-
Διονύση τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρώτη σου νίκη. Κάτω το κεφάλι πολύ δουλειά για να έρθει η κούπα στην ΑΡΝΑΙΑ. Δώσε τα συγχαρητήριά μου και στον 'Σαραβάκο'
-
βορεια χαλκιδικη RULES...........(αντε πατριωτακια , γερα με τσαμπουκα)
(σας τρεχω κουφαλες χολωμωντα.....)
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μπράβο Διονύση
Η κούπα στο βορρά φέτοςΗρεμιστεεεεεεεε!Μην ξεχνάτε οτι κερδισε την Γενική των 206, μονο για 30 και κατι.. εκατοστά!
Υπαρχει πολύς δρομος ακόμα.
Οσο για 'φερε την κουπα στον Βορρα', δεν θα το σχολειάσω, γιατι αυτός ειναι ο λόγος που εχετε συμπλέγματα εσεις οι βορειοι με εμας τους Αθηναίους.
Ακουστικε ποτέ η φράση:Φερε την κουπα στην ΑΘΗΝΑ? Ε? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Μπράβο Διονύση
Η κούπα στο βορρά φέτοςΗρεμιστεεεεεεεε!Μην ξεχνάτε οτι κερδισε την Γενική των 206, μονο για 30 και κατι.. εκατοστά!
Υπαρχει πολύς δρομος ακόμα.
Οσο για 'φερε την κουπα στον Βορρα', δεν θα το σχολειάσω, γιατι αυτός ειναι ο λόγος που εχετε συμπλέγματα εσεις οι βορειοι με εμας τους Αθηναίους.
Ακουστικε ποτέ η φράση:Φερε την κουπα στην ΑΘΗΝΑ? Ε?Δεύτερος γενικής νομίζω ότι ήταν ο Χαρπίδης του Senior-cup που φυσικα δεν επηρεαζει τον αγωνα των junior.
Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις....χαλαρωσε. -
α εγώ θα συμφωνήσω με το van. εμένα οι δικοί μου δε μου λέγανε 'φέρε την κούπα στην Κοζάνη' χεχεχεχεχεχε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
α εγώ θα συμφωνήσω με το van. εμένα οι δικοί μου δε μου λέγανε 'φέρε την κούπα στην Κοζάνη' χεχεχεχεχεχεΦΕΡΕ, την κουπα, στηηηην ΚΟΟΟΟΟΟΖΑΑΑΑΝΗ
-
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
-
-
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ VAN , ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ Η Η ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ , ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ , ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΑ .
ΕΒΛΕΠΑ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ , ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 206 .
ΟΡΙΣΜΕΝΑ 206 , ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ , ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ .
ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ..ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ , ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΠ ΔΕΝ ΛΕΩ ,
ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ .Υ.Γ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ EL MATADOR , ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ , ΠΡΙΝ ΤΟ 206 , ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ? ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΡΤ , ΜΟΤΟ ?
Υ.Γ.2 ΠΑΝΤΟΣ , ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ JUNIOR KΥΠΕΛΟ ΠΕΖΩ , ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΒΑΡΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ EL MATADOR , ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ , ΠΡΙΝ ΤΟ 206 , ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ? ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΡΤ , ΜΟΤΟ ?
ΣΕ ΡΟΔΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΜΟΥ(ΜΟΝΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΙΧΕ ΜΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΩΜΑ) .ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΓΙΑΜΑΧΑ ΜΕ 30 ΑΛΟΓΑ(ΠΙΣΟΚΟΥΝΑ) ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 17)ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΣΤΑΡΛΕΤ Α5 ΜΕ 120 ΑΛΟΓΑ ΜΠΛΟΚΕ ΣΑΣΜΑΝ(ΧΩΜΑΤΙΝΟ) ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΠ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΑ.
ΑΥΤΑ... -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ..
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ:
ΝΙΚΟ,
ΔΙΟΝΥΣΗ,
ΘΑΝΑΣΗ,
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ -
Τους ξεχάσαμε τους πιτσιρικάδες ???
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και λιγάκι μεγαλύτερο στον Κωσταντίνο που πήρε τον αγώνα.
Διονυση δεν πειράζει ..... next time (λες να σε γκαντέμιασα ??)
Καλή συνέχεια σε όλους/όλες.
