-
Όπως γράφει και το θέμα, ψάχνω για τις καλύτερες προτάσεις για αυτοκίνητο μέχρι 4500 , μοντέλο του 2006 και μετά. Έμφαση στην εμφάνιση, οικονομικό ώς προς τα σέρβις του και να μην είναι ζημιάρικο και να χωράνε άνετα 4 άτομα. Σε δεύτερη μοίρα η κατανάλωση. Θέλω να έχει το γκάζι του, σε αναλογία με τα κιλά του αμαξώματος. Αν μιλάμε για μεγάλο αυτοκίνητο να είναι μέχρι 1600 και μικρομεσαίο ελαφρύ στα 1400. Μου αρέσουνε πάρα πολύ τα κάμπριο κατα κύριο λόγο και μετά όλα τα υπόλοιπα. Σας ευχαριστώ
**Οπως γράφει και το θέμα που λες, αλλά έχεις ανοίξει τρία διαφορετικά θέματα σε ένα μήνα με τα ίδια ζητούμενα. Αν δεν θυμάσαι, για MG, για Megane cc κλπ. **
-
Όπως γράφει και το θέμα, ψάχνω για τις καλύτερες προτάσεις για αυτοκίνητο μέχρι 4500 , μοντέλο του 2006 και μετά. Έμφαση στην εμφάνιση, οικονομικό ώς προς τα σέρβις του και να μην είναι ζημιάρικο και να χωράνε άνετα 4 άτομα. Σε δεύτερη μοίρα η κατανάλωση. Θέλω να έχει το γκάζι του, σε αναλογία με τα κιλά του αμαξώματος. Αν μιλάμε για μεγάλο αυτοκίνητο να είναι μέχρι 1600 και μικρομεσαίο ελαφρύ στα 1400. Μου αρέσουνε πάρα πολύ τα κάμπριο κατα κύριο λόγο και μετά όλα τα υπόλοιπα. Σας ευχαριστώ
**Οπως γράφει και το θέμα που λες, αλλά έχεις ανοίξει τρία διαφορετικά θέματα σε ένα μήνα με τα ίδια ζητούμενα. Αν δεν θυμάσαι, για MG, για Megane cc κλπ. **
-
-
Κοιτάς το κιμπαρικο. Στυλατο, φτηνό και ευρύχωρο. Και αξιόπιστο μηχανικά.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης white_sal έγραψε:
Όπως γράφει και το θέμα, ψάχνω για τις καλύτερες προτάσεις για αυτοκίνητο μέχρι 4500 , μοντέλο του 2006 και μετά. Έμφαση στην εμφάνιση, οικονομικό ώς προς τα σέρβις του και να μην είναι ζημιάρικο και να χωράνε άνετα 4 άτομα. Σε δεύτερη μοίρα η κατανάλωση. Θέλω να έχει το γκάζι του, σε αναλογία με τα κιλά του αμαξώματος. Αν μιλάμε για μεγάλο αυτοκίνητο να είναι μέχρι 1600 και μικρομεσαίο ελαφρύ στα 1400. Μου αρέσουνε πάρα πολύ τα κάμπριο κατα κύριο λόγο και μετά όλα τα υπόλοιπα. Σας ευχαριστώ**Οπως γράφει και το θέμα που λες, αλλά έχεις ανοίξει τρία διαφορετικά θέματα σε ένα μήνα με τα ίδια ζητούμενα. Αν δεν θυμάσαι, για MG, για Megane cc κλπ. **
Όταν τα δεδομένα αλλάζουν πρέπει να αλλάζουν και τα νέα θέματα. Γ αυτό υπάρχει το φόρουμ αλλιώς θα υπήρχε το FAQ . Άν θεωρείς πως είμαι λάθος μπορείς να με διαγράψεις απο το δικό σου φόρουμ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κοιτάς το κιμπαρικο. Στυλατο, φτηνό και ευρύχωρο. Και αξιόπιστο μηχανικά.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Ποιο ? Δεν κατάλαβα σε ποιο αυτοκίνητο απευθύνεσε!
-
Στυλάτο (εμφαση στην εμφάνιση) , ευρύχωρο(να χωράνε ανετα 4 επιβάτες με τα συμπαρομαρτούντα ) και αξιόπιστο μηχανικά με φθηνή συντήρηση (1400-1600 cc) 2006 και μετά και φτηνό και κάμπριο δεν θα βρεις (ούτε και ακριβό) . Όλο και κάτι θα λείπει από τη 'σούπα'......
Γενικά δεν παίζει αυτό το χαρμάνι.....
Άλλαξε κάποια από τα δεδομένα του προβλήματος -
Ο χρήστης nik0laus έγραψε:
Στυλάτο (εμφαση στην εμφάνιση) , ευρύχωρο(να χωράνε ανετα 4 επιβάτες με τα συμπαρομαρτούντα ) και αξιόπιστο μηχανικά με φθηνή συντήρηση (1400-1600 cc) 2006 και μετά και φτηνό και κάμπριο δεν θα βρεις (ούτε και ακριβό) . Όλο και κάτι θα λείπει από τη 'σούπα'......Γενικά δεν παίζει αυτό το χαρμάνι.....
Άλλαξε κάποια από τα δεδομένα του προβλήματοςΚάτι σε Megane του 2005-2006? (απο κάμπριο) . Αν φυγω απο την επιλογη cabrio, ποια αυτοκινητα ειναι κοντα σε αυτα τα δεδομενα?
Προτάσεις μέχρι 4500 ευρώ