-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
wrc για παντα, to wrc ειναι το πιο δυσκολο και πιο θεαματικο σπορ του πλανητη , η f1 ειναι δυσκολο αλλα οχι θεαματικο , η φ1 ειναι πιο διαφημησμενο σπορ και πιο πολυ ο κασμος την φ1 ξερει , αμα ρωτησεις ποιος ειναι ο λοεμπ , δεν θα ξερουν οι ασχετοι ενω αμα ρωτησεις ποιος ειναι ο σουμαχερ ολοι θα ξερουν . η φ1 δεν σε πωρονει οσο το wrc αι θα σας πω μια αλειθεια , πρωτειμω το χωμα παρα την ασφαλτο για το λογο οτι το χωμα ειναι ολο το θεαμα, αλλα και η ασφαλτο δεν με χαλαει
Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι θεωρείς το WRC δυσκολότερο της F1. Καλά κάνεις και έχεις μια γνώμη. Αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω την αντίθετη.
Αλήθεια, σε σύγκριση με τα όσα έχει πετύχει ο MS (τον οποίο και δε συμπαθώ ιδιαίτερα), τι έχει πετύχει ο Loeb, μέχρι τώρα τουλάχιστον;
το wrc συνδιαζει να ειναι το πιο δυσκολο και το πιο θεαματικο σπορ στη γη ταυτοχρονα, ενω η φ1 ειναι σαφος δυσκολο , αλλο το να πηγαινει καποιος στο χιονι και στο χωμα (μερικες φορες) με 170+ χλμ/ω δεν ειναι και λιγο πραγμα.
λαθος μου το παραδειγμα με τον λοεμπ , σου λεω τωρα τον μακινεν η τον αρι βατανεν και αλλους θρηλους των ραλι οπως σαινζ , ποιος τους εχει ακουσει εστω , ενοω ασχετος με τον χορο , ενω αμα βγεις στον δρομο μια μερα και ρωτησεις εναν , ποιος ειναι ο σουμι οι περισσοτεροι θα πουν , οδηγος η πολυπρωταθλητης φ1 . αυτο εννοω και αυτη ειναι η αντιληψη μου για την φ1 , ειναι πιο διαδεδομενο σπορ, το wrc san να το εχουν παρεξηγησει καποιοι (δεν εννοω ατομα του φορουμ)
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
wrc για παντα, to wrc ειναι το πιο δυσκολο και πιο θεαματικο σπορ του πλανητη , η f1 ειναι δυσκολο αλλα οχι θεαματικο , η φ1 ειναι πιο διαφημησμενο σπορ και πιο πολυ ο κασμος την φ1 ξερει , αμα ρωτησεις ποιος ειναι ο λοεμπ , δεν θα ξερουν οι ασχετοι ενω αμα ρωτησεις ποιος ειναι ο σουμαχερ ολοι θα ξερουν . η φ1 δεν σε πωρονει οσο το wrc αι θα σας πω μια αλειθεια , πρωτειμω το χωμα παρα την ασφαλτο για το λογο οτι το χωμα ειναι ολο το θεαμα, αλλα και η ασφαλτο δεν με χαλαει
Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι θεωρείς το WRC δυσκολότερο της F1. Καλά κάνεις και έχεις μια γνώμη. Αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω την αντίθετη.
Αλήθεια, σε σύγκριση με τα όσα έχει πετύχει ο MS (τον οποίο και δε συμπαθώ ιδιαίτερα), τι έχει πετύχει ο Loeb, μέχρι τώρα τουλάχιστον;
το wrc συνδιαζει να ειναι το πιο δυσκολο και το πιο θεαματικο σπορ στη γη ταυτοχρονα, ενω η φ1 ειναι σαφος δυσκολο , αλλο το να πηγαινει καποιος στο χιονι και στο χωμα (μερικες φορες) με 170+ χλμ/ω δεν ειναι και λιγο πραγμα.
