-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ωχ, όχι πάλι...lol
Πάντως ο ARJI78 και ο Thanosziozias κάποια μυρωδιά πήραν και έβαλαν Massa για FL. Παραλίγο.. -
Mε την μυρωδιά θα μείνω..
-
GP ΑΥΣΤΡΙΑΣ - ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-
ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. -
Απ'τη μια χάλια, απ'την άλλη πάνω από τους πρώτους εκτός του kantoniou..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Απ'τη μια χάλια, απ'την άλλη πάνω από τους πρώτους εκτός του kantoniou..Κρατάμε την ομαδάρα ψηλά ρε, δεν πειράζει
-
Απ'τη μια χάλια, απ'την άλλη πάνω από τους πρώτους εκτός του kantoniou..
Κρατάμε την ομαδάρα ψηλά ρε, δεν πειράζει
Έτσι, τουλάχιστον αυτή η McLaren είναι (το λιγότερο) με 2 μονοθέσια στους βαθμούς
-
Καλά πήγαμε
Τραβάτε κουπί, έχω μπει σε καλοκαιρινό mode.
Από Σεπτέμβριο θα τους πάρουμε και τα καλσόν. -
GP AUSTRIA - RACE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
F1-LIKE: ΟΔΗΓΟΙ
F1-LIKE: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
-
H Caterham συνεχίζει να αποδίδει μετά τις αναβαθμίσεις. Εβγαλε επιτέλους και ο πικ. τον Κιμι απο τις προβλέψεις και ντου για κορυφή. Ήδη έφτασα τον πολυδιαφημισμένο ριπερ και με αγώνα λιγότερο
-
Ωχ, όχι πάλι...Δεν ήταν και τόσο άσχημα τελικά, ε;
Καλά, δεν το συζητώ και για τη δική μου μαντεψιά.. Με δικαίωσε η Williams και ο συνήθης πεμπντο-έκτος FA. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ωχ, όχι πάλι...
Δεν ήταν και τόσο άσχημα τελικά, ε;
Καλά, δεν το συζητώ και για τη δική μου μαντεψιά.. Με δικαίωσε η Williams και ο συνήθης πεμπντο-έκτος FA.Ναι, τελικά δεν μου κάθισε άσκημα αυτή τη φορά η πρώτη θέση στην προβολή. Θα παρηγορηθώ από το 5/5 της πεντάδας, έστω και σε διαφορετικές θέσεις. Πάντως αν είχε κρατήσει λίγους γύρους ακόμα ο αγώνας μπορεί να είχα φτάσει και το απόλυτο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
H Caterham συνεχίζει να αποδίδει μετά τις αναβαθμίσεις. Εβγαλε επιτέλους και ο πικ. τον Κιμι απο τις προβλέψεις και ντου για κορυφή. Ήδη έφτασα τον πολυδιαφημισμένο ριπερ και με αγώνα λιγότεροδεν σε χαλασε βουρ τωρα
-
Ολο τελευταίος...πιστος στο καμαρι..παμε για νικη στην Αγγλία
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ολο τελευταίος...πιστος στο καμαρι..παμε για νικη στην ΑγγλίαNote 3 and Tapatalk
Δε βάζεις άλλο νικητή, να δει καμιά άσπρη μέρα το καμάρι;
-
Ξεκίνησαν οι προβλέψεις για το GP της Μεγ. Βρετανίας. Παράλληλα άνοιξαν, ως είθισται, τα αντίστοιχα θέματα για τις προβλέψεις των καλοκαιρινών GP (Γερμανίας και Ουγγαρίας), προς διευκόλυνση όλων μας. Για να μην έχει κανένας μας παράπονο ότι δεν πρόλαβε / δεν είχε δίκτυο στο τάδε χωριό
Θα φροντίζουμε κάπως να μένουν ψηλά καθόλη τη διάρκεια της ισχύος τους.
Προβλέψεις GP Γερμανίας
Προβλέψεις GP Ουγγαρίας -
GP GR.BRITAIN - QUALIFYING
POLE POSITION
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
-
- H Pole για το GP της Βρετανίας απονέμεται στον McLarenfan διότι από τους ισοβαθμούντες έκανε πρώτος την πρόβλεψή του.
- 17/27 συμμετέχοντες προβλέπουν Ricciardo για την 3η θέση. Και 13/27 τον Alonso 5ο.
-
GP GR. BRITAIN - RACE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
F1-LIKE: ΟΔΗΓΟΙ
F1-LIKE: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
- 17/27 συμμετέχοντες προβλέπουν Ricciardo για την 3η θέση. Και 13/27 τον Alonso 5ο.
Αυτοί ξέρουν..
Διαγωνισμός Προβλέψεων 2014: κανόνες-βαθμολογίες-σχόλια