-
Χαίρετε.
Υπάρχει καπου λίστα/πίνακας με τιμές και χαρακτηριστικά (τέλη κυκλοφορίας, κυβικά, καύσιμο κ.τ.λ.) ολων των καινούριων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην αγορά, με δυνατότητα αναζήτησης και ταξινόμησης ανάλογα π.χ. με την τιμή, τα κυβικά, τα τέλη κυκλοφορίας κ.ο.κ. ?
Ψάχνω επί της ουσίας ένα πίνακα σαν αυτόν που έχουν στο τέλος τους τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτων, σε μορφή xls ή κάτι αντίστοιχο, για να μπορώ να κάνω ταξινόμηση βάση του χαρακτηριστικού που θέλω.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Χαίρετε.
Υπάρχει καπου λίστα/πίνακας με τιμές και χαρακτηριστικά (τέλη κυκλοφορίας, κυβικά, καύσιμο κ.τ.λ.) ολων των καινούριων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην αγορά, με δυνατότητα αναζήτησης και ταξινόμησης ανάλογα π.χ. με την τιμή, τα κυβικά, τα τέλη κυκλοφορίας κ.ο.κ. ?
Ψάχνω επί της ουσίας ένα πίνακα σαν αυτόν που έχουν στο τέλος τους τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτων, σε μορφή xls ή κάτι αντίστοιχο, για να μπορώ να κάνω ταξινόμηση βάση του χαρακτηριστικού που θέλω.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Χαίρετε.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Κανείς ?
-
Κάτι τετοιο συγκεκριμένο που ζητάς δεν ξέρω αν υπάρχει.
Αν σε βολεύει ίσως αυτό από το AutoTρίτη με κριτήρια αναζήτησης τιμή, καύσιμο και κατηγορία: http://www.autotriti.gr/newcars/sygkriseis/index.asp
-
Και στο autoblog.gr έχει σε αρκετές μάρκες τον τιμοκατάλογο σε μορφή excel
-
Ο χρήστης iparout έγραψε:
Κανείς ?Μάλλον πολλά ζητάς. Εγώ ψάχνω εδώ και χρόνια κάποιο site που να μπορεί κάποιος να συγκρίνει αυτοκίνητα με κριτήρια διαστάσεων και δεν έχω βρει...
-
Τσέκαρε και το gocar.gr στη κατηγορία καινούρια που λέει.
Και αναζήτηση με κριτήρια έχει και σύγκριση κλπ -
Μάλιστα.. Πολυ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες. Μπορει xls να μην υπάρχει αλλα η αναζήτηση με βάση συγκεκριμένα κριτήρια κάνει ακριβώς αυτο που θέλω. Ευχαριστώ πολυ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απλά με τις προσφορές που τρέχουν, πολλές τιμές μπορεί να ειναι και τσιμπημένες!
ΠΙΝΑΚΕΣ με τιμές καινούριων αυτοκινήτων ?