-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Πολλούς τριγμούς θα έχει, τα 75 άλογα δεν τα λες και πολλά και αν δεν κάνω λάθος είχε θεόμακρο κιβώτιο. Σιγουρα καλύτερο από το Ματιζ. Αν στο δινει κανα 2500άρι € το πολύ πολύ το λες και ευκαιρία.
Καλό θα είναι να μη τη μπερδεύουμε τη κοπέλα-κυρία. Αφου λέει μοντελο 2003 μιλάει για το Κ12. Στα 1.200 κυβικά είχε 80 άλογα, κιβώτιο με φοβερή κλιμάκωση καρπός αρχικής συνεργασίας με τη ρενο, κοντό και καμία σχέση με τα θεόμακρα των προήγουμενων μοντέλων. Μικρός διαβολάκος με σβέλτες επιταχύνσεις μιας και 80 άλογα σε 900 κιλά αμάξι δεν είναι και λίγα. Πολύ άνετο και ευκολόδηγητο μεσα στη πόλη, γκαζιάρικο και σπιρτόζικο ακόμα και στην εθνική. Είχα κάνει πολλα χιλιόμετρα μαζι του σαν εταιρικό και είχα ταξιδεψει ακόμα και Αθήνα-Χαλκιδική. Το αμάξι αυτό με είχε εντυπωσιάσει.
Το μοναδικό του μειονέκτημα που σίγουρα σε αφορά κοπελιά-κυρία είναι η κάπως τσιμπημένη κατανάλωση.
Οτι άλλο θες ρώτα με.
Και εγώ στο Κ12 αναφέρομαι. Εχω την εντυπωση (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι ξεκίνησε τότε με 75αρη 1,2 και μετά έγινε 80κάτι. Για εκείνο που είμαι σίγουρος όμως είναι ότι άλλαξε η κλιμάκωση του κιβωτίου από το f/l (2007) και μετά και έγινε κοντύτερο.
-
Μολίς γυρισα απο το συνεργειο του γνωστού μου. Το μικρά ηταν όλο τρακαρισμένο αλλαγμενα τα παντα κ βαμμένο απο την αρχή ,τα λάστιχα που μου ειπε οτι είχε αλλαξει περσυ ηταν του 2010,
Κανονικά έπρεπε να τσακωθω άλλα έχε χάρη . τελικά Λεώ να κάνω λίγη υπομονή και να πάρω κάτι καλυτερο, ίσως βάλω και λιγα γραμμάτια .
Όπως και να έχει παιδιά σας ευχαριστώ Πόλυ για το χρονο πολύ διαθεσατε.
Να είστε όλοι καλά. -
Επίσης κατεληξα οτι η γυναικεία διαίσθηση είναι μεγάλη υπόθεση απο την αρχή μόλις το είδα ,ενω μέχρι εκείνη τη στιγμη ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και μονο στη ιδέα του, κάτι δε μου πήγαινε Κάλα. Χαχα. Σας ευχαριστώ και παλι.
αγορά μεταχειρισμενου micra