-
άσχετο... τώρα μου ήρθε... ο περυσινός νικητής τι έγινε ? δεν υποτίθεται οτι θα οδηγούσε 206 της αντιπροσωπείας ??
-
ΛΟΙΠΟΝ...ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ.
ΠΕΡΙΒΟΛΙ 1 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ.Η ΚΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΑ 2.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΚΕΥΤΩΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ 25 Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 12 ΣΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.
ΓΡΑΜΕΝΗ 1 ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΩΜΕ 30 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ) ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΣΠΙΡΤΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ).ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΟΡΙΚΑ)ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΠΕΡΙΒΟΛΙ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ 30 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΡΜΑΩ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟΦΑΓΩΜΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 6-7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΙΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΤΕΤΑΚΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΕΥΤΕΡΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ 8.
ΓΡΑΜΜΕΝΗ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ 22 ΠΙΣΩ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ.ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΒΕΛΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ...
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 3 ΣΤΙΣ 4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ.
ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ)ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΛΗΠΤΗΚΑ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ...ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΑ.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
άσχετο... τώρα μου ήρθε... ο περυσινός νικητής τι έγινε ? δεν υποτίθεται οτι θα οδηγούσε 206 της αντιπροσωπείας ??ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΝΑ 206 ΑΣΠΡΟ ΚΟΥΚΛΙ.ΜΕ 160 ΑΛΟΓΑ 6ΑΡΙ ΣΑΣΜΑΝ ΚΛΠ
ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
άσχετο... τώρα μου ήρθε... ο περυσινός νικητής τι έγινε ? δεν υποτίθεται οτι θα οδηγούσε 206 της αντιπροσωπείας ??Ε, το οδήγησε, και μάλιστα τα πήγε καλά!
Πάντως τον πέρασε ο Μητσάρας μου με το καπίσιο και λάστιχα κολοκοτρωνέικα!! -
el Matador,
Συγχαρητηρια για τη δευτερη θεση και για τους καλους χρονους των ειδικων. στα ραλυ ομως οπως και σιγα σιγα μαθαινεις για να κερδισεις τον αγωνα πρεπει πρωτα να τερματισεις και να κανεις πολλες φορες αγωνα τακτικης γιατι μια ειδικη μπορει να σου στερησει τη πρωτη θεση. οπως και εγινε...Κυριτσης πολυ γρηγορος... αλλα εμεινε...
Εσυ γρηγορος πιεσες και εχασες μια ειδικη και αρα τη πρωτη θεση..
Χαλιβελακης, σταθερος και γρηγορος, αλλα πανω απο ολα αλανθαστος, κερδισε...
Καραδημητρης, γρηγορος στο πρωτο λουπ, αλλα οταν πιεσε στο δευτερο εκανε λαθη και ηταν πιο αργος...
Μακρη αργη στο πρωτο λουπ, βελτιωμενη πολυ στο δευτερο κανοντας τριτους και τεταρτους χρονους..
Τσιλης, δε ξερω τι να πω μαλλον τελειως εκτος ρυθμου..Αυτο που θελω να πω με τα παραπανω ειναι οτι δε φτανει ποτε, οπως εχει δειξει και η ιστορια, μονο η ταχυτητα αλλα και η τακτικη σε εναν αγωνα για να μπορεσεις να κερδισεις.. δουλεψε σε αυτον τον τομεα και η νικη θα ερθει μονη της. Ο Χαλιβελακης εχοντας την ταχυτητα και τον Νικο διπλα του να τον συντονιζει απο πλευρας τακτικης και ρυθμου φερνει το αποτελεσμα..
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια κανανε πολυ ωραια περασματα απο οτι εμαθα και εβλεπα απο τις αντιδρασεις του κοσμου. Αντε και καλο καλοκαιρι γιατι ο επομενος αργει πολυ...
- Χαλιβελακης-Μουζακης
- Μαυροδης- Κεχαγιας
- Καραδημητρης- Καββαδιας
- Μακρη - Ηλιοπουλος
- Μπιθαρας - Αγγελοπουλος
- Τσιλης - Σεγκος
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΩ ΤΟΥ CUP ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΩ ΤΟΥ CUP ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.?
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ?ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ.. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ.. ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟ..
ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ..
ΑΥΤΑ.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ -
Ο χρήστης maimoudakos έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΩ ΤΟΥ CUP ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ.ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΡΩΤΑΣ , Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΕΙΠΕΣ ....ΝΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΕΖΕΣ , ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ?
206 junior cup...