-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΑΙ Σ¨ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΟΠΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣΜΟ
ΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ¨ΧΑΣΟΥΜΑΙ¨ΚΑΙ ΝΑ ¨ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΑΙ¨ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ!!!! ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ SERVIS ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΟΥ ¨ΛΕA¨ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΕΦ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ¨ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ 'ΕΘΕΑ' ΣΥΓΝΩΜΗ -
ΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ¨ΧΑΣΟΥΜΑΙ¨ΚΑΙ ΝΑ ¨ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΑΙ¨ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ!!!! ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ SERVIS ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΟΥ ¨ΛΕA¨ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΕΦ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ¨ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ 'ΕΘΕΑ' ΣΥΓΝΩΜΗ -
Ο χρήστης treo έγραψε:
ΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ¨ΧΑΣΟΥΜΑΙ¨ΚΑΙ ΝΑ ¨ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΑΙ¨ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ!!!! ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ SERVIS ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΟΥ ¨ΛΕΟ¨ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΕΦ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ¨ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΣΤΑ ΣΕΧ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΛΕΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΟΑΑ
ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ''ΛΕΟ'' ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ 'ΛΕΑ';
-
Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ
ΓΙΑΤΙ Γ.Γ. ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΜΠΟ , ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ?
ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ , ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ?
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , ΕΔΩ , ΠΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ?
ΠΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ?
Υ.Γ. ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
-
και τώρα μπορούν να δωθούν τα εύσημα στον ΣΟΑΑ για την κίνηση. ελπίζω να καθιερωθεί σε όλους τους αγώνες και φυσικά και από τους 'βόρειους'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ
ΓΙΑΤΙ Γ.Γ. ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΜΠΟ , ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ?Εγώ λέω να τον παραπέμψουμε στην ΕΘΕΑ γιά παράνομες δοκιμές με το αγωνιστικό του.
Πήγε το έστησε το δοκίμασε έγραψε καί τής ειδικές καί τού χρόνου θα μάς πάρει τα κεφάλια.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και τώρα μπορούν να δωθούν τα εύσημα στον ΣΟΑΑ για την κίνηση. ελπίζω να καθιερωθεί σε όλους τους αγώνες και φυσικά και από τους 'βόρειους'ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ , glf
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ-ΣΟΑΒΕ , ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ , ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΕ , ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ !
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΟΟΟΟΟ
-
ναι.... ε από ταμείο δεν ξέρω, αλλά ειλικρινά μου τι δίνει να βλέπω τα Προεδρεία να τρέχουν για ΟΛΕΣ τις δουλειές και να μην υπάρχουν μέλη που να τρέχουν και αυτά (πάντα με τις λαμπρές εξαιρέσεις).
Μα είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε οτι αν τρέξουμε δύο άνθρωποι να βοηθήσουμε, η ίδια δουλειά θα γίνει στο μισό χρόνο ?
Το σκέφτηκα ξανά πριν λιγες μέρες την παραμονή της εκδήλωσης του ΣΟΑΑΒΕ όπου πραγματικά το όλο σκηνικό στηνόταν μέχρι τις... 2 το βράδυ από το μισό ΔΣ και 3 μέλη ! από την άλλη έχουμε και τις λέσχες μας, έχουμε και το.. ΣΟΑΑ μας... τι να πω, μερικοί το έχουμε μέσα μας να ασχολούμαστε και μερικοί να τα βρίσκουν έτοιμα.
όπως σε κάθε λέσχη βέβαια
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ναι.... ε από ταμείο δεν ξέρω, αλλά ειλικρινά μου τι δίνει να βλέπω τα Προεδρεία να τρέχουν για ΟΛΕΣ τις δουλειές και να μην υπάρχουν μέλη που να τρέχουν και αυτά (πάντα με τις λαμπρές εξαιρέσεις).Μα είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε οτι αν τρέξουμε δύο άνθρωποι να βοηθήσουμε, η ίδια δουλειά θα γίνει στο μισό χρόνο ?
Το σκέφτηκα ξανά πριν λιγες μέρες την παραμονή της εκδήλωσης του ΣΟΑΑΒΕ όπου πραγματικά το όλο σκηνικό στηνόταν μέχρι τις... 2 το βράδυ από το μισό ΔΣ και 3 μέλη ! από την άλλη έχουμε και τις λέσχες μας, έχουμε και το.. ΣΟΑΑ μας... τι να πω, μερικοί το έχουμε μέσα μας να ασχολούμαστε και μερικοί να τα βρίσκουν έτοιμα.
όπως σε κάθε λέσχη βέβαια
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ , ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ .
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ , ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΑΜΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΕΝΑΔΕΣ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ .
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ .
-
Ο χρήστης TARMACGR έγραψε:
ΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ¨ΧΑΣΟΥΜΑΙ¨ΚΑΙ ΝΑ ¨ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΑΙ¨ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ!!!! ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ SERVIS ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΟΥ ¨ΛΕΟ¨ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΕΦ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ¨ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΣΤΑ ΣΕΧ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΛΕΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΟΑΑ
ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ''ΛΕΟ'' ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ 'ΛΕΑ';
ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ (ΛΕΟ) ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ (ΛΕΑ) ΞΑΝΑ ΡΙΞ ΤΟ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!
-
Ο χρήστης evo_9 έγραψε:
ΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ¨ΧΑΣΟΥΜΑΙ¨ΚΑΙ ΝΑ ¨ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΑΙ¨ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ!!!! ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ SERVIS ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΟΥ ¨ΛΕΟ¨ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΕΦ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ¨ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ''ΛΕΟ'' ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ 'ΛΕΑ';
ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ (ΛΕΟ) ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ (ΛΕΑ) ΞΑΝΑ ΡΙΞ ΤΟ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!
ΛΕΟ γράφει αλλά ΛΕΑ εννοει
Μην μας κάνεις να φορέσουμε και γυαλιά στα καλά καθούμενα.
-
Για αυτόν τον απαράδεκτο αγώνα που λέγεται ΑΧΑΙΟΣ ο ΣΟΑΑ διαμαρτυρ'ηθηκε? είπε σε αυτούς τους απαράδεκτους οργανωτές τίποτα?
προστατεύσαι τους οδηγούς και αυτοκίνητα απο τις απαράδεκτες και επικίνδυνες τεράστιες απλές διαδρομές? -
Ο χρήστης apoakm έγραψε:
Για αυτόν τον απαράδεκτο αγώνα που λέγεται ΑΧΑΙΟΣ ο ΣΟΑΑ διαμαρτυρ'ηθηκε? είπε σε αυτούς τους απαράδεκτους οργανωτές τίποτα?
προστατεύσαι τους οδηγούς και αυτοκίνητα απο τις απαράδεκτες και επικίνδυνες τεράστιες απλές διαδρομές?Παρ'ότι απάντησα γενικά για τον αγώνα σε άλλο θρέντ , να σταθώ στηνφράση σου ' απαράδεκτες και επικίνδυνες τεράστιες απλές διαδρομές' .
Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό επικίνδυνες! Τεράστιες , βαρετές , κλπ ναι , επικίνδυνες όμως δεν ήταν. Ούτε σφικτό ωράριο υπήρξε ούτε πρόβλημα κίνησης υπήρξε ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα για την ασφάλεια των πληρωμάτων. Το ότι η σχεδίαση του αγώνα ήταν χάλια ας το κρίνει κάθε αγωνιζόμενος και η λέσχη και ας δούμε του χρόνου τι θα φτειάξουν και πόσες συμμετοχές θα μαζέψουν!
Σαν ΣΟΑΑ κάναμε παρέμβαση για τις αναγνωρίσεις αλλά και για σημεία ανεφοδιασμού που οι οργανωτές δεν είχαν σκεφτεί. Στην σχεδίαση του αγώνα θα κάναμε παρέμβαση μόνο αν υφίστατο θέμα ασφάλειας των αγωνιζομένων!
Όταν ψωνίσω από ένα μαγαζί και δεν ικανοποιηθώ από το προϊόν συνήθως δεν ξαναπατάω!
-
[Σαν ΣΟΑΑ κάναμε παρέμβαση για τις αναγνωρίσεις αλλά και για σημεία ανεφοδιασμού που οι οργανωτές δεν είχαν σκεφτεί. Στην σχεδίαση του αγώνα θα κάναμε παρέμβαση μόνο αν υφίστατο θέμα ασφάλειας των αγωνιζομένων!
Όταν ψωνίσω από ένα μαγαζί και δεν ικανοποιηθώ από το προϊόν συνήθως δεν ξαναπατάω![/quote]
Φίλε μου γραμματέα καλά τα κάνατε και πιθανόν να μπορούσατε να κάνετε και περισσότερα, όμως με δεδομένη την προσφορά μας 'επέξω' στους 'απομέσα' ίσως είναι πολλά αυτά που κάνατε, σίγουρα αρκετά.
Όμως διαφωνώ με την τελευταία πρόταση ότι αν δεν μου αρέσει το μαγαζί δεν ξαναψωνίζω. Στην περίπτωσή μας η επιλογή είναι μονόδρομος αν θέλεις να κάνεις πρωτάθλημα ή κύπελλο, οπότε το δικαίωμα της επιλογής πάει περίπατο. Έτσι το μόνο που μας μένει είναι ή ο ΣΟΑΑ να κατευθύνει τη στάση των οδηγών απέναντι σε κάποια κακή λέσχη ή η ΕΘΕΑ να ρίξει την τσεκουριά, μάλλον απίθανο, νομίζω συμφωνείς, οπότε μένει το πρώτο και είναι μονόδρομος. Βαρύ το φορτίο και δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Οι επίδοξοι πρωταθλητές θα είναι οι οδηγάρες του 'πρ..ού' του APR (σωστόοοο) που θα πάνε να κερδίσουν μόνοι τους, συνεχίζοντας 'επάξια' την μαύρη παρουσία άλλων πρωταθλητών του 'πρ...ού' του παρελθόντος, που δήθεν διαφωνούσαν (ιδεολόγοι του 'πρ..ού' και αυτοί) αλλά στην πραγματικότητα το τσιγγάκι έβλεπαν.
Εγώ πάντως έχω υπομονή.
Και αφού δεν μπορώ να προσφέρω και να σας βοηθήσω λόγω αποστάσεως δεν μπορώ να ζητάω να μου εξασφαλίσετε παραδείσους. (την συνδρομή μου πάντως σας την έστειλα)
Lev -
Δεν νομίζω και πολλοί να ήταν συνεπείς με το όργανο που απαιτούν έργο και συνέπεια...
Αυτοφωτογραφίζεσαι, Lev!
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Φίλε μου γραμματέα καλά τα κάνατε και πιθανόν να μπορούσατε να κάνετε και περισσότερα, όμως με δεδομένη την προσφορά μας 'επέξω' στους 'απομέσα' ίