-
http://www.gazzetta.gr/auto-moto/article/596519/etoimo-proto-neas-genias-datsun-go
πιο κοντά λεμέεεεεεε...
-
Θέλω να έρθει η Datsun και στην Ελλάδα. Ανετότατα θα έπαιρνα ένα Go!
-
ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ
-
Εχει ακουστεί εάν θα τοποθετηθεί ο 1.5 dci 110 στο note; Θα ήταν ενδιαφέρον να έμπαινε αυτος ο κινητήρας.
-
Κοιταζα το Note και διαπιστωσα οτι πισω εχει ταμπουρα
-
Και εγώ την ίδια αντίδραση είχα, σήμερα που το είδα. Με χαλασε αρκετά
-
Ταμπούρα έχει ,όχι τσιμπούρια!!!
-
Ο χρήστης neithan22 έγραψε:
Εχει ακουστεί εάν θα τοποθετηθεί ο 1.5 dci 110 στο note; Θα ήταν ενδιαφέρον να έμπαινε αυτος ο κινητήρας.σύμφωνα με το ύφος του αυτοκινήτου, δεν νομιζω πως θα χρειαζόταν μια τέτοια έκδοση.
αν ήταν να του κάνουν κάτι, θα προτιμούσα ενα εξαρι σασμάν και ίσως τοποθέτηση δισκόφρενων μιας και αναφέρθηκαν.
α και με την ιδια τιμη έτσι, μιας και είναι ήδη τσιμπημένη η υπάρχουσα -
Σωστός σε όλα, ευχαριστώ για την απάντηση. Και όντως η τιμή ζεματάει για την ποιότητα του αυτοκινήτου, άσε που δεν κάνουν ούτε ευρώ εκπτωση
-
Σωστός σε όλα, ευχαριστώ για την απάντηση. Και όντως η τιμή ζεματάει για την ποιότητα του αυτοκινήτου, άσε που δεν κάνουν ούτε ευρώ εκπτωσημε 12800 το έπαιρνες;
Για τα ταμπούρα διαφωνώ εκτός και αν κάνετε συχνά καταβάσεις Φτέρης.
-
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Πάντως είναι υπερτιμημένο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστός σε όλα, ευχαριστώ για την απάντηση. Και όντως η τιμή ζεματάει για την ποιότητα του αυτοκινήτου, άσε που δεν κάνουν ούτε ευρώ εκπτωση
Για τα ταμπούρα διαφωνώ εκτός και αν κάνετε συχνά καταβάσεις Φτέρης.
εντάξει δεν είναι και mini. στο ανω μερος των supermini κατατάσσεται, όπου και με τέτοια τιμή δεν βρισκω τον λογο να μην εχει δίσκους πίσω. αντ' αυτού του βάζουν surround view κάμερες λες και στο τμημα marketing τους ειπαν ότι αυτό λειπει για να επιβιώσει έναντι του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Εχει ακουστεί εάν θα τοποθετηθεί ο 1.5 dci 110 στο note; Θα ήταν ενδιαφέρον να έμπαινε αυτος ο κινητήρας.
σύμφωνα με το ύφος του αυτοκινήτου, δεν νομιζω πως θα χρειαζόταν μια τέτοια έκδοση.
αν ήταν να του κάνουν κάτι, θα προτιμούσα ενα εξαρι σασμάν και ίσως τοποθέτηση δισκόφρενων μιας και αναφέρθηκαν.
α και με την ιδια τιμη έτσι, μιας και είναι ήδη τσιμπημένη η υπάρχουσαΑν δεν κάνω λάθος πλέον ο 1,5 110ΗΡ μπαίνει μόνο στα μικρομεσαία. Για τα μικρότερα έχουν τον 90άρη.
-
Αντiμετώπισε κανείς πρόβλημα με την απόδοση των φρένων του Note????
Φρενάρει εξαιρετικά με τα ταμπούρα πίσω. Θα έπρεπε να βάλουν δισκόφρενα ενώ δεν υπάρχει ανάγκη, μόνο για το θεαθήναι? -
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Πάντως είναι υπερτιμημένοΚαι εγώ στα λεφτά του το βρίσκω ακριβό (όπως τα περισσότερα nissan όταν βγαίνει νέο μοντέλο), συγγενικό πρόσωπο το τσίμπησε στα 12800 (έκπτωση άνω των 2,5Κ) ντίζελ σε μετριο επίπεδο εξοπλισμού και δεν θα με χαλούσε καθόλου.
Για τα δισκόφρενα πίσω, τα βρίσκω και εγώ για το θεαθήναι σε πολλά μοντέλα και το κόστος τους στις αλλαγές θα προτιμούσα να το αποφύγω. Βέβαια μιλάω ως καμμένος από c3...
-
Στο Drive για το Note 1,5 δίνουν 38,2 μέτρα στα 100-0. Μια χαρά απόσταση μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο Drive για το Note 1,5 δίνουν 38,2 μέτρα στα 100-0. Μια χαρά απόσταση μου φαίνεται.αναφέρει επίσης και κοστος μεγάλου service (3ετιας) 561+ ευρω
και οτι ειναι μεσα στα πλαίσια της λογικής -
Εάν ΔΕΝ εννοεί συνολικά τα 3 ετήσια σερβις ή το σύνολο τους ως τα 60.000 χλμ μάλλον πλάκα θα κάνουν ή του Drive, ή ο τυπογράφος ή η Nissan!!!
Και πάλι πολλά γιατί τόσα (σαν σύνολο για τα 3 πρώτα χρόνια) ουτε στο QQ 1,6 βενζίνης ή στο XTrail 2,0 δεν βλέπω από περσινό τιμοκατάλογο που έχω:
1ος χρόνος ή 15000 χλμ 120€
2ος χρόνος ή 30000 χλμ 130€
3ος χρόνος ή 60000 χλμ 190€ -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Πάντως είναι υπερτιμημένο
Και εγώ στα λεφτά του το βρίσκω ακριβό (όπως τα περισσότερα nissan όταν βγαίνει νέο μοντέλο), συγγενικό πρόσωπο το τσίμπησε στα 12800 (έκπτωση άνω των 2,5Κ) ντίζελ σε μετριο επίπεδο εξοπλισμού και δεν θα με χαλούσε καθόλου.
Για τα δισκόφρενα πίσω, τα βρίσκω και εγώ για το θεαθήναι σε πολλά μοντέλα και το κόστος τους στις αλλαγές θα προτιμούσα να το αποφύγω. Βέβαια μιλάω ως καμμένος από c3...
12800 το note diesel?απο που man?
-
Αυτοκίνητο αντιπροσωπείας (σαν εκθεσιακό) ήταν εξ ου και η έκπτωση.
Ps. Φοβερό nickname φιλε μου!
NISSAN FORUM