-
Πόσο και σε πόσες μέρες;
-
Σε μια προσφατη εξορμηση ταλαιπωρηθηκα με κατι Androids
Γιατι οταν δεν εχεις βαλει το σωστο password για wi-fi πολυ απλα δεν στο λενε παρα σε εχουν εκει με τις ωρες;Ειναι συνηθες αυτο; -
Παλιοκινητά, μην ασχολείσαι.
Πουλάει ένας στο insomnia.gr σφραγισμένο Ν95 8GB. Προλαβαίνεις! -
Τι να το κανω ρε συ...Αμα στο κινητο κραταει η μπαταρια πανω απο μια μερα δεν λεει...μετα βγαζεις αχρηστη την powerbank,το φορτιστη αυτοκινητου και την ντιζελογεννητρια...
-
Μα για αυτό σου λέω.
Άστα αυτά.
Πήρα στον πατέρα μου αυτό:
http://www.skroutz.gr/s/4389023/Nokia-108.html
2 μέρες τώρα δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου η μπαταρία. Παίρνει και 2 sim.
Τσίμπα το.Θα έδινα και το δικό μου να πάρω ένα αλλά κανείς δεν το αγοράζει με την μπαταρία που έχει.
-
Στο γουίφι μπαινει ή κανει ατέρμονες προσπαθειες log in για ολο το τριημερο ετσι και δωσεις λαθος password;
-
Ευτυχώς μέχρι εκεί μου κόβει και αν δεν συνδεθεί περνάω πάλι τον κωδικό.
-
μετά από αρκετές μέρες κατέληξα..
η kitkat είναι τραγωδία στο gnex, το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς με αυτή τη συσκευή είναι να μείνει σε κάποια 4.3
(κατά προτίμηση cataclysm ή purity) , εγώ προσωπικά επιστρέφω σε cataclysm με την οποία το κινητό λειτουργούσε άψογα και πήγαινε όσο σφαίρα γινόταν να πάειτα λαγκαρίσματα που έφαγα αυτές τις μέρες δε τα είχα φάει ούτε με κινητό της πλάκας και η βλακεία είναι ότι ήμουν και μακριά από το σπίτι μου
γενικά πολλοί από τους διάφορους 'developers' παίζουν το πουλάκι τους μου φαίνεται, λίγοι κάνουν πραγματικά σοβαρή δουλειά
με βλέπω να παίρνω συσκευή με βάση το ποιοι από αυτούς την υποστηρίζουν και με βλέπω να αναζητώ κάνα n5 αντί οποιασδήποτε κουραδοναυαρχίδας
-
Δεν μ ακούς ρε Κιουση.
Δεν στο χα πει να κατσεις με την στοκ;
Συνουσιαζεται το συμπαν με το κιτκατ.
Που να δεις γλέντια στο οπτιμους τζι της γυναίκας. -
Ναι τελικά η nodded stock είναι η καλύτερη λύση
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πόσο και σε πόσες μέρες;11.2€
22/07 ~ 06/08 --> 15 μέρες
[spoiler:2j2qsb5w]Εγώ παρήγγειλα δύο μικρά ( 5200) και pistons ( ακουστικά) και μου ήρθαν τα ακουστικά και το ένα powerbankz. Παίζει να έρθει χωριστά το άλλο, γιατί κάτι είχα διαβάσει ότι παίζει με τα δέματα και τις μπαταρίες ( ότι και καλά κάθε δέμα μπορεί να έχει μόνο μία μπαταρία, ή κάτι τέτοιο). Θα ενημερώσω[/spoiler:2j2qsb5w]
yo2014
tiger
ishygddtg8777, ποια θα έλεγες ότι είναι η καλύτερη ρομ για το Optimus G;
Επίσης, να ρωτήσω κάτι: υπάρχει τρόπος να δούμε πόσες φορτίσεις έχει κάνει ένα κινητό; ( για το Optimus G) -
Άρη αφού ενημερώσω ότι χρωστάς review για το one + και ξέρεις ότι δεν θα ήταν φρόνιμο να νιώσω ότι προδιδεις την εμπιστοσύνη μου, αναφέρω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με καστομιες στο οπτιμους αφού είναι της γυναίκας και δεν θέλουμε να νοιώσει ότι προδωσα την εμπιστοσύνη της.
Πάντως από αυτά που διαβάζω στο my Phone, καλύτερα σε στοκ και δη jellybean. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο γουίφι μπαινει ή κανει ατέρμονες προσπαθειες log in για ολο το τριημερο ετσι και δωσεις λαθος password;Είσαι λίγο τι λίγο πολύ άσχετος με το θέμα τεχνολογία ε;
Sent from Corsair's brick
-
Σιγουρα δεν ειμαι γκατζετακιας
Απλα λεω οτι θα περιμενα απο ενα- so called- εξυπνο τηλεφωνο, να μπορει να χειριστει μια τετοια κατασταση καλυτερα -
δεν είναι ότι δεν είσαι 'γκατζετάκιας'
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Άρη αφού ενημερώσω ότι χρωστάς review για το one + μπλα μπλο μπλιδεν έχουμε παραλάβει ακόμα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σιγουρα δεν ειμαι γκατζετακιας
Απλα λεω οτι θα περιμενα απο ενα- so called- εξυπνο τηλεφωνο, να μπορει να χειριστει μια τετοια κατασταση καλυτεραΔεν είναι θέμα γκατζετακια ουτε θέμα εξυπνάδας του τηλεφώνου.
-
τελικα το nexus 7 που δεν φορτιζε.. εφταιγε ο φορτιστης... δεν ηταν ο δικος του???... αγοραστικε ενας 2Α και ολα καλα... Ποσο ασχετοι μερικοι να προσπαθουνμε λαθος φορτιστη
-
Μερικά random screenshots που βρηκα στο κινητο...
Τι βλεπει κανεις στο κινητο του εαν ειναι στις ΗΠΑ και πλησιαζει ενα 'επικινδυνο καιρικο φαινομενο', οπως το λενε εδω.
Μακαρι οι φορεις στην Ελλαδα να χρησιμοποιησουν και αυτοι την υπηρεσια Google Public Alerts συντομα. http://google.org/publicalerts https://support.google.com/publicalerts/?hl=en
Χμμμ. Πολυ κινηση στον Κηφισο. Λες να διπλωσε καμμια νταλικα; Θα παω απο αλλο δρομο στη δουλεια σημερα...
Το Focus μου μπορει να μην εχει εργοαστασιακο trip computer, αλλα πλεον εχει αυτο. Εξαιρετικη εφαρμογη το dash, ισως η πιο αξιολογη ιδεα για μια user friendly εφαρμογη που να αξιοποιει το OBDII bus. Ο χαρτης στο τελος ειναι η υπενθυμιση του πού είχα παρκάρει.
-
αυτο με την κίνηση φαίνεται να έχει πλάκα.
ποιο είναι; δουλεύει σωστά;
-
Waze αν εχεις data στο κινητό σου το συνιστω.
Περι συσκευών Android...