-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
...@slivi
Εγώ ο ίδιος είχα αναφέρει το πρόβλημα όπως είδες..Το θυμόμουνα, γι'αυτό και μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες...
....Εγώ δεν είπα ασφαλώς ότι δεν έβγαλε το Α3 προβλήματα καθόλου- άλλωστε πιο αυτοκίνητο δεν έχει βγάλει....
Απάντησα επί της ουσίας και εξήγησα, πιστεύω, κάποιους απ'τους λόγους της διαφοράς τιμών μεταξύ Α3 και golf..
Άλλωστε κανείς ουσιαστικά δεν μου απάντησε(ούτε εσύ... )....Απλά όταν ρώτησες γιατί ένα golf και ένα A3 να έχουν την ίδια τιμή (αφού το πρώτο βγάζει προβλήματα ενώ το δεύτερο όχι) σου απάντησα ότι και το Α3 βγάζει προβλήματα και μάλιστα δυσεπίλυτα όπως φαίνεται, εκτός και αν αποφάσισες να πας να το οδηγείς στην Γερμανία για να έχει καλούς δρόμους που είπαν σε κάποιο παλικάρι από την αντιπροσωπεία...
Εξάλλου πώς γίνεται δύο αυτοκίνητα (που φοράνε το ίδιο μοτέρ) να μην παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα σε κάψιμο λαδιού;
-
Oπως και να έχει, εφοσον ο φιλος μας αποφάσισε να αγοράσει (και αγορασε) το συγκεκριμενο τουτού, ας ευχηθούμε ναναι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Γιατρέ αναμένουμε τις εντυπώσεις σου μολις το παραλάβεις και κανεις τα πρώτα χιλιομετρα. Εαν θελεις πες μας ποσο πήγε και τι εξτρα εξοπλισμο πήρες
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Απλά όταν ρώτησες γιατί ένα golf και ένα A3 να έχουν την ίδια τιμή (αφού το πρώτο βγάζει προβλήματα ενώ το δεύτερο όχι) σου απάντησα ότι και το Α3 βγάζει προβλήματα και μάλιστα δυσεπίλυτα όπως φαίνεται, εκτός και αν αποφάσισες να πας να το οδηγείς στην Γερμανία για να έχει καλούς δρόμους που είπαν σε κάποιο παλικάρι από την αντιπροσωπεία...Αφού έκανες τον κόπο να βρεις το topic διάβασέ το κιόλας!!
Το πρόβλημα έχει λυθεί ασφαλώς(και επιμένω όχι με τη βοήθεια του golf) και δε χρειάζεται να πάμε Γερμανία....Εξάλλου πώς γίνεται δύο αυτοκίνητα (που φοράνε το ίδιο μοτέρ) να μην παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα σε κάψιμο λαδιού;
Μήπως επειδή το Α3 δεν έχει βγει ποτέ με τον 1,4?????
Η διαφορά στην τιμή οφείλεται κυρίως στους 3 κύκλους περισσότερους του A3 αντί 1 του Golf. Οπότε ξεφεύγει η συζήτηση το αυτοκινητικό/οδηγικό κομμάτι
Είναι προφανές ότι διαφωνούμε!!Τι να κάνουμε τώρα...
-
Μετα την παραλαβη του Α4 και κανοντας ενα ταξιδακι απο τις πρωτες εντυπωσεις θα ηθελα να πω οτι αυτοι που χαρακτηριζουν το αυτ/το αργο και απαραδεκτο ειναι απαραδεκεκτοι να μην πω τιποτε αλλο.και αν συνεχισουν τους προκαλω για μια βολτα ειναι πολυ αδικο να μιλανε καποιοι για ενα τετοιο αυτ/το με αυτον τον τροπο
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Μετα την παραλαβη του Α4 και κανοντας ενα ταξιδακι απο τις πρωτες εντυπωσεις θα ηθελα να πω οτι αυτοι που χαρακτηριζουν το αυτ/το αργο και απαραδεκτο ειναι απαραδεκεκτοι να μην πω τιποτε αλλο.και αν συνεχισουν τους προκαλω για μια βολτα ειναι πολυ αδικο να μιλανε καποιοι για ενα τετοιο αυτ/το με αυτον τον τροποΒρε γιατρέ μου γιατί γίνεσαι εριστικός κ απόλυτος...;
Ολα εξαρτώνται από το τι έχεις οδηγήσει πριν στην ζωή σου.Για έναν που οδηγούσε ένα βαρύ παλιό οικογενειακό θα του φανεί πύραυλος.
Για έναν που οδηγούσε αυτοκίνητα με τον γνωστό 1,8Τ ή γρήγορα 1,6 θα του φανεί χελώνα.Απλά κ φιλικά
Σάββας
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η διαφορά στην τιμή οφείλεται κυρίως στους** 3 κύκλους περισσότερους** του A3 αντί 1 του Golf. Οπότε ξεφεύγει η συζήτηση το αυτοκινητικό/οδηγικό κομμάτιΚι όταν ονειρευόμαστε, **παραπάνω κυκλάκια **βλέπουμε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μετα την παραλαβη του Α4 και κανοντας ενα ταξιδακι απο τις πρωτες εντυπωσεις θα ηθελα να πω οτι αυτοι που χαρακτηριζουν το αυτ/το αργο και απαραδεκτο ειναι απαραδεκεκτοι να μην πω τιποτε αλλο.και αν συνεχισουν τους προκαλω για μια βολτα ειναι πολυ αδικο να μιλανε καποιοι για ενα τετοιο αυτ/το με αυτον τον τροπο
Βρε γιατρέ μου γιατί γίνεσαι εριστικός κ απόλυτος...;
Ολα εξαρτώνται από το τι έχεις οδηγήσει πριν στην ζωή σου.Για έναν που οδηγούσε ένα βαρύ παλιό οικογενειακό θα του φανεί πύραυλος.
Για έναν που οδηγούσε αυτοκίνητα με τον γνωστό 1,8Τ ή γρήγορα 1,6 θα του φανεί χελώνα.Απλά κ φιλικά
Σάββας
σαββα αυτοι που μιλανε ασε να μην πω τι εχουν οδηγησει.δεν ειπα οτι ειναι πυραυλος.οσο για μενα εχω αρκετα μεγαλη οδηγικη εμπειρια.ξερω οτι μου το λες φιλικα αλλα και εγω ειμαι 100% σιγουρος για αυτα που λεω
-
και ρε σαββα και που θα τα πω νομιζεις οτι θα τους πειραξει?η οτι θα αλλαξουν αποψη η τροπο ομιλιας?
-
σαββα αυτοι που μιλανε ασε να μην πω τι εχουν οδηγησει.δεν ειπα οτι ειναι πυραυλος.οσο για μενα εχω αρκετα μεγαλη οδηγικη εμπειρια.ξερω οτι μου το λες φιλικα αλλα και εγω ειμαι 100% σιγουρος για αυτα που λεω
για πες μου εσύ που ξέρεις τι έχω οδηγήσει και τι εμπειρία έχω
-
giatros απο την στιγμη που εσενα σε καλυπτει/αρεσει , σε ολους τους αλλους περισσευει.
Καλοριζικο και απο εμενα.
-
Γιατρέ μη σε ξεγελάνε οι κοντινές σχέσεις του άμα το φορτώσεις ψοφάει για κατηφορα. ειδικα τώρα που το έχεις αστρωτο. Μολις θα κανείς Κανά 10.000/15.000 χμ τότε θα ανοίξει το μοτέρ αλλά και πάλι μη περιμένεις θαύματα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τι αυτ/το εχεις δεν μας λες.να εχω οδηγησει κατι για 10 χλμ δεν μου λεει τιποτε.πιο ειρωνα τυπο δεν εχω γνωρισει.και πιο αγενη συναμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
giatros απο την στιγμη που εσενα σε καλυπτει/αρεσει , σε ολους τους αλλους περισσευει.Καλοριζικο και απο εμενα.
ακριβως.σ'ευχαριστω
-
τι αυτ/το εχεις δεν μας λες.να εχω οδηγησει κατι για 10 χλμ δεν μου λεει τιποτε.πιο ειρωνα τυπο δεν εχω γνωρισει.και πιο αγενη συναμα.
το χω γράψει πολλές φορές τι αυτοκίνητο έχω. 100άρι Fabia και όπως σου έχω ξαναγράψει έχω κάνει πάνω από 500χλμ. με το Α4 1.6 και το Passat και δεκάδες άλλα αυτοκίνητα (και δεν είναι φίδια, γιατί υπάρχουν και μερικοί που με γνωρίζουν)
Ποιο νομίζεις ότι είναι πιο σβέλτο (γιατί γρήγορο δεν είναι το Fabia), ένα 100αρι supermini ή το δικό σου;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το χω γράψει πολλές φορές τι αυτοκίνητο έχω. 100άρι Fabia και όπως σου έχω ξαναγράψει έχω κάνει πάνω από 500χλμ. με το Α4 1.6 και το Passat και δεκάδες άλλα αυτοκίνητα (και δεν είναι φίδια, γιατί υπάρχουν και μερικοί που με γνωρίζουν)
Ποιο νομίζεις ότι είναι πιο σβέλτο (γιατί γρήγορο δεν είναι το Fabia), ένα 100αρι supermini ή το δικό σου;
πολυ καλο αυτ/το το φαμπια,μεινε σε αυτο και ασε τα σχολια σου για το δικο μου.μην συγκρινουμε την @ουτσα με την βουρτσα
-
πολυ καλο αυτ/το το φαμπια,μεινε σε αυτο και ασε τα σχολια σου για το δικο μου.μην συγκρινουμε την @ουτσα με την βουρτσα
επιτέλους συμφωνούμε για τη βούρτσα το Fabia
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τοσο νιονιο εχεις που ακομα και ενα μικρο παιδι να βαλουμε θα μπορεσει να ξεχωρισει την @ουτσα απο την βουρτσα.οταν καταφερεις λεω οταν γιατι δικαιωμα στην ελπιδα εχουν και καποιοι τυποι σαν εσενα(δεν σε κατατασω σε καποια κατηγορια γιατι θα προσβαλω τους αλλους)καποια στιγμη να αγορασεις κανενα καλυτερο αυτ/το ελα να τα πουμε,εξυπνακια.αλλα ξερω τι σου χρειαζεται.ενας ΑΛΕΞΗΣ
-
τοσο νιονιο εχεις που ακομα και ενα μικρο παιδι να βαλουμε θα μπορεσει να ξεχωρισει την @ουτσα απο την βουρτσα.οταν καταφερεις λεω οταν γιατι δικαιωμα στην ελπιδα εχουν και καποιοι τυποι σαν εσενα(δεν σε κατατασω σε καποια κατηγορια γιατι θα προσβαλω τους αλλους)καποια στιγμη να αγορασεις κανενα καλυτερο αυτ/το ελα να τα πουμε,εξυπνακια.αλλα ξερω τι σου χρειαζεται.ενας ΑΛΕΞΗΣ
που να ξερες τι έχω παραγγείλει
εγώ ξέρω τι αυτοκίνητο έχω και τι δυνατότητες έχει και φυσικά πόσο κόστιζε τότε και πόσο κοστίζει τώρα. Δεν πρόκειται να γράψω ότι είναι γρήγορο, ότι είναι το καλύτερο κλπ.
Το ίδιο ισχύει και για το καινούριο, που φυσικά ΔΕΝ είναι το καλύτερο της κατηγορίας. Τα βλέπω ψυχρά, πόσο κοστίζει και τι ενεργητική ασφάλεια έχει.-
Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς τους αντιπαρέρχομαι, δεν έχει νόημα, αφού τους γράφεις εσύ δεν έχουν καμία σημασία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
που να ξερες τι έχω παραγγείλει
εγώ ξέρω τι αυτοκίνητο έχω και τι δυνατότητες έχει και φυσικά πόσο κόστιζε τότε και πόσο κοστίζει τώρα. Δεν πρόκειται να γράψω ότι είναι γρήγορο, ότι είναι το καλύτερο κλπ.
Το ίδιο ισχύει και για το καινούριο, που φυσικά ΔΕΝ είναι το καλύτερο της κατηγορίας. Τα βλέπω ψυχρά, πόσο κοστίζει και τι ενεργητική ασφάλεια έχει.-
Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς τους αντιπαρέρχομαι, δεν έχει νόημα, αφού τους γράφεις εσύ δεν έχουν καμία σημασία
τι να σου πω?τσαμπα χρονο ξοδευω.δεν ειδες ποσο σημασια εχουν τα δικα σου λογια και ποσο εκτιμησης φερεις
-
AUDI A4 1.6