-
Πριν απο 2 μερες μου αλλαξαν ιμαντα χρονισμου σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και απο την στιγμη που πηρα το αυτοκινητο μυριζει βενζινη και ο χωροσ του κινητηρα αλλα και η καμπινα. Ειδικα μολις βαλω το κλιματιστικο και κλεισω τα παραθυρα η μυρωδια ειναι πολυ εντονη. Επεστρεψα στο συνεργειο και μου απλα οτι δεν ειχε κουμπωσει καλα καποιο φις , το φυσηξαν και λιγο με τον αερα και ξεμπερδεψαν. Εννοειται οτι η μυρωδια παραμενει το ιδιο εντονη. Τι μπορει να συμβαινει?
-
Πριν απο 2 μερες μου αλλαξαν ιμαντα χρονισμου σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και απο την στιγμη που πηρα το αυτοκινητο μυριζει βενζινη και ο χωροσ του κινητηρα αλλα και η καμπινα. Ειδικα μολις βαλω το κλιματιστικο και κλεισω τα παραθυρα η μυρωδια ειναι πολυ εντονη. Επεστρεψα στο συνεργειο και μου απλα οτι δεν ειχε κουμπωσει καλα καποιο φις , το φυσηξαν και λιγο με τον αερα και ξεμπερδεψαν. Εννοειται οτι η μυρωδια παραμενει το ιδιο εντονη. Τι μπορει να συμβαινει?
-
-
Για αρχή κόψε το κάπνισμα!!
Πήγαινε πάλι στο συνεργείο και πες τους να το κοιτάξουν. Εννοείται ότι μέχρι να φτιαχτεί δεν οδηγείς με κλειστά παράθυρα. -
τπτ δεν συμβαινει!!
Χαλαρωσε ..!
πυροσβεστηρα εχεις?ή καλητερα ασφαλεια πυρκαγιας?
μονο μην πας πολυ μακρια και περπατας ωρα!
Ρε παιδια τα σκεφταιστε ωρες ωρες???!! -
Πολυ πιθανον για προσβαση στο χωρο του κινητηρα αφαιρεθηκαν καποια πραγματακια... μεταξυ αυτων των ψιλοπραγματων, σωληνακι βενζινης απο τη μπεκιερα. Ισως οταν το ξανατοποθετησαν να εχει διαρροη.
Εννοειται πως δεν το ρισκαρεις και πας ΑΜΕΣΑ να δεις τι τρεχει.
-
Μην αναψεις τσιγαρο................
-
Σε μένα σε punto το έκανε όταν ξεκινούσα με αναμένο κλιματιατικό και ήταν ραγισμένη η πολαπλή μου την αλάξανε εντος εγγύησης
-
Σε εμένα πριν 2 χρονια ερχόταν μυρωδιά βενζίνης με ανοιχτά παράθυρα εν κινήσει κ τελικα ο επιστήμονας ο πρατηριουχος δεν είχε κλείσει καλα την ταπα κ ερχοντουσαν αναθυμιασεις.
D-4D...
-
Ο χρήστης BARI έγραψε:
Πριν απο 2 μερες μου αλλαξαν ιμαντα χρονισμου σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και απο την στιγμη που πηρα το αυτοκινητο μυριζει βενζινη και ο χωροσ του κινητηρα αλλα και η καμπινα. Ειδικα μολις βαλω το κλιματιστικο και κλεισω τα παραθυρα η μυρωδια ειναι πολυ εντονη. Επεστρεψα στο συνεργειο και μου απλα οτι δεν ειχε κουμπωσει καλα καποιο φις , το φυσηξαν και λιγο με τον αερα και ξεμπερδεψαν. Εννοειται οτι η μυρωδια παραμενει το ιδιο εντονη. Τι μπορει να συμβαινει?Σε κορόιδεψαν....και δεν απαίτησες να το φτιάξουν!!
-
Μυρωδιά βενζίνης = διαρροή.
Είτε φαίνεται ή δεν φαίνεται βενζίνη να τρέχει, είναι το ίδιο: ΔΙΑΡΡΟΗ.
ALFA ROMEO MITO ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