-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για τις μπούρδες που γράφετε μερικοί ότι με 600€ κάνει κανείς απλά μια καταχώρηση σε έναν κατάλογο. Πρώτα από όλα δεν πιστεύω ότι όντως με 600€ βάζεις απλά μια καταχώρηση ή ότι η απλή καταχώρηση κοστίζει 600€. ΑΝ ισχύουν τα νούμερα με τα 2000€ που ζητάνε για ένα μικρομάγαζο βάζει 3 καταχωρήσεις σε διαφορετικούς καταλόγους που θα πάνε σε στοχευμένο κοινό με ποιο καλή απόδοση από τα τοπικά μέλη της εν λόγω εταιρείας. Να μην πω δε ότι με τα χρήματα αυτά μπορεί να κάνει κάποιος μέχρι και τηλεοπτικό σπότ σε τοπικό κανάλι ή τεράστια ραδιοφωνική καμπάνια ιδίως επαρχία ή πολλές άλλες πιο αποδοτικές και μετρήσιμες ενέργειες μάρκετιγκ.
Με 2000 κανεις δικό σου loyalty πρόγραμμα (πχ κάθε πελάτης που θα σου φέρνει πελάτη θα εισπράττει προμήθεια 2%) φουλ έξτρα με κάρτες, tablet και όλα τα κομφορ και σου μένουν και φράγκα φιλία δυνατή διαφήμιση adwords. Απλά πρέπει να έχεις και ενώ προϊόν που αξίζει τον κόπο...
καμια σχεση.... με 2000 δεν κανεις ολο αυτο που εχει κανει η lyoness
δες λιγο:
-
Οι πολλαπλασιασομενες αγορες ειναι απατη ΙΜHO.
Καποιος εχει χασει.
Για ακομα μια φορα οπως και σε προηγουμενο posthttp://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Αν δεν επενδυσεις δεν εχει λεφτακια.
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.Περιμενω αφοριστικο post χωρις κανενα επιχειρημα.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Για ακομα μια φορα οπως και σε προηγουμενο posthttp://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.καμια απατη. ξερω ατομο το οποιο ξοδευει 50.000 - 60.000 ευρω τον μηνα μεσω lyoness και εχει καταφερει να παιρνει πισω το 18% απο τα χρηματα έτσι και αλλιως εδινε. (και χωρίς να γραψει κανεναν).
αλλα λογικο αυτο που σκεφτεσαι, απλα δεν εχεις πληρη γνωση γιαυτο.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Μα δεν θέλω να κάνω ότι η lyo. Θέλω απλά να δώσω ένα κίνητρο σε πελάτη μου, να με συστήσει σε άλλους υποψηφίους πελάτες. Το κόστος για να το υλοποιήσω αυτό είναι αστείο.
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
. τι επιχειρηση εχεις ??
εκδιδω περι τα 6,000 τιμολογια το χρονο, πολυ γνωστη εταιρια σε ολη την ελλαδα, εξειδικευμενο προιον, σχεδον μονοπωλικαο, + περιπου 3000 loyal πελατες λιανικησ...
Δεν εχω θεμα να διανειμω καρτες ΛΙΟΝΕΣΣ αλλα δεν μπορω να φερω χερακι τους συμμετχοντες. Για την εταιρεια εχεις ΠΜ σε λιγο
οκ. στειλε μου το pm και το βλεπουμε...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.καμια απατη. ξερω ατομο το οποιο ξοδευει 50.000 - 60.000 ευρω τον μηνα μεσω lyoness και εχει καταφερει να παιρνει πισω το 18% απο τα χρηματα έτσι και αλλιως εδινε. (και χωρίς να γραψει κανεναν).
Και εγω ξερω ατομο που καταστραφηκε οικονομικα. Εκανε εγγραφη που δεν ηταν δωρεαν, οπως και σε μενα.
Εδωσε λεφτα για να ανεβει βαθμιδες στη ΠΥΡΑΜΙΔΑ.Επι του link μοκο ομως οπως περιμενα και εγραψα.
Οπως και στα οσα εγραψα στα προηγουμενα post.
Μονο αοριστολογιες. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μα δεν θέλω να κάνω ότι η lyo. Θέλω απλά να δώσω ένα κίνητρο σε πελάτη μου, να με συστήσει σε άλλους υποψηφίους πελάτες. Το κόστος για να το υλοποιήσω αυτό είναι αστείο.
