-
ΗΚΙ 83**!!!!!
Πριν τελειωσει το καλοκαιρι θα θελουμε αλλο συνδιασμο. Αραγε θα βγει το ΗΚΚ ή θα βγει το ΗΚΜ; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το ΚΚΒ μου δημιουργει καποια εντυπωση γιατι το σκετο ΚΚ δεν ειχε δωθει. Μολις αλαξει ο συνδυασμος θα παρω ενα να κανω δωρο στον Ψωμιαδη και το Λιακοπουλο
Το ΕΡΕ πάλι δεν παρακάμφθηκε. Κάνε ένα δώρο στην Παπαρήγα
-
Στον Βόλο ΒΟΡ-63** χάρτινες... Πολύ γρήγορα τρώει πινακίδες η Μαγνησία!
-
Διαφορα χαρτια ΚΟΗ 7αρια, ειδα και ενα με μαρκαδορο που κου φανηκε για ΚΟΗ 91, αλλα το μεταφερω με πασα επιφυλαξη.
Ειδα ΕΡΜ 14 τυπωμενο και 16 σε χαρτι.
Επισης ΡΝΑ 89 με πλαισιο Γερμανικο!!! (Εχει Γρεβενα και η Γερμανια?)ΕΡΕ δεν θα βρω Το πηρε ολο το σόι του Καραμανλη!!!
TGD περιεργο που ειδες χαρτι στο Βολο. Εδω τα 500 ΒΟΡ που δωθηκαν 7500-7999 εχουν ηδη δωθει σε πινακιδες.
Ο Δημητρης που χαθηκε; Να φωναξουμε τη Νικολουλη;
-
Επαληθευω για κοη 777*.και ακομη εχουν οι αντιπροσωπειες.......!
πραγματι ο δημητρης που χαθηκε? -
ΙΝΜ 88 και ΡΜΚ 98 σημερις.
-
Jaguar στη Σταλίδα, δεν προλαβα να δω ποιο μοντελο ακριβως ηταν. Αριθμος κυκλοφοριας: ΗΚΙ 2005.
Κουιζ: συμπτωση ή ...τα 'εσκασε'; -
ΤΡΕ 587* .
ΚΟΗ 775* σε χαρτι.
Που ειναι ο γκουρου βρε παιδια ; -
σημερα πηρα το χαρτι ΗΜΝ 59**,μου ειπαν οτι θα ειναι νεου τυπου
-
Σήμερα είδα μια BMW 520 με ΗΜΝ πινακίδες και GR αλλά η γραμματοσειρά δεν ήταν ούτε του παλιού τύπου ούτε του καινούριου.
Τι τρέχει μ'αυτό?
-
Eγω ειδα χθες βραδυ ΚΟΗ 81 τυπωμενο σε πινακιδα. Αρα δεν αποκλειεται να ηταν οντως ΚΟΗ 91 αυτο που ειδα κακογραμμενο με μαρκαδορο. Αν ειναι ετσι μεγαλη βδομαδα το πολυ τελειωνουν τα ΚΟΗ. Για να δουμε...
-
Το ΒΟΡ-63** που είχα δει με χάρτινες τώρα έχει κανονικές. Άρα το πρόβλημα ήταν προσωρινό.
-
Mετα απο ΣΚ στο νομο Ιωαννινων μερικες παρατηρησεις:
Εκει εχει νεες πινακιδες απο ΙΝΜ 75 εως και ΙΝΜ 90. Μου εκανε εντυπωση οτι ειδα αρκετες ΕΥΑ.
Αλλα: ΗΝΒ 44, ΤΚΜ 42, ΚΥΚ 16, ΑΡΚ (δεν ειδα νουμερο) μαλλον 17, ΡΖΗ 11, ΚΖΝ 39 (σε παλιες - αρα τελος η Πτολεμαϊδα) και 59 σε νεες. Μπορει να ειδα και τιποτα ακομα και να το θυμηθω αργοτερα.Εντυπωση μου εκανε μια νταλικα που ειχε στο ρυμουλκομενο πινακιδες με γραματοσειρα την καινουργια αλλα ο τρακτορας ειχε την ιδια πινακιδα με γερμανικη γραμματοσειρα.
Επισης ειδα δυο τουριστικα λεωφορεια με κιτρινες πινακιδες ΙΑ*
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mετα απο ΣΚ στο νομο Ιωαννινων μερικες παρατηρησεις:Εκει εχει νεες πινακιδες απο ΙΝΜ 75 εως και ΙΝΜ 90. Μου εκανε εντυπωση οτι ειδα αρκετες ΕΥΑ.
