα, βγαίνεις δε βλέπεις ψυχη,
ξανά και ξανά
σκέφτεσαι χάλασε ο συναγερμός, είναι βράδυ κι ενοχλεί, θα το τσεκάρεις λες το πρωί
Ναι ειναι ενα στανταρ κολπο τους. Οποτε ο συναγερμος καλο ειναι να ελεγχθει καπου που να βλεπει το αυτοκινητο πως σιγουρα βαραει απο μονος του.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ξανά και ξανά
Ναι ειναι ενα στανταρ κολπο τους. Οποτε ο συναγερμος καλο ειναι να ελεγχθει καπου που να βλεπει το αυτοκινητο πως σιγουρα βαραει απο μονος του.
παιδιά σίγουρα βαράει από μόνος του.για παράδειγμα χθες το πρωί,εκεί που καθόμασταν έξω,άρχισε να βαράει!
-
Χωρίς πλάκα, επομενο ερώτημα
κανένα έντομο στην καμπίναχωρίς πλάκα να αποκλείσεις ένα-ένα
-
από όσο ξέρω όχι...
-
Εσωτερικη ηλιοπροστασια μηπως κουνιεται;
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
κλειδάκι έχω,δεν ξέρω που έχει την υποδοχή!βρες που είναι το 'σώμα' του συναγερμού και κάπου θα έχει την υποδοχή για το κλειδάκι.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
κλειδάκι έχω,δεν ξέρω που έχει την υποδοχή!
βρες που είναι το 'σώμα' του συναγερμού και κάπου θα έχει την υποδοχή για το κλειδάκι.
Το 'σώμα' του συναγερμού μπορεί να ναι μέσα στο ταμπλό και η υποδοχη να ναι απλα στη σειρήνα.
πρόβλημα με συναγερμό!χτυπάει συχνά χωρίς λόγο!