ααα, τοτε οκ μαζι σου. φυσικα και μπορεις. η seat κασσιος εχει κανει κατι σχετικα καλο.
https://www.facebook.com/kassioscars/ap ... 3053713168
-
Παιδιά σας παρακαλώ να μην δίνουμε σημασία σε ποστ που αφορούν ΑΠΑΤΕΣ.
Το συγκεκριμένο τοπικό αξίζει να ενημερώσει τον κόσμο για πραγματικές ευκαιρίες όπως η Ολυμπιακή Ιδέα.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
και οι ιδιωτες πρεπει να πληρωσουν συμμετοχη?
οχι, για τα φυσικα προσωπα ειναι δωρεαν. μονο οι επιχειρησεις πληρωνουν αλλα λαμβανουν και τον εξοπλισμο, καρτες, προβολη, διαφημιση κτλ.
ναι ναι το καταλαβαινω τωρα.
αφου ομως ειναι μια win-win-win επικερδης κινηση γιατι δεν συμψηφιζετe το εταιρικο παγιο με μελλοντικες εισροες?
Ρωταω γιατι εχω επιχειρηση. Με ενδιαφερει το θεμα αλλα 2000 δεν τα δινω, με αβεβαια αποτελεσματα, me tipota.
Σιγα το κοστος να κανεις μια καταχωρηση στο web....Αν εχεις να μου πεις κατι και ΠΜ ειναι οκ....
Δεν μπρούν να το συμψηφίσουν πολύ απλά γιατί χρειάζονται αυτά τα λεφτά μπροστά ώστε να πληρώσουν τις ,5% επιστροφές στα επόμενα κορόιδα. Αφού αυτά είναι τα μόνα τους έσοδα (συν αυτά που ζητάνε όπως από τον g47). Γι αυτό είναι πυραμίδα. Παίρνουν 2χίλιαρα, βάζουν τα μισά στην τσέπη, με τα υπόλοιπα πληρώνουν επιστροφές κλπ κλπ
Sent from my phone using some app
οχι, οι επιστροφες προκυπτουν απο την % εκπτωση που δινουν οι επιχειρησεις δεν εχουν σχεση με τα 2χιλιαρα. τα 2χιλιαρα ειναι το κοστος για ενα ετοιμο loyalty πακετο με παγκοσμια αποδοχη. ειναι τελειως ασχετα. τα παντα ξεκινανε απο την εκπτωση που δινουν οι επιχειρησεις.
Έχει κάτι 100. Όταν το αγοράζεις από συμβεβλημένο το πληρώνεις 100 ή 98? εσύ μας είπες 100, αλλά γράφεται η αγορά στην κάρτα και μόλις μαζευτούν 20 τα παίρνεις πίσω, σε μετρητά, ή έστω κουπόνια, σωστά? Άρα στο τέλος του μήνα (ή όποτε) η συμβεβλημένη επιχείρηση μαζεύει τις εκπτώσεις 100-98=2 μέσω λυονεσς και τις επιστρέφει στη λυονεσς για να τις επιστρέψει αυτή σε μένα, σωστά? μπορείς να μου βρεις έστω και μία μεταφορά από λογαριασμό επιχείρησης σε λογαριασμό λυονεσς σε παρακαλώ;
Επίσης, αυτές οι πολλαπλασιασμένες είναι καθαρή παρθενογένεση χρήματος ή όταν σταματήσουν τα 2χίλιαρα θα βουλιάξετε αύτανδροι; o sv2 έχει ήδη ψωνίσει σπίτι στη βραζιλία ή ψάχνεται ακόμα;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Και εγω ξερω ατομο που καταστραφηκε οικονομικα. Εκανε εγγραφη που δεν ηταν δωρεαν, οπως και σε μενα.
Εδωσε λεφτα για να ανεβει βαθμιδες στη ΠΥΡΑΜΙΔΑ.Επι του link μοκο ομως οπως περιμενα και εγραψα.
Μονο αοριστολογιες.αν ειναι ετσι τοτε λογικος ο φοβος σου. αμα λεει καεις με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι.
σχετικα με το link εξηγει το συστημα συμψηφισμου των μοναδων κτλ. δε μπορω ειδικα τετοια ωρα να κατσω να διαβασω ολο αυτο (συγνωμη) και ουτε θα μπω σε αντιπαραθεση, εχεις την αποψη σου, απο την πλευρα σου εχεις δικιο και σου προτεινω να μη γραφτεις στη lyoness.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παιδιά σας παρακαλώ να μην δίνουμε σημασία σε ποστ που αφορούν ΑΠΑΤΕΣ.Το συγκεκριμένο τοπικό αξίζει να ενημερώσει τον κόσμο για πραγματικές ευκαιρίες όπως η Ολυμπιακή Ιδέα.