Αλλα: ΗΝΒ 44, ΤΚΜ 42, ΚΥΚ 16, ΑΡΚ (δεν ειδα νουμερο) μαλλον 17, ΡΖΗ 11, ΚΖΝ 39 (σε παλιες - αρα τελος η Πτολεμαϊδα) και 59 σε νεες. Μπορει να ειδα και τιποτα ακομα και να το θυμηθω αργοτερα.Εντυπωση μου εκανε μια νταλικα που ειχε στο ρυμουλκομενο πινακιδες με γραματοσειρα την καινουργια αλλα ο τρακτορας ειχε την ιδια πινακιδα με γερμανικη γραμματοσειρα.
Σύμπτωση! Είδα κι εγώ σήμερα ΚΥΚ-16 (στην Αθήνα όμως) και προχθές
μία νταλίκα με ΙΑΕ παλιού τύπου στον τράκτορα και νέου τύπου με
γερμανική γρ/σειρά στο επικαθήμενο.Παρατηρήσεις τελευταίων δυο εβδομάδων: ΧΝΡ-34 σε φορτηγάκι με
πλαστικά στα καθίσματα, ΕΥΑ-98 σε νέες, ΜΟΒ-38 επίσης σε νέες, ΑΙΚ-65
σε νέες, ΑΡΚ-21, ΚΜΚ-11,ΚΡΚ-48, πολλές παλιές ΚΗΑ-30 ως και 35 στη
Λαμία, ΑΝΗ-25 σε παλιές αλλά με πιο λεπτούς αριθμούς από τα γράμματα
στη μπροστινή πινακίδα, ΑΝΗ-28 σε νέες, ΕΒΗ-69 σε νέες, ΟΡΕ-44 σε νέες,
ΚΙΕ-77 σε νέες, παλιές ΚΟΚ-11 σε πλαίσιο Έδεσσας, ΚΒΜ-56 σε νέες,
ΡΟΜ-98.Στην Αττική ΙΕΡ-95, ΙΒΧ-49, ΙΕΙ-54, ΖΥΥ-23 αλλά και ΖΥΥ-34 (τι παίζει
εδώ; ), ΥΝΕ-35.Σε μοτοσυκλέτες ΑΤΗ (στην ΑΤΗήνα; για σκέψου... ) και ΚΙΗ.
Γιατρέ πήρες τελικά το Α4;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Mετα απο ΣΚ στο νομο Ιωαννινων μερικες παρατηρησεις:
Εκει εχει νεες πινακιδες απο ΙΝΜ 75 εως και ΙΝΜ 90. Μου εκανε εντυπωση οτι ειδα αρκετες ΕΥΑ.
Σύμπτωση! Είδα κι εγώ σήμερα ΚΥΚ-16 (στην Αθήνα όμως) και προχθές
μία νταλίκα με ΙΑΕ παλιού τύπου στον τράκτορα και νέου τύπου με
γερμανική γρ/σειρά στο επικαθήμενο.Παρατηρήσεις τελευταίων δυο εβδομάδων: ΧΝΡ-34 σε φορτηγάκι με
πλαστικά στα καθίσματα, ΕΥΑ-98 σε νέες, ΜΟΒ-38 επίσης σε νέες, ΑΙΚ-65
σε νέες, ΑΡΚ-21, ΚΜΚ-11,ΚΡΚ-48, πολλές παλιές ΚΗΑ-30 ως και 35 στη
Λαμία, ΑΝΗ-25 σε παλιές αλλά με πιο λεπτούς αριθμούς από τα γράμματα
στη μπροστινή πινακίδα, ΑΝΗ-28 σε νέες, ΕΒΗ-69 σε νέες, ΟΡΕ-44 σε νέες,
ΚΙΕ-77 σε νέες, παλιές ΚΟΚ-11 σε πλαίσιο Έδεσσας, ΚΒΜ-56 σε νέες,
ΡΟΜ-98.Στην Αττική ΙΕΡ-95, ΙΒΧ-49, ΙΕΙ-54, ΖΥΥ-23 αλλά και ΖΥΥ-34 (τι παίζει
εδώ; ), ΥΝΕ-35.Σε μοτοσυκλέτες ΑΤΗ (στην ΑΤΗήνα; για σκέψου... ) και ΚΙΗ.
Γιατρέ πήρες τελικά το Α4;
ναι εδω κοντεψαμε να πλακωθουμε.δεν πηρες χαμπαρι?
-
;;;;;
-
Ειρήνη υμίν!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
;;;;;πηγαινε στα τεχνικα θεματα-βελτιωσεις στο Α4 1.6 και θα δεις
-
ΚΒΜ 59 χθες βραδυ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που ειναι ο γκουρου βρε παιδια ;Και εγω αυτο θα ρωτούσα