-
Σκέφτομαι να δώσω το civic μετά από 10 χρόνια. Είναι πρώτο χέρι ατρακαριστο με ό,τι είχε από τη μάνα του. Ο λόγος είναι ότι τώρα με οικογένεια θέλω να πάρω ένα 5πορτο off road με χαμηλή κατανάλωση μεταχειρισμενο οπότε μια αντίστοιχη ανταλλαγή μ ενδιαφέρει. Το αυτοκίνητο το πλήρωσα πάνω από 20000 όταν το πήρα καινούργιο και τώρα ψάχνω για 5500. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω περισσότερες πληροφορίες.
-
Σκέφτομαι να δώσω το civic μετά από 10 χρόνια. Είναι πρώτο χέρι ατρακαριστο με ό,τι είχε από τη μάνα του. Ο λόγος είναι ότι τώρα με οικογένεια θέλω να πάρω ένα 5πορτο off road με χαμηλή κατανάλωση μεταχειρισμενο οπότε μια αντίστοιχη ανταλλαγή μ ενδιαφέρει. Το αυτοκίνητο το πλήρωσα πάνω από 20000 όταν το πήρα καινούργιο και τώρα ψάχνω για 5500. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω περισσότερες πληροφορίες.
-
-
Ο χρήστης rqd έγραψε:
Σκέφτομαι να δώσω το civic μετά από 10 χρόνια. Είναι πρώτο χέρι ατρακαριστο με ό,τι είχε από τη μάνα του. Ο λόγος είναι ότι τώρα με οικογένεια θέλω να πάρω ένα 5πορτο off road με χαμηλή κατανάλωση μεταχειρισμενο οπότε μια αντίστοιχη ανταλλαγή μ ενδιαφέρει. Το αυτοκίνητο το πλήρωσα πάνω από 20000 όταν το πήρα καινούργιο και τώρα ψάχνω για 5500. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω περισσότερες πληροφορίες.Νέα τιμή 4950.
-
Νέα τιμή 4600.
-
Βάλε καμία φωτογραφία...
-
Το μετάνιωσα. Δεν το πουλάω τόσο χαμηλά τελικά.
-
Up. 4500
-
Περισσότερα στο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6264726/
Honda civic 1.4 sport 2004