-
με 8.1 ολα καλα εδω χωρις να ρυθμισω τιποτα. Κατι δεν κανεις σωστα.
-
Kατέβασα το extension.
Κατέβασα το app για το κινητό.
Πατάω στον Η/Υ στο Google Remote Desktop* Enable Remote Access*, βάζω PIN και μου βγάζει Failed to start remote access service.Τι κάνω λάθος;
-
την εφαρμογη στο πισι την εβαλες απο τον chrome, σωστα;
εγω τυχαιως τα εγκατεστησα με την αναποδη σειρα, πρωτα στο κινητο, μετα στο πισι. Αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο.
-
To κατάλαβα ότι δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά αν θέλει να σου σπάσει τα νεύρα θα στα σπάσει. Τέλος πάντως, είδομεν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kατέβασα το extension.
Κατέβασα το app για το κινητό.
Πατάω στον Η/Υ στο Google Remote Desktop* Enable Remote Access*, βάζω PIN και μου βγάζει Failed to start remote access service.Τι κάνω λάθος;
Μήπως έχεις κλειστά τα ανάλογα services στον υπολογιστή;
-
Bρήκα την λύση ψάχνοντας στο νετ http://www.justinmwest.com/troubleshoot ... s-service/
-
Εχω ενα θεμα με το S4 mini duos, εδω και μερικες μερες σε ολες τις φωτογραφιες που βγαζω υπαρχει αυτη η μαυρη κουκιδα που φαινεται πανω αριστερα (τα υπολοιπα πχ σκιες κλπ υπηρχαν στο πλανο):
δεν ειναι βρωμια, γιατι το ανοιξα και καθαρισα καπακι+φακο μεχρι αηδιας και δεν φευγει.
α) ξερει κανεις τι ειναι? εχει ξαναδει κανεις τιποτα τετοιο? φταιει η καμερα? μπορει να ειναι κατι 'αντιστοιχο' με καμμενο πιξελ οθονης, στη καμερα ή στο σενσορα? ο σενσορας ειναι μερος της πλακετας και δεν αλλαζει?
β) πως το λυνουμε? αλλαγη καμερας?
γ) υπαρχει κανενα σπασμενο/χαλασμενο samsung που να χρησιμοποιει την ιδια καμερα, να γινει δοτης για πειραματα? -
έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με σκουπιδάκι στην κάμερα(αισθητήρα ή φακό). Ίσως να έχει μπεί τίποτα μέσα.
Πρόβλημα στα Pixel δεν είναι πάντως. -
Πήγαινε το στην smartec (χαϊδάρι). Θα στο φτιάξουν στο πι και φι.
-
Ποια εφαρμογη προτεινετε για τη μεγιστη αξιοποιηση της camera;
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
i phonas το καμαρι μου...
-
Ποια εφαρμογή είναι αυτή που βγάζει φώτο και δείχνει και την θερμοκρασία/καιρό? Κάποιος συμφορουμιτης την έχει αλλά δεν θυμάμαι ποιος!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποια εφαρμογή είναι αυτή που βγάζει φώτο και δείχνει και την θερμοκρασία/καιρό? Κάποιος συμφορουμιτης την έχει αλλά δεν θυμάμαι ποιος!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
στην φωτογραφική ενεργοποιησε το 'ετικετα gps' .
Μετα πες μου αν σου δείχνει σωστά την θερμοκρασία στο widget του καιρου.
-
Βασίλη το έκανα αλλά δεν δείχνει κάπου στην φωτογραφία που έβγαλα τον καιρό και την θερμοκρασία. Σε εφαρμογή ξέρω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.
Το δε widget του καιρού ... θερμοκρασία ερήμου χτυπήσαμε παρά την συννεφιά.
-
σε εμένα όταν 'ακουμπας' στην φωτό βγάζει πχ βροχερή μέρα στην Ναυπλίου και ημερομηνία.
Βρήκαμε και ένα bug lol
-
Αυτό που ήθελα εγώ είναι να αποτυπώνεται στην φωτο.
Μια χαρά το S4. Ας έχει και ένα τόσο δα bugάκι. Για το μάτι! -
Υπάρχει camera app στο Play store που να εφαρμόζει το Lens Blur της Google (Kit Kat 4.4.3) ?
Sent from my Note
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποια εφαρμογή είναι αυτή που βγάζει φώτο και δείχνει και την θερμοκρασία/καιρό? Κάποιος συμφορουμιτης την έχει αλλά δεν θυμάμαι ποιος!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
https://play.google.com/store/apps/deta ... weatherpro
-
Bayern7 ευχαριστώ! Αυτό έψαχνα!
-
Μετά από 4 μήνες με το nexus 7 έχω να πω πλέον ότι άλλαξε η άποψη μου για τα tablet και την ευχρηστία τους
Το μέγεθος αυτό τελικά είναι ιδανικό για συνεχή χρήση σε διάφορες συνθήκες και τα specs/ποιότητα σε συνάρτηση με τη τιμή είναι παραπάνω από ικανοποιητικά
Δε μετανιώνω καθόλου αυτή την android αγορά μου, δε τη θεωρώ όμως ακόμα καλύτερη από το σκυλί gnex μου παρόλο που είναι πολύ ανώτερη συσκευή, θέλω κι άλλο χρόνο για κάτι τέτοιο
Η μόνη παραφωνία σε όλη τη συμβίωση με αυτό είναι η μικρή, για tablet, αυτονομία που ποτέ δεν έχει περάσει τις 6 ώρες οθόνη και 3 μέρες γενικά
Επίσης δε με ικανοποίησε out of the box παρά το ότι είναι το πιο pure android που μπορεί να έχει κανείς και κατέφυγα σε custom Rom/kernelΣτα μεγάλα θετικά του είναι η φανταστική του οθόνη (δεδομένου και του κόστους), τα ευχάριστα δυνατά και καθαρά ηχεία (μιας και έχω υπάρξει αρκετά άτυχος στο θέμα ηχείων σε διάφορες συσκευές, οπότε είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσω) και η δύναμη του hardware που είναι αρκετή και κυρίως σταθερή μιας και δεν ανεβάζει θερμοκρασίες όπως πολλά κινητά για να throttle-αρει στη συνέχεια
Περι συσκευών Android...