λαθος μου το παραδειγμα με τον λοεμπ , σου λεω τωρα τον μακινεν η τον αρι βατανεν και αλλους θρηλους των ραλι οπως σαινζ , ποιος τους εχει ακουσει εστω , ενοω ασχετος με τον χορο , ενω αμα βγεις στον δρομο μια μερα και ρωτησεις εναν , ποιος ειναι ο σουμι οι περισσοτεροι θα πουν , οδηγος η πολυπρωταθλητης φ1 . αυτο εννοω και αυτη ειναι η αντιληψη μου για την φ1 , ειναι πιο διαδεδομενο σπορ, το wrc san να το εχουν παρεξηγησει καποιοι (δεν εννοω ατομα του φορουμ)
Η Φ1 είναι πολύ πιο τηλεοπτικό σπορ σε σχέση με το WRC, το οποίο απλώνεται σε μεγάλη έκταση...
Σέβομαι τους οδηγούς που ανέφερες (τους συμπαθώ κι όλας ) αλλά όλοι τους ήταν 'απλώς' κορυφαίοι ενώ ο MS έχει ξεφύγει εντελώς. Κυριαρχεί . Δεν μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα, ελπίζω να με κατάλαβες...
-
Ο Χάκκινεν για παράδειγμα (2 παγκόσμια και 20 νίκες) έχει δημοτικότητα ανάλογη του Sainz π.χ. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχοντας παρακολουθήσει και WRC αλλά και F1 από κοντά θα πω και γω την γνώμη μου..
Το WRC θέλει να 'τρέξεις', να πας από την μία στροφή στην άλλη, να δεις την επόμενη ειδική... Και στην κοινωνία που ζούμε που τα θέλουμε όλα έτοιμα μας κακοφαίνεται να μην βλέπουμε εκείνη την στιγμή ποιος είναι πρώτος, ποιος τον ακολουθεί και λοιπά. Από την άλλη, η F1 είναι πιο 'καθιστικό' σπορ. Δηλαδή, ακόμα και στην πίστα μέσα έχεις γιγαντοοθόνες που σου δείχνουν ότι ακριβώς και η τηλεόραση. Βέβαια όταν περνάνε τα μονοθέσια από μπροστά σου απλά μένεις μ@λ@κ@ς.. Και όσο πιο κοντά είσαι στην πίστα, τόσο πιο γρήγορα σου φαίνονται.. Δεν νομίζω να πω ότι ο ήχος δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση.. Πολύ πιο τσιριχτός, πολύ πιο δυνατός, πολύ πιο 'αντρικός' ( ). Από θέαμα, και τα δύο τα ίδια χάλια είναι.. (αν είσαι στην πίστα, στην τηλεόραση δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης..)Για μένα, και τα δύο είναι respect και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να διαλέξω μεταξύ τους.. (παρόλο που ψήφισα WRC )
Συμφωνω απολυτα
-
WRC! Just WRC!!!!
-
Ως το 1993 δεν θα ηξερα τι θα ψηφιζα, ισως F1 ισως κ οχι.
Μετα απο 1993 ομως WRC.Μ αρεσουν κ τα 2 αλλα προτιμω WRC ασχετως αν το εχουν ταλαιπωρησει κ αυτο τα τελευταια χρονια.
Δεν συμφωνω ομως οτι το WRC ειναι πιο αντρικιο. Κ τα 2 εχουν απεριοριστους κινδυνους. Αλλο 170+ πλαγιολισθαινοντας αναμεσα στα δεντρα κ αλλο ομως 260+ ροδα με ροδα κ με 3.5G πλευρικα κυνηγωντας το χιλιοστο πατωντας στο χιλιοστο. Οι κινδυνοι μεγαλοι κ στα 2.Κ τα 2 μας εχουν δωσει πολυ θεαμα ειδικοτερα στο πιο μακρινο παρελθον.
Πρωταγωνιστες Ayrton Senna, Nigel Mansell, Alain Prost, Keke Rosberg, Gilles Villeneuve, Nelson Piquet, Michael Shumacher Mika Hakkinen κα.Στην αντιπερα οχθη, Ari Vatannen, Walter Rohrl, Blomqvist, Kankounen, Salonen, Toivonen, Alen, Sainz, McRae, Auriol, Makinnen κα.
Ολοι τους μας εκαναν ν αγαπησουμε τις πιστες κ τις ειδικες.
