-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
ειναι ολα τα field goals made / field goals attempted και απλα δεν τα βλεπουμε τα νουμερα που επιχειρηθηκαν αλλα μονο το ποσοστοαυτο
-
Παντως ενω εχω βασιλια,σουπερμαν δεν ξερω μου λειπει κατι στην ομαδα.θα το μελετησω αργοτερα και θα αρχισω βομβαρδισμο προτασεων.
-
Δες τι κάνει ο Μαθιουζ και συ και ο άλλος ο άμπαλος και θα καταλάβεις Κακώς μέχρι τώρα έκανα υποτιμητικές για τον Γουες προτάσεις, από δω και πέρα θα δεχθώ προτασεις συμφωνα με τα νούμερά του
-
έχει πάρει φωτιά η Λίγκα
μου ήρθε και ένα ενδιαφέρων trade και ο μόνος που φοβάμαι πολύ είναι ο greoείναι 4ος με μικρή διαφορά απο την κορυφή και καμια 10αριά παιχνίδια λιγότερα
-
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι συμφέρει. Όταν παίζουν ένα βράδυ μόνο 2-3 παίχτες σου, αξίζει να τους βάζεις ; Αν οι ομάδες που είναι κοντά σου έχουν περισσότερους αγωνιζόμενους εκείνη την νύχτα, προφανώς δεν έχεις ελπίδα να μαζέψεις περισσότερους πόντους-ριμπάουντ-τάπες κτλ. Εφόσον μετράει το σύνολο σε αυτές τις κατηγορίες και όχι οι μ.ο, μήπως είναι καλύτερα να τους αφήνεις πάγκο και να κατεβάζεις μόνο απο 6 παίχτες και πάνω ;
Καταλάβατε τι θέλω να πώ ; Παίζει να λέω χαζομάρα βέβαια ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι συμφέρει. Όταν παίζουν ένα βράδυ μόνο 2-3 παίχτες σου, αξίζει να τους βάζεις ; Αν οι ομάδες που είναι κοντά σου έχουν περισσότερους αγωνιζόμενους εκείνη την νύχτα, προφανώς δεν έχεις ελπίδα να μαζέψεις περισσότερους πόντους-ριμπάουντ-τάπες κτλ. Εφόσον μετράει το σύνολο σε αυτές τις κατηγορίες και όχι οι μ.ο, μήπως είναι καλύτερα να τους αφήνεις πάγκο και να κατεβάζεις μόνο απο 6 παίχτες και πάνω ;Καταλάβατε τι θέλω να πώ ; Παίζει να λέω χαζομάρα βέβαια ...
χαζομαρα λες!
μετραει η ΣΥΝΟΛΙΚΗ συγκομιδη στο τελος της σεζον απο τις 12 θεσεις επι 82 συμμετοχες. Οποτε και ενας να παιζει μια μερα ειναι ποντοι στο σακουλι. Θελεις ΚΑΘΕ συμμετοχη σου να αποδιδει τα μεγιστα. Μπορει να παιζει ενας καθε μερα και να κανει τριπλ νταμπλ? αυτο θες. Αρα δεν βαζεις καποιον μονο αν θεωρεις οτι θα βαλει 2 ποντους με 12%fg και θα κανει 5 λαθη, οποτε θα στερηθεις μια συμμετοχη. Πχ καλυτερα και τις 82 συμμετοχες του γκαρντ να τις κανει ο καρυ παρα μισες-μισες με τον x που θα παιξει 8 λεπτα στο τελος του ματς.
δες κατω απο το ροστερ που λεει ποσες συμμετοχες εχει σε καθε θεση σε σχεση με το ιδανικο, αν δεν τους βαζεις να μαζευεις ποντους στο τελος δεν θα προλαβεις να συμπληρωσεις συμμετοχες και δεν θα εχεις ελπιδα. Η θα αναγκαστεις να βαζεις τον καθε πουθενα που θα παιζει εκεινη τη μερα ωστε να προλαβεις να τις συμπληρωσεις
-
Τωρα που έγινε το πρώτο trade. ΟΣΟΙ και εαν υπάρχουν τέτοιοι πιστεύουν ότι το trade δεν είναι ισορροπημένο, τότε μπορούν να θέσουν veto. Aν αρκετοί μάνατζερ θέσουν veto τότε το trade ακυρώνεται.
Επι προκειμένου χμμμμ τι να πω ρε Βασίλη... Μάκαρι να σου βγει (που δεν το βλέπω)
-
Δεν με πάει καθλόλου τελικά. Έκανα σκατά ξεκίνημα (που απ'οτι φαίνεται βοηθάει πολύ να πλασαριστείς ψηλά απο νωρίς), ξέχασα για 2 αγωνιστικές τους παίχτες έξω και τώρα τραυματίστηκε ο Wade.
Αλλά και πάλι, ο Soc θα τερματίσει κάτω απο μένα ... Έρχομαι ρε !
-
http://www.sport-fm.gr/article/riksi-mi ... ouz/735095
-
Ούτε που θέλω να δω τη σημερινή βαθμολογία.
Τα παλτουδάκια μου καταρρέουν...Κρίμα για τον rose πάντως
-
Μαντέψτε ... ξέχασα Wade, Chalmers, Beasley, Oladipo στον πάγκο εχθες
-
πο
Μια χαρά είναι το trade
Kρίμα για Rose όντως
-
Tι έγινε ρε παιδιά ; Γιατί έπεσα τελευταίος ; Δεν έπαιξε κανένας παίχτης μου εχτές και έπαιξαν μόνο 2 προχθές. Πως γινεται να έχασα 15 βαθμούς έτσι απλά ;
-
Lillard, Wade, Chalmers, Monta τους είχες αφήσει στον πάγκο. Λογικό είναι να πέσεις.
-
M εχει κουρασει ο Noah ,δυστυχως δειχνει να μη κανει τη σεζον που περιμενα.Ελπιζω στη μετα-Rose εποχη να δωσει το κατι παραπανω
-
Τι να πω κι εγώ που σε 2 λίγκες έχω τον Ντέρον. Τετοια αγανάκτηση δε θυμάμαι ξανά
-
Ο Βασίλης τσίμπησε τζαμπέ παίκτη 5ου-6ου γύρου ντραφτ. Ευγε Βασίλη
-
Οκ, τώρα που είδαμα πάνω κάτω τι παίζει, πάμε απο την αρχή το πρωτάθλημα
-
Εγώ έχω βαρεθεί να πέφτω τελευταίος, να παίζει καλά η ομάδα μου, να ανεβαίνει 2-3 θέσεις και μετά να ξεχνάω να τους βάλω μέσα και να ξανα-πέφτω τελευταίος. Έχει γίνει αυτο το πράγμα 3 φορές ...
Άλλωστε δεν νομίζω οτι έχω την παραμικρή ελπίδα να περάσω τους 60 πόντους όσο και να ξεκωλοθούν οι παίχτες μου.
-
Καμπάς ----> http://www.theverge.com/2014/3/4/547218 ... essing-its
Fantasy League NBA [Διάσπαση]