-
Όχι άσχημα
-
Προελαυνει η Μακκα.
Οι σφετεριστές ακολουθούν καταϊδρωμένοι.
Kantoniou γιουχουουου... check your mirrors.(Πανηγύρια μετά την εκπληκτική εμφάνιση στην Αυστρία)
Συγχαρητήρια στον Theofaman και καλές διακοπές σε όλους.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Προελαυνει η Μακκα.
Οι σφετεριστές ακολουθούν καταϊδρωμένοι.
Kantoniou γιουχουουου... check your mirrors.Ερχονται αναβαθμισεις και πιστες που βολευουν την ομαδα. Παραμενουμε (ταπι και) ψυχραιμοι.
-
GP GERMANY - QUALIFYING
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑPOLE POSITION
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
-
GP ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-
Μεγάλη νίκη για την Κέιτεραμ, παρά την αδικία εις βάρος μας με τη δεύτερη θέση του Βαλτέρη. Προσπέρασμα του Λιούη θα μου έδινε 4 πονταλάκια (φαντάζομαι τα 2 θα τα έδινε σε όλο το φόρουμ βέβαια).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Προσπέρασμα του Λιούη θα μου έδινε 4 πονταλάκια (φαντάζομαι τα 2 θα τα έδινε σε όλο το φόρουμ βέβαια).Bingo. Έτρεξα κι αυτό το σενάριο και μεγάλη διαφορά δεν θα είχε
-
Άντε ρε, νίκησα;;
Προσπαθώ να επανορθώσω για τις απουσίες μου...
-
Η ομας παει τρενο! Τι τρενο, υπερταχεια!!
Μετα απο απειρο ξυλο απ'τους teammates μου πλεον κοιταμε στα ματια και τη Macca!
Με ενοχλουσαν κατι θεματακια με το set up αλλα μετα τον ερχομο στην Ευρωπη η κατασταση εχει ισορροπησει
-
Φτου.... παραλίγο!
Θα έβγαινα τελευταίος
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Φτου.... παραλίγο!Θα έβγαινα τελευταίος
Αυτό το ..κατόρθωμα έφερε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι 11 πρώτοι εντός 20 βαθμών και όλα ανατρέπονται με μισό πρωτάθλημα μπροστά μας. Ακόμη και στο F1-like, φούσκωσαν οι πόντοι στη μέση της βαθμολογίας, αφού οι 7 πρώτοι δεν τσίμπησαν ούτε πονταλάκι.
Περισσότερα στατιστικά και επιδόσεις στο διάλειμμα της σεζόν μετά το Ουγγρικό GP.
-
GP HUNGARY - QUALIFYING
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑPOLE POSITION
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
-
GP HUNGARY - RACE
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -
Όλο και σφίγγουν τα πράγματα στην κορυφή. Χαμηλή συγκομιδή, οι 10 πρώτοι της βαθμολογίας με βαθμούς κάτω του Μ.Ο. βαθμών της Ουγγαρίας και οι διαφορές σε απόσταση βολής. Περισσότερα σε λίγες ώρες.
-
Χειρότερα και από την πραγματική Mclaren
-
Μπραβο στην Force India
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Χειρότερα και από την πραγματική MclarenΚρύβε λόγια...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπραβο στην Force IndiaSent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Χειρότερα και από την πραγματική Mclaren
Κρύβε λόγια...
Και ούτε κατάφερα(με) να βγούμε τελευταίοι πάλι.
Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους τελευταία
-
GP HUNGARY - RACE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Διαγωνισμός Προβλέψεων 2014: κανόνες-βαθμολογίες-σχόλια