Οπως ομως εχει ειπωθει πολλες φορες η F1 ειναι πια πολυ αποστειρωμενη. To WRC ακομα κ αν τ αυτοκινητα κινουνται με πολυ λιγοτερες πλαγιολισθησεις σαφεστατα στα ματια μου προσφερει πολυ καλυτερο θεαμα κ ενδιαφερον.
Αν μη τι αλλο περυσι ειχαμε διεκδικητες αρκετους. Ενω στην F1 την τελευταια 4ετια ξεκιναει παντα σαν απολυτο φαβορι ο MS κ παντα κερδιζει (παρολο που υποστηριζω Ferrari θα ηθελα το λιγοτερο πολυ καλυτερο ανταγωνισμο). Το χειροτερο ομως ειναι πως οι μαχες που δινονται στην F1 κρινονται μεταξυ των pit crews κ οχι των οδηγων . Στο WRC ακομα τουλαχιστον παιζονται ολα (ή τουλαχιστον σχεδον ολα) μεσα στις ειδικες. -
Πάντως,από τό μέχρι τώρα αποτέλεσμα τής ψηφοφορίας,βγαίνει ένα συμπέρασμα.
Βλέποντας ότι,σέ ένα αυτοκινητήστικό φόρουμ η προτίμηση είναι υπέρ τού WRC,ενώ γνωρίζουμε ότι στό 'ευρύ κοινό' ή προτίμηση είναι σίγουρα υπέρ τής F1,διαπιστώνω ότι,οι πιό 'ψαγμένοι' προτιμούν τούς αγώνες ράλλυ. -
Γιατί συγχαίεις τα γούστα του καθενός με τις γνώσεις του περί αυτοκίνησης; Δε θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου λιγότερο 'ψαγμένο', επειδή απλά και μόνο μου αρέσει η F1 παραπάνω (και το WRC μου αρέσει, αλλά όχι εξίσου)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γιατί συγχαίεις τα γούστα του καθενός με τις γνώσεις του περί αυτοκίνησης; Δε θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου λιγότερο 'ψαγμένο', επειδή απλά και μόνο μου αρέσει η F1 παραπάνω (και το WRC μου αρέσει, αλλά όχι εξίσου)Ο.Κ.,άν τό είδες προσωπικά,έχεις απόλυτο δίκιο.
Δέν τό έγραψα όμως γιά σένα,ούτε γιά τά άλλα παιδιά πού προτιμούν τή Φόρμουλα.
Απλά σάν ένα 'γενικό' συμπέρασμα πού βγαίνει από τήν ψηφοφορεία,πού δείχνει δυσανάλογη υπεροχή τών ράλλυ,σέ σχέση μέ τούς φιλάθλους τών μηχανοκίνητων εκτός φόρουμ.
Ούτε μέ θεωρώ περισσότερο 'ψαγμένο' (επίτηδες σέ παρένθεση,όπως καί προηγουμένως αυτό ),από εσένα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατί συγχαίεις τα γούστα του καθενός με τις γνώσεις του περί αυτοκίνησης; Δε θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου λιγότερο 'ψαγμένο', επειδή απλά και μόνο μου αρέσει η F1 παραπάνω (και το WRC μου αρέσει, αλλά όχι εξίσου)
Ο.Κ.,άν τό είδες προσωπικά,έχεις απόλυτο δίκιο.
Δέν τό έγραψα όμως γιά σένα,ούτε γιά τά άλλα παιδιά πού προτιμούν τή Φόρμουλα.
Απλά σάν ένα 'γενικό' συμπέρασμα πού βγαίνει από τήν ψηφοφορεία,πού δείχνει δυσανάλογη υπεροχή τών ράλλυ,σέ σχέση μέ τούς φιλάθλους τών μηχανοκίνητων εκτός φόρουμ.
Ούτε μέ θεωρώ περισσότερο 'ψαγμένο' (επίτηδες σέ παρένθεση,όπως καί προηγουμένως αυτό ),από εσένα.29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν SKIP. οι αλλοι δε σημαινει οτι δεν ειναι κατασκευαστες, ουτε οτι ειναι αχρηστοι
-
Από θέαμα δεν το συζητώ. Πάντα όμως για μένα αγώνες αυτοκινήτων είναι να πηγαίνεις head to head. Ζω δηλαδή για την μία προσπέραση του Αλόνζο στον Φιζικέλα ξερω γω (λέω για παράδειγμα 2 πιλότους) που θα γίνει σε ένα αγώνα (γιατί δυστυχώς τόσο πολύ θα βλέπουμε..). Κάτι τέτοιο δεν έχει στο WRC. Αλλά εκεί είναι άλλη η μαγεία. Και το time attack είναι άλλη μαγεία, με τη διαφορά το #$@#$#@ πλεονέκτημα του να αρχίζεις τελευταίος (εκτός από το χιόνι για τους γνωστούς λόγους...)
