-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν αντέχουν παρα πολύ σε σχέση με τις μαμά αλλά θα κάνετε την δουλεια σας για λίγο καιρο both of you.Sent from Corsair's brick
Αν αντεξει 1 χρονο ευχαριστημενος ειμαι...η μαμα μπαταρια στο χρονο ειχε παραδωσει...
-
το αγαπημενο μου Νοκια Ε51(τοχω εξεφτα χρονια) αρχισε χθες-προχθες να παταει συνεχεια καποια πληκτρα του.
δηλαδη εκει που το ανοιγα, αντιδρουσε σαν να παταω καθε 1-2'' το πληκτρο του ημερολογιου (δεν το πατουσα εγω).
δεν εφαγε ξαπλα τελευταια, ισως ειναι απο γηρατεια, δεν ξερω.χθες και σημερα ο ιος επεκταθηκε και σε αλλα κουμπια και, πλεον, μερικα νουμερα δεν λειτουργουν παντοτε.
θυμιζει σε καποιον παρομοια αρρωστια σε δικο του αθρωπο;
αν ναι, ας μου πει την εγχειρηση που εκαμνε για να ακονισω νυστερια κλπ -
Η γιατρειά είναι μία: ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
Πέτα το στο καλάθι και πες μας το μπάτζετ σου. -
Χύθηκε τίποτα πάνω του;
-
τιποτα, τιποτα ασυνηθιστο δεν του 'τυχε.
μπαγιερν, προτιμω να το κρατησω ζωντανο με μηχανικη υποστηριξη για οσο παει. οταν μου κανει νευμα, θα το θαψω στο συρταρι.
-
- Βαζεις μια ξανθιά γκόμενα να το κατουρίσει.
- Λές μια αρχαία φινλανδική προσευχή απο πάνω του.
- Το βάζεις μέσα σε ρύζι στην κατάψυξη για 5 ωρες 43 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.
Αυτές τις οδηγίες μας στείλανε απο την φινλανδία. Ετσι σώσαμε ενα νοκια του ξαδέρφου μου που είχε παρόμοια συμπτώματα.
-
Η κοπέλα Φινλανδή ή δεν έχει σημασία;
-
Αμα βρεί φινλανδή ακόμα καλύτερα μας είπαν αλλα δούλεψε και ετσι.
-
egobrain μήπως να δοκιμάσεις λίγο σπρέι επαφών με βγαλμένη μπαταρία μπας και συνέλθει?
-
λεω να το ανοιξω για να δω τι γινεται κατω απ' το πληκτρολογιο.
θα επιστρεψω με νεα -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
τιποτα, τιποτα ασυνηθιστο δεν του 'τυχε.μπαγιερν, προτιμω να το κρατησω ζωντανο με μηχανικη υποστηριξη για οσο παει. οταν μου κανει νευμα, θα το θαψω στο συρταρι.
εχει μαζεψει σκονη μπιχλα κλπ.Πρεπει να το ανοιξεις και να το καθαρισεις.
-
εχει κατι βιδες σε σχημα αστεριου και δεν εκανε δουλεια κανενα μικροκατσαβιδο μου
παιζει να 'χουν τοσο μικρα στα μαγαζια; -
Έχουν, αρκεί να πας στο σωστό μαγαζί. Οι βίδες με σχήμα αστεριού, λέγονται torx.
-
πηγα πηρα ενα, το ανοιξα, το φυσηξα (δεν ειχε και πολυ σκονη) και περιμενω τ' αποτελεσματα
-
πηγα πηρα ενα, το ανοιξα, το φυσηξα (δεν ειχε και πολυ σκονη) και περιμενω τ' αποτελεσματαΈπρεπε ν' αγοράσεις και ένα σπρέι επαφών, ίσως βοηθούσε. Πάντως, γενικώς, κάνεις την ζωή σου δύσκολη, άνευ λόγου και αιτίας, όταν με 100€ αγοράζεις σούπερ ντούπερ κινητό σήμερα, επιλέγεις να ασχολείσαι με την αρχαιολογία (και κακή μάλιστα...) της Νοκια...
-
χμ, θεωρω περιττη την αγορα οταν κατι μπορει να επισκευαστει.
(και ευτυχως μου 'χει κοπει το στιγμα του καταναλωτισμου)σπρεϊ βρισκουμε στα ιδια μαγαζια;
-
χμ, θεωρω περιττη την αγορα οταν κατι μπορει να επισκευαστει.
(και ευτυχως μου 'χει κοπει το στιγμα του καταναλωτισμου)σπρεϊ βρισκουμε στα ιδια μαγαζια;
Καταναλωτισμός είναι αυτό που κάνει ο pik.
Εσύ θα αντικαταστήσεις κάτι που δεν λειτουργεί σωστά.
Εσώρουχο με μαξιλαράκι γιατί αγόρασες για το ποδήλατο; Αφού φοράς κανονικό εσώρουχο. Με πιάνεις;
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μαλλον το ρανταρ μου για τον καταναλωτισμο ειναι καπως πιο ευαισθητο λολ
μα γι' αυτο κανω την επιδιορθωση, ωστε να λειτουργει σωστα
Εσώρουχο με μαξιλαράκι γιατί αγόρασες για το ποδήλατο; Αφού φοράς κανονικό εσώρουχο. Με πιάνεις;
η αληθεια ειναι πως οχι
-
μαλλον το ρανταρ μου για τον καταναλωτισμο ειναι καπως πιο ευαισθητο λολ
μα γι' αυτο κανω την επιδιορθωση, ωστε να λειτουργει σωστα
ρωτώντας σε φόρουμ με αντικείμενο τα αυτοκίνητα χωρίς να γνωρίζεις καν τις βίδες torx.
(δε στην λέω, μην παρεξηγηθείς )Εσώρουχο με μαξιλαράκι γιατί αγόρασες για το ποδήλατο; Αφού φοράς κανονικό εσώρουχο. Με πιάνεις;
η αληθεια ειναι πως οχι
Για κάποιον που είναι της δικιάς σου λογικής θα το θεωρήσει περιττό το μαξιλαράκι-εσώρουχο.
Μια χαρά κάνεις την δουλειά σου με ένα σώβρακο.
Θύμα του υπερκαταναλωτισμού.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]