Mιλησε μου για αυτο το ενδιαφερον προιον.
Σωστο αυτο για την απατη, το Αυστριακο επιμελητηριο εργασιας το αναφερει.
http://helpv1.orf.at/?story=8304 -
Μπες στο site και πόσταρε και κανά βιντεάκι και εδώ.
Βασικά παίδες η φάση είναι
Εσύ με την ωραία σου ποκίτσα, εγώ με τον ωραίο μου παπά
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
οχι, για τα φυσικα προσωπα ειναι δωρεαν. μονο οι επιχειρησεις πληρωνουν αλλα λαμβανουν και τον εξοπλισμο, καρτες, προβολη, διαφημιση κτλ.
αφου ομως ειναι μια win-win-win επικερδης κινηση γιατι δεν συμψηφιζετe το εταιρικο παγιο με μελλοντικες εισροες?
Ρωταω γιατι εχω επιχειρηση. Με ενδιαφερει το θεμα αλλα 2000 δεν τα δινω, με αβεβαια αποτελεσματα, me tipota.
Σιγα το κοστος να κανεις μια καταχωρηση στο web....Αν εχεις να μου πεις κατι και ΠΜ ειναι οκ....
Δεν μπρούν να το συμψηφίσουν πολύ απλά γιατί χρειάζονται αυτά τα λεφτά μπροστά ώστε να πληρώσουν τις ,5% επιστροφές στα επόμενα κορόιδα. Αφού αυτά είναι τα μόνα τους έσοδα (συν αυτά που ζητάνε όπως από τον g47). Γι αυτό είναι πυραμίδα. Παίρνουν 2χίλιαρα, βάζουν τα μισά στην τσέπη, με τα υπόλοιπα πληρώνουν επιστροφές κλπ κλπ
οχι, οι επιστροφες προκυπτουν απο την % εκπτωση που δινουν οι επιχειρησεις δεν εχουν σχεση με τα 2χιλιαρα. τα 2χιλιαρα ειναι το κοστος για ενα ετοιμο loyalty πακετο με παγκοσμια αποδοχη. ειναι τελειως ασχετα. τα παντα ξεκινανε απο την εκπτωση που δινουν οι επιχειρησεις.
Έχει κάτι 100. Όταν το αγοράζεις από συμβεβλημένο το πληρώνεις 100 ή 98? εσύ μας είπες 100, αλλά γράφεται η αγορά στην κάρτα και μόλις μαζευτούν 20 τα παίρνεις πίσω, σε μετρητά, ή έστω κουπόνια, σωστά? Άρα στο τέλος του μήνα (ή όποτε) η συμβεβλημένη επιχείρηση μαζεύει τις εκπτώσεις 100-98=2 μέσω λυονεσς και τις επιστρέφει στη λυονεσς για να τις επιστρέψει αυτή σε μένα, σωστά? μπορείς να μου βρεις έστω και μία μεταφορά από λογαριασμό επιχείρησης σε λογαριασμό λυονεσς σε παρακαλώ;
Επίσης, αυτές οι πολλαπλασιασμένες είναι καθαρή παρθενογένεση χρήματος ή όταν σταματήσουν τα 2χίλιαρα θα βουλιάξετε αύτανδροι; o sv2 έχει ήδη ψωνίσει σπίτι στη βραζιλία ή ψάχνεται ακόμα;
ναι το πληρωνεις οσο κανει, στη συνεχεια η lyoness εκδιδει ενα τιμολογιο παροχης υπηρεσιων στην επιχειρηση οπου της ζηταει την εκπτωση που δικαιουται ο πελατης. η επιχειρηση πληρωνει τα χρηματα στη lyoness και η lyoness τα αποδιδει με το δικο της τροπο στον πελατη. (η επιχειρηση περναει και το ΤΠΥ στα εξοδα της).
μεταφορα απο λογαριασμο επιχειρησης σε λογαριασμο lyoness μπορω να σου βρω αλλα υπαρχουν προσωπικα δεδομενα επανω σε αυτον και δε γινεται να τα ανεβασω στο forum.
οι πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν ειναι παρθενογενεση χρηματος, η lyoness δε γενναει χρημα. εχει εναν μηχανισμο μοχλευσης που οταν γινει 'αυτο' σου δινει πισω 'αυτο'. γιαυτο και δεν προκειται να καταρρευσει γιατι δε στηριζεται σε εγγραφες με χρηματα αλλα στην καταναλωση μεσα απο το δικτυο και η καταναλωση δε σταματαει ποτε.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Μονο αοριστολογιες.αν ειναι ετσι τοτε λογικος ο φοβος σου. αμα λεει καεις με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι.
σχετικα με το link εξηγει το συστημα συμψηφισμου των μοναδων κτλ. δε μπορω ειδικα τετοια ωρα να κατσω να διαβασω ολο αυτο (συγνωμη) και ουτε θα μπω σε αντιπαραθεση, εχεις την αποψη σου, απο την πλευρα σου εχεις δικιο και σου προτεινω να μη γραφτεις στη lyoness.
Αντιπαραθεση????
Η επιχειρηματολογια? Τα link? Οι αριθμοι? ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ που ποσταρεις εδω μεσα?
Το οτι ειναο πυραμιδα και δεν ειναι δωρεαν?
Σου δινω αριθμους και τα επιχειρηματα σου ειναι του τυπου στα @@ μου η πυραμιδα που συμμετεχω γιατι κερδιζω.
Μονο που δεν κερδιζει κανενας ερμος που μπαινει.
Εξ'ου και το λινκ.
Αλλα ναι, πηγε αργα, που να γραφεις. -
ms paint λέγεται, σβήστα. Άσε μόνο τις επωνυμίες. Έτσι κι αλλιώς για να διαφημιστεί δε μπήκε; Μου εξηγείς τον μηχανισμό; Και τι σημαίνει μόχλευση γιατί δεν τα χω τα επιστημονικά
-
-
Με ζήτησε κανείς?
-
Παιδιά εδώ στην LR μοιράζουν ΠΟΡΣΕ και εμείς ασχολούμαστε με ΑΠΑΤΕΣ;
Παρακαλώ πολύ όποιος mod έχει μείνει ενεργός να επιληφθεί και να σβήσει όσα ποστ αναφέρονται στη Lyoness.
ΠΟΡΣΕ λέμε και θα ασχολούμαστε με το αν πήρε καρτούλα ο Μανώλης ο μανάβης;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Αντιπαραθεση????
Η επιχειρηματολογια? Τα link? Οι αριθμοι? ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ που ποσταρεις εδω μεσα?
Το οτι ειναο πυραμιδα και δεν ειναι δωρεαν?
Σου δινω αριθμους και τα επιχειρηματα σου ειναι του τυπου στα @@ μου η πυραμιδα που συμμετεχω γιατι κερδιζω.
Μονο που δεν κερδιζει κανενας ερμος που μπαινει.
Εξ'ου και το λινκ.
Αλλα ναι, πηγε αργα, που να γραφεις.παιρνεις μια δωρεαν καρτα lyoness, αγοραζεις κατι και λαμβανεις επιστροφη. αρα εχεις κερδος. τι δε καταλαβαινεις ;;;
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
ναι το πληρωνεις οσο κανει, στη συνεχεια η lyoness εκδιδει ενα τιμολογιο παροχης υπηρεσιων στην επιχειρηση οπου της ζηταει την εκπτωση που δικαιουται ο πελατης. η επιχειρηση πληρωνει τα χρηματα στη lyoness και η lyoness τα αποδιδει με το δικο της τροπο στον πελατη. (η επιχειρηση περναει και το ΤΠΥ στα εξοδα της).
μεταφορα απο λογαριασμο επιχειρησης σε λογαριασμο lyoness μπορω να σου βρω αλλα υπαρχουν προσωπικα δεδομενα επανω σε αυτον και δε γινεται να τα ανεβασω στο forum.
οι πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν ειναι παρθενογενεση χρηματος, η lyoness δε γενναει χρημα. εχει εναν μηχανισμο μοχλευσης που οταν γινει 'αυτο' σου δινει πισω 'αυτο'. γιαυτο και δεν προκειται να καταρρευσει γιατι δε στηριζεται σε εγγραφες με χρηματα αλλα στην καταναλωση μεσα απο το δικτυο και η καταναλωση δε σταματαει ποτε.
Ψεμα, στηριζεται σε εγγραφες με χρημα.
Αλλιως δεν κερδιζεις τιποτα.
Αν δεν τα χασεις μπορει να παρεις κανενα φραγκοδιφραγκο για να πλουτισουν οι πιο πανω.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)