Μπέρδεμα, αλλά F1 για μένα..
-
Εφόσον κλειδώθηκε, μεταφέρω τη δημοσίευσή μου:
WRC γιατί:
-Είναι πιο θεαματικό-η Φ1 είναι πολύ βαρετή!Όποιος έχει δει άλλους αγώνες πίστες θα συμφωνήσει οτι η Φ1 είναι ίσως ό,τι πιο βαρετό.Ούτε προσπεράσματα-τίποτα.Μόνο πιτ στοπ...Ενώ στα ράλλυ το θέαμα, αν και λιγότερο, υπάρχει σε κάθε στροφή...
-Στο ΠΠΡ το λόγο εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο οι οδηγοί-όχι το αυτοκίνητο/μονοθέσιο.Βλέπουμε πολλούς οδηγούς να διεκδικούν νίκες, ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο.
-Στο ΠΠΡ το περιθώριο λάθους δεν καταστρέφει τον αγώνα-ο οδηγός μπορεί να επιστρέψει και να κάνει απίθανα πράγματα!Ενώ στην Φ1 έτσι και χάσει 5-10 δεύτερα...
-Τα αυτοκίνητα μπορούν και κινούνται παντού και δεν έχουν αυτή τη ντελικάτη (ως ξενέρωτη) ευαισθησία των μονοθεσίων, που έτσι και ακουμπήσουν λίγο κάπου καταστρέφεται η αεροδυναμική ισορροπία και το αεροδυναμικό ζύγιζζζζζζζζζζζζζ!!!
-Μπορεί η μάχη να μην είναι σώμα με σώμα όπως στην πίστα, αλλά και στην Φ1 μήπως κανείς τολμά να προσπεράσει;Είδαμε τον Ντε λα Ροσα που ήξερε οτι δε θα κάνει άλλο αγώνα πόσο διαφορετικά οδηγούσε...Πρέπει να το χάρηκε!
-Στα ράλλυ δεν υπάρχει αυτό το δήθεν σταριλίκι-αυτό το ύφος των οδηγών και η εντύπωση πως αν πας να δεις από κοντά έναν οδηγό, θα τις φας...Πολύ Χόλυγουντ ρε παιδί μου...Και οι οδηγοί μεταξύ τους είναι πολύ πιο φιλικοί, ανταλλάσουν εντυπώσεις, απόψεις κτλ.Στην Φ1 πολύ (δήθεν ίσως; ) κόντρα...Θυμάμαι πριν χρόνια στο Ακρόπολις (νομίζω 96) πήραν όλοι το ποδήλατο του Κάνκουνεν και έκαναν βουτιές στη θάλασσα με τη σειρά, σα μικρά παιδιά!Φαντάζεστε το Σούμι, το Ράικονεν και τους υπόλοιπους να κάνουν τέτοια;
-Συνεχίζω!!!Οι οδηγοί των ράλλυ είναι σαφώς πληρέστεροι , οδηγούν στο όριο σε κάθε είδος δρόμου, με αμέτρητες τυφλές στροφές, ενώ στην Φ1 έχουν να μάθουν 15-20 στροφές κάθε φορά
-Μπορεί η Φ1 να ναι πιο απόλυτη, όμως ακόμη και στα ράλλυ οι διαφορές στους χρόνους είναι εντυπωσιακά μικρή και ειναι να απορείς πώς έχουν τον έλεγχο της κατάστασης στα τόσα χιλιόμετρα ειδικών.Δείτε διαφορά Γκρόνχολμ-Σόλμπεργκ στο Ν.Ζηλανδίας
Θεωρώ οτι το να συγκρίνεις Φ1 με ΠΠΡ είναι σα να κάνεις σύγκριση ποδοσφαίρου-μπάσκετ.Το μόνο κοινό είναι η μπάλα (δηλαδή το μέσο-αυτοκίνητο). Από κει και πέρα όλα είναι τελείως προσωπικά και υποκειμενικά.Περί ορέξεως...
