-
Μπορεί αν έπρεπε αν βάλω θεμα βενζινη η πετρέλαιο............
Ψάχνω καινούριο αμάξι για αγορά. Το Ford fiesta 1000 κυβικά 10 ίπποι νομίζω αξίζει περισσότερα σε σύγκριση με τα άλλα δύο αν και σκέφτομαι κ το hyundai λόγω πετρελαίου. Το opel corsa μου φαίνεται πανεμορφο, ήτα η πρώτη μου επιλογή αλλα είναι και πιο ακριβό. Γενικά θέλω ένα αμάξι για την πόλη, αλλά να μπορείς αν πας και ταξίδι χωρίς να αγχώνεσαι αν θα φτάσεις, και να ναι οικονομικό στην χρήση. -
Ψάχνω καινούριο αμάξι για αγορά. Το Ford fiesta 1000 κυβικά 10 ίπποι νομίζω αξίζει περισσότερα σε σύγκριση με τα άλλα δύο αν και σκέφτομαι κ το hyundai λόγω πετρελαίου. Το opel corsa μου φαίνεται πανεμορφο, ήτα η πρώτη μου επιλογή αλλα είναι και πιο ακριβό. Γενικά θέλω ένα αμάξι για την πόλη, αλλά να μπορείς αν πας και ταξίδι χωρίς να αγχώνεσαι αν θα φτάσεις, και να ναι οικονομικό στην χρήση. -
Έχω το opel corsa excess diesel περίπου 7 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Να φανταστείς πριν είχα το grande punto το τρίθυρο με τους 95 ίππους και είπα να αλλάξω σε κάτι πιο οικονομικό και να πάω σε πετρέλαιο. Πολύ καλό στο δρόμο, έχει πολύ καλή ροπή και πραγματικά δεν καίει τίποτα. Μετά από 7 μήνες και με όχι τρελή συντηρητική οδήγηση ο μέσος όρος είναι 4.9 και το γεμίζω κάθε τρεις εβδομάδες με περίπου 52 με 55 ευρώ ανάλογα τη μάρκα πετρελαίου που θα χρησιμοποιήσεις. Και όσο ανοίγει ο κινητήρας θα είναι καλύτερα. Φαντάσου ότι πήγα Λάρισα και ήρθα με 4 άτομα με 50 ευρώ. Μου άναψε λαμπάκι στην επιστροφή στον Άγιο Στέφανο με μέση ταχύτητα 120χλμ/ώρα. Πολύ καλή επιλογή για μέσα στην πόλη αλλά και για ταξιδάκι, ενώ έχει και τους χώρους του. Αυτά από εμένα και ότι αν αποφασίσεις καλοτάξιδο να είναι.
-
εγω παλι εδω και μια εβδομαδα εχω το hyundai i 20 1400. πολλα δεν μπορω να πω αφου ειμαι σχετικα πολυ φρεσκος..παντως ειναι οικονομικο στην αγορα, αφου μου βγηκε 13300 τελικη τιμη με αρκετα εξτρα πανω του.εχει χωρους καλους και η μηχανη του βγαζει 90ps!η καταναλωση του με ταχυτητα 110-120 εκανα 500 χλμ με 37 ευρω.πιστευω ειναι καλα.. αυτα τα λιγα για αρχη! αρνητικο δεν εχει ραζερβα, εχει αυτην την μαλακια το κιτ!
fiesta1000-i20 1200 diesel-corsa 1300 diesel