-
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αγορά ενός μεταχιρισμένου αυτοκινήτου,μικρού με κυβισμό μέχρι 1300 κυβικά.
Το budget είναι max 3500 ευρώ. Σκεφτόμουν το toyota Yaris, έχω βρεί το εν λόγω μοντέλο στα 3000-3500 ευρώ (μοντέλο του 99-03), με περίπου 100.000 χιλιόμετρα. Με δεδομένο οτι το θέλω για μετακινήσεις εντός πόλης το ζητούμενο για μένα είναι η χαμηλή κατανάλωση και κυρίως η αξιοπιστία, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλω ένα αυτοκίνητο με χαμηλή κατανάλωση που παρουσιάζει ζημιές κάθε λίγο και λιγάκι. Για τους παραπάνω λόγους προσανατολίζομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο και θα ήθελα να με συμβουλεύσετε σχετικά με τα παραπάνω με δεδομένο οτι όσα έχω βρει είναι σχετικα παλιά μοντέλα και με αρκετά χιλιόμετρα, όπως προανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αγορά ενός μεταχιρισμένου αυτοκινήτου,μικρού με κυβισμό μέχρι 1300 κυβικά.
Το budget είναι max 3500 ευρώ. Σκεφτόμουν το toyota Yaris, έχω βρεί το εν λόγω μοντέλο στα 3000-3500 ευρώ (μοντέλο του 99-03), με περίπου 100.000 χιλιόμετρα. Με δεδομένο οτι το θέλω για μετακινήσεις εντός πόλης το ζητούμενο για μένα είναι η χαμηλή κατανάλωση και κυρίως η αξιοπιστία, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλω ένα αυτοκίνητο με χαμηλή κατανάλωση που παρουσιάζει ζημιές κάθε λίγο και λιγάκι. Για τους παραπάνω λόγους προσανατολίζομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο και θα ήθελα να με συμβουλεύσετε σχετικά με τα παραπάνω με δεδομένο οτι όσα έχω βρει είναι σχετικα παλιά μοντέλα και με αρκετά χιλιόμετρα, όπως προανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
πολυ καλο ειναι
το 1.0 η το 1.3 κοιτας? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πολυ καλο ειναι
το 1.0 η το 1.3 κοιτας?Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και θα είναι για μετακινήσεις εντός πόλης. Θα προτιμούσα φυσικά το 1.3 αλλά η τιμή ανεβαίνει, οπότε προκειμένου να μπορέσω να βρώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στα χρήματα που προανέφερα με σχτικά λίγα χιλιόμετρα (περίπου 100.000 ή και λίγα παραπάνω) νομίζω θα πρέπει να συμβιβαστώ με το 1.0 . Το ζητούμενο για μένα είναι όμως η χαμηλή κατανάλωση και η αξιοπιστία, οπότε φαντάζομαι δεν έχει διαφορά έτσι δεν είναι?
-
Σε Yaris πρώτης γενιάς να προτιμήσεις το 1000αρι. Στην πράξη δεν θα δεις καμία διαφορά ούτε στις επιδόσεις.
-
Σε αυτά τα χρήματα, βρίσκεις και Fiat Panda 1.250.
Πολύ πιο αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα και νεώτερο ηλικιακά.Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγορά μικρού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου