-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οποτε γιοκ η ζελατινα και ελπιζουμε αυτο που μοιαζει με προστασια οθονης να ειναι οντως!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Αντε με γεια μου!!
Eλπίζω να μην εννοείς πως θα αφήσεις την εργοστασιακή ζελατίνα πάνω.
ξερεις πολυ καλα πως οι πιθανοτητες δεν ειναι μαζί σου.... Μην ελπίζεις αδικα
Μιλάς εσύ;;;;;;;
Sent from my Nexus 4 using 3
σκασμος αρουταριστε
-
Τουλάχιστον έχω βγάλει όλες τις ζελατίνες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οποτε γιοκ η ζελατινα και ελπιζουμε αυτο που μοιαζει με προστασια οθονης να ειναι οντως!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Αντε με γεια μου!!
Eλπίζω να μην εννοείς πως θα αφήσεις την εργοστασιακή ζελατίνα πάνω.
ξερεις πολυ καλα πως οι πιθανοτητες δεν ειναι μαζί σου.... Μην ελπίζεις αδικα
Μιλάς εσύ;;;;;;;
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Εχχχμμμ παιδια... Στο S4 mini παω να χρησιμοποιησω την καμερα και μου βγαζει μαυρη οθονη και κατοπιν 'σφαλμα καμερας' και επιστρεφει στην αρχικη οθονη... Τι να κανω?? Ειναι ηδη σε μπλε χρωμα για να το πεταξω στο Θρακικο πελαγος!!
-
reboot δοκίμασες; clear data στην κάμερα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
reboot δοκίμασες;Reboot τι ειναι??
-
Aν δεν στρώσει με reboot πήγαινε απο τις ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->κάμερα-->καθαρισμός cache
Edit : Επανεκκινηση ντε!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Aν δεν στρώσει με reboot πήγαινε απο τις ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->κάμερα-->καθαρισμός cacheEdit : Επανεκκινηση ντε!
Ωωωω σας ευχαριστω για το Reboot! Λοιπον το χω κανει πολλες φορες επανεκκινηση αλλα συνεχιζει να μου το εμφανιζει!!
Αυτο με το Cache προς το παρον επιασε.. Για να δουμε... Ευχαριστω πολυ!!!
-
Ζητείται -όχι για εμένα- κινητό Dual SIM, android.
Να μην κολλάει, να έχει χαμηλό SAR (μέχρι 0,50 κατά προτίμηση), να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ, να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο (έστω και πρόσθετο) παλαιού τύπου, δηλαδή όχι qwerty, αλλά σαν αυτό:Σκέφτομαι το Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582). Υπάρχει καλύτερο σε αυτή την κατηγορία; Αυτά τα skroutzομάγαζα είναι ΟΚ;
Τένκιου! -
με 150€ δεν παιρνεις αξιοπρεπες 2καρτο, εκτος αν πας σε κινεζικες λυσεις.
αυτο που προτεινεις ΘΑ κολαει σιγουρα.πχ, αυτο δεν θα κολαει https://www.skroutz.gr/s/3647642/Samsun ... +mini+duos
-
Qsis θα επαιρνες καποιο ασυρματο φορτιστη. Τι εγινε τελικα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ζητείται -όχι για εμένα- κινητό Dual SIM, android.
Να μην κολλάει, να έχει χαμηλό SAR (μέχρι 0,50 κατά προτίμηση), να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ, να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο (έστω και πρόσθετο) παλαιού τύπου, δηλαδή όχι qwerty, αλλά σαν αυτό:Σκέφτομαι το Samsung Galaxy S Duos 2 (S7582). Υπάρχει καλύτερο σε αυτή την κατηγορία; Αυτά τα skroutzομάγαζα είναι ΟΚ;
Τένκιου!Εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung ... 2-8GB.html το εχω στη μονοκαρτη εκδοση, αψογο για τα λεφτα του (σε δυνατοτητες, απο αξιοπιστια ειναι μια χαρα). Το μαμα πληκτρολογιο εχει ρυθμιση για αυτο που θες ενω απο 'kaiser store' εχω ψωνισει πολλες φορες, μια χαρα εξυπηρετηση κ προϊόντα.
-
Πολύ καλό δείχνει, ελπίζω να μην προβληματίσει το μέγεθος, ειδικά για πληκτρολόγηση με το ένα (γυναικείο) χέρι. Το SAR είναι εκπληκτικά χαμηλό.
Μάλλον θα προτιμηθεί. Ευχαριστώ.ΥΓ: πώς λέγεται στα αγγλικά αυτή η μορφή πληκτρολογίου; Βάζω διάφορα στο νετ για να βρω καμιά φωτογραφία, αλλά βγάζει άλλα αντί άλλων (πχ classic android keyboard, old style keyboard, 10 buttons android keyboard, τζίφος).
-
θα του βάλεις το smart keyboard που έχει και αυτό το layout.
https://play.google.com/store/apps/deta ... rial&hl=en
το έχει η αδερφή μου και είναι πολύ καλό (για γυναίκες ) σε συνδιασμό με το Τ9.
-
-
Το στανταρ πληκρτολόγιο της Samsung έχει ρύθμιση που επιλέγεις είτε qwerty είτε 3χ4 και μάλιστα το διαλέγεις ξεχωριστά για γράμματα και αριθμούς. Μόνο που πρέπει να απενεργοποιήσεις το predictive ώστε να σε αφήνει να πληκτρολογείς πατώντας το ίδιο κουμπί ξανά και ξανά μέχρι να πας στο γράμμα που θέλεις.
-
Για όσους σκέφτονται το Samsung Note 3 και θέλουν να κάνουν πειράματα, καλό είναι να ξέρετε πως η Samsung έχει patchάρει τις τρύπες του Knox, και πλέον, δεν μπορείς να rootάρεις, ή να βάλεις δική σου ROM χωρίς να τριπάρεις τον counter (άρα και να χάσεις την εγγύηση...).
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 277&page=2Έχω αρχίσει πλέον και το διαγράφω σαν επιλογή, όχι γιατί θέλω καλά και σώνει να παίζω με δαύτα (το Nexus 4 το έχω άσπιλο και αμόλυντο, τολμώ να πω, με το φόβο η οργή του Κορσέ να πέσει πάνω μου, πως ούτε root δεν έχω κάνει τούτη τη φορά! ), αλλά η συμπεριφορά της Samsung προς τους πελάτες της, είναι απαράδεκτη.
Μάλλον θα φάει μαύρο λοιπόν, μέχρι να μάθει να φέρεται. Λογικά, μέσα στην εβδομάδα θα επιλέξω μεταξύ LG G2 και Nexus 5, με το δεύτερο να είναι το outsider, λόγω μπαταρίας κυρίως.
-
Και γω αυτην την εβδομαδα τα ωραια....
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και γω αυτην την εβδομαδα τα ωραια....Αυτό που έγραψα το διάβασες ή δεν σε ενδιαφέρει;
-
Δεν με πειραζει γιατι root kernel κλπ ειναι κατι το ΑΓΝΩΣΤΟ για εμενα..
Και οτι δεν ξερω δεν το πειραζω..
Περι συσκευών Android...