-
Πήγα τελικά στην Ε.Δ Άγιος Ιωάννης.
Δεν εντυπωσιάστηκα,όπως το περίμενα...
Αλγεινή εντύπωση μου έκανε η οργάνωση με τις απαγορεύσεις της στο 98% των σημείων.Το άλλο 2% μοιραζόταν σε επικίνδυνα σημεία που δεν τα είχαν εντοπίσει,και στις κορφές των πεύκων που προσωπικά δεν μπορώ να ανέβω.Αν δε θέλουν κόσμο να το πουν.Αλλιώς να κάνουν αλλού τις Ε.Δ. που θα έχει ασφαλή σημεία για θέαση.
Κάποιες φωτογραφίες των πρώτων αγωνιζομένων θα δείτε αργότερα.Βίντεο από τους πιο πίσω από την 20η θέση εκκίνησης ίσως αύριο.Έλεγα να πάω να δω και το ψάρι αλλά προτίμησα να πάω στους Μύλους να δω τα τραίνα που έχει εγκαταλείψει ο ΟΣΕ...Άλλες εποχές θα είχα πάει σε τουλάχιστον 3 Ε.Δ....
Έλεγα να δω την Κινέτα αύριο,αλλά μάλλον θα προτιμήσω μια βόλτα με το τραίνο στη Χαλκίδα.Αν είναι να πάω για να με βάλουν σε σημείο που δε θα το ευχαριστηθώ,να μου λείπει το βύσσινο... -
Σημερα στο 15ο χλμ στο Αγιονορι 1 και στο 5ο χλμ στον Αγιο Ιωαννη 2 περασαμε αρκετα καλα.
Συντηρητικα περασματα το πρωι, ισως 2-3 να εδωσαν κατι παραπανω.
Το μεσημερι βρεθηκαμε σε μια μεγαλη ευθεια με ενα ωραιο σκαλοπατακι που προσφεροταν για θεαμα. Οι μισοι περνουσαν με κοφτες απο μπροστα μας. Μια χαρα! Δεν ειχα μεγαλες απαιτησεις αλλα οκ, δεν ηταν και ασχημα. -
Πιο στραβα δεν γινοτανε γμτ την ατυχια μου .....απο το πρωι που αργησα να ξυπνησω μεσα στην ταλαιπωρια ειμαστε ξεκινησα για Αγιο Ιωαννη 1 και στην εισοδο του χωματοδρομου ειχαν σπασει και πεταξει κατω τα ταμπελακια που εδειχναν την κατευθυνση για τους θεατες για προσβαση 3 με αποτελεσμα να χαθω και να κοντευω να φτασω στις λιμνες.....ξαναγυριζω πισω με σκοπο να παω απο προσβαση 3 .Μετα ειπαμε να παμε ψαρι 1...... στον δρομο μπουρδουκλοθηκαμε και με το ζορι προλαβαμε την εκκινηση του ψαριου αλλα τα πρωτα καλα ειχαν περασει.Μετα πηγαμε και κλειστηκαμε στο Αγιονωρι2 στο χωριο οπου ειδαμε ολα τα αυτοκινητα και καπως σωσαμε τα προσχυματα.Παντως μετριο θεαμα λιγα καλα αυτοκινητα και πολυ λιγος κοσμος κατα την γνωμη μου
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Προσωπικά επέλεξα ένα πέταλο σαν το πρώτο στο βίντεο που ακολουθεί (επίσης κατηφορικό):
Aν βλεπαμε οδηγους σαν αυτον εδω θα ηταν ωραια τα mitsubishi;προσωπικα λεω σιγουρα ναι
-
Προφανώς θα ήταν, αλλά ο Galli είναι μάλλον η εξαίρεση...
-
Υπαρχει ενα βιντεο με ενα 208 σε αντιστοιχη φουρκετα εχει κανει κατι αναλογο, σε λογικα δεδομενα και πολυ πιθανο να μη το ηθελε 100% αλλα να του βγηκε! Αλλα οκ, εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Loeb! (μη χεσω)
ERC Ακρόπολις 2014 - προσβάσεις θεατών