-
Φ1 γιατί είναι εξωγήινη, γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται, γιατί είναι η απόλυτη έκφραση αναζήτησης κι επιβράβευσης του τέλειου και μάλιστα του συγχρονισμένα τέλειου. Επίσης γιατί αποτελεί πεδίο τεχνολογιών, οι οποίες κάποτε καταλήγουν στα καθημερινά αυτοκίνητα.
Με μια φράση, διότι είναι το απόλυτο ταίριασμα μηχανής και ανθρώπων στην αναζήτηση των ορίων τους... and beyond
Και κυρίως διότι ακόμα 'αντέχει' (για μένα όχι για πολύ πάντως) τις απαράδεκτες και απανωτές 'προσπάθειες' της ΦΙΑ να ευνουχίσει το σπορ.
ΥΓ1. Το WRC ποτέ δεν με κέρδισε. Είμαι... πιστάκιας!
ΥΓ2. DTM, BTCC, WTCC έχουν όλα κοινό το γράμμα 'Τ'... που σημαίνιε 'Τουρισμού'. Πρόκειται δηλαδή για αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού.
ΥΓ3. Τα περί 'αντρικού', τα αφήνω στην κοινή λογική... -
WRC ή μάλλον rallying γενικότερα.
Οι λόγοι? Τους αντιγράφω από παλιότερο postΓιατί υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι (Beautiful People) στα rally,
Γιατί η ομορφιά και η ποικιλία των τοπίων (Beauty & Diversity) είναι μοναδική, ανεπανάληπτη...
Γιατί υπάρχουν Φιλανδοί, Νορβηγοί, Σουηδοί, Ισπανοί, Ιταλοί, Άγγλοι, Ιάπωνες
Γιατί υπάρχουν Έλληνες, Πορτογάλοι, Αργεντινοί...
Γιατί τα συναισθήματα που προξενεί είναι ανυπέρβλητα...
Γιατί ταυτίζεται με την οδήγηση σε άγνωστες διαδρομές, στο απόλυτο όριο, σε οποιαδήποτε επιφάνεια και με οποιεσδήποτε συνθήκες...
Γιατί υπάρχουν ο Vatanen στο Pikes Peak, o Rohrl στη Haste, ο Solberg στο Δροσοχώρι του 2002, η Ouninpohja, η Muresk και οι Καρούτες...
Γιατί οι θεατές βλέπουν στα Focus, 206, Imprezza, Evo, Audi, Lancia, Toyota τα καθημερινά τους αυτοκίνητα...
Γιατί υπάρχουν 50 χρόνια πλαγιολίσθισης...
Γιατί, στο κάτω κάτω της γραφής, ο ήλιος, η κούραση, το χώμα, η βροχή, το κρύο και η ζέστη ΑΡΕΣΕΙ σε εκατομμύρια ανθρώπους. -
Ωραία τα είπε ο syele Πιο ανθρώπινο αλλά και πιο παλικαρίσιο.
-
Φίλε migf1 συμφωνούμε απόλυτα βλέπω!!!Μιλάμε πλήρη αντίθεση!Μόνο 2 σχόλια:
-Μπορεί στην Φ1 να γίνεται εφαρμογή πολύ υψηλής τεχνολογίας, η οποία καταλήγει κάποτε στα αυτοκίνητα δρόμου, ωστόσο αυτό δε γίνεται μόνο από την Φ1, αλλά και από άλλα είδη αγώνων, μεταξύ των οποίων και τα ράλλυ
-Δε νομίζω ποτέ η ΦΙΑ να επιχείρησε να ευνουχίσει την Φ1.Άλλο οι λάθος χειρισμοί, οι κανονισμοί στα μέτρα της τηλεθέασης και άλλο ο σκόπιμος ευνουχισμός.Αντίθετα αυτό το έκανε σχεδόν σε όλες τις υπόλοιπες μορφές αγώνων αυτοκινήτων, με σκοπό να αναδείξει ακόμη περισσότερο την Φ1 ως κορωνίδα.Με βάση έρευνες το (τηλεοπτικό-για αυτό γίνεται η σφαγή...) κοινό δεν 'αντέχει' να υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα στο προσκήνιο.Επιλέγει λοιπόν το θεαματικότερο ή όποιο κρίνει κατά ατομική περίπτωση, με δυσμενείς συνέπειες για την Φ1.Ένα παράδειγμα το (ιδιωτικό αρχικά) πρωτάθλημα FIA-GT, που αφού άνθισε και τράβηξε το ενδιαφέρον με F40-Mclaren F1 , η ΦΙΑ έκανε τα πάντα για να το βάλει στο χέρι και να το υποβαθμίσει σταδιακά...
Όπως ξανάγραψα, είναι τελείως υποκειμενική υπόθεση...
-
Εξαιρετικά αφιερωμένα στο φίλο migf1:
(ακόμα δε μπορούμε να ξεπεράσουμε τα Group B του WRC τι να λέμε για την F1)...
-
F1 ευχαριστώ δε θα πάρω.
'syele' πού σωστός.
'kubiak' τι μου κάνεις τώρα, πάλι θα φωνάζουν οι γείτονες όταν αρχίζουν τα ηχεία για να μεταφέρουν 'ΤΟΝ' ήχο από τα group B.
(φυσικά δε θα τους ακούω με 112db στο σαλόνι μου ) -
Ο,τι και να λεμε μετα το 94 η Φορμουλα1 εχει χασει το ενδιαφερον της. Και εδικοτερα τα συγχρονα μονοθεσια απαιτουν πολυ λιγοτερη συμμετοχη απο τον αδηγο (αλλωστε ο Λαουντα ειχε δηλωσει οτι ενα συγχρονο μονοθεσιο μπορει να το οδηγησει ακομα και μια καλα εκπαιδευμενη μαιμου!! αστειευομενος εν μερη φυσικα). επισης στο WRC μπορεις να εισαι κοντα στη δραση χωρις να ξοδεψεις μια περιουσια και ειδικα στην Ελλαδα με ενα απο τα πιο εντυπωσιακα ραλυ! Τα αυτοκινητα ειναι πιο κοντα στα καθημερινα μας ενω στην F1...
Το βασικοτερο πλεονεκτημα της F1 ειναι οτι ειναι πιο εμπορευσιμη για διαφορους λογους με βασικοτερο το οτι ειναι ευκολη η μεταδοση της τηλεοπτικα...Και οπως ειπε και καποιος νωριτερα αν δεν εχεις φαει κοτρονα απο WRC, αν δεν εχεις σκαρφαλωσει σε βραχια να προλαβεις την επομενη ειδικη και οτι αλλο συνεπαγεται ενα ακροπολις δυσκολα καταλαβαινεις την τρελλα! Ενω F1 αραγμενος στον καναπε η στην καλυτερι περιπτωση σε πιστα μακρυα απο τα μονοθεσια και παλι αναγκαζεσαι να παρακολουθεις απο οθονες
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Φίλε migf1 συμφωνούμε απόλυτα βλέπω!!!Μιλάμε πλήρη αντίθεση!Μόνο 2 σχόλια:-Μπορεί στην Φ1 να γίνεται εφαρμογή πολύ υψηλής τεχνολογίας, η οποία καταλήγει κάποτε στα αυτοκίνητα δρόμου, ωστόσο αυτό δε γίνεται μόνο από την Φ1, αλλά και από άλλα είδη αγώνων, μεταξύ των οποίων και τα ράλλυ
Μπααα... χλωμό
Ο κύριος όγκος εμφανίζεται και δοκιμάζεται στη Φ1.
-Δε νομίζω ποτέ η ΦΙΑ να επιχείρησε να ευνουχίσει την Φ1.Άλλο οι λάθος χειρισμοί, οι κανονισμοί στα μέτρα της τηλεθέασης και άλλο ο σκόπιμος ευνουχισμός.
[snip]Ναι, ειρωνικό ήταν το προηγούμενο σχόλιό μου. Η ουσία ήταν/είναι όμως πως την έχει ευνουχίσει.
Tι προτιματε? WRC , F1 i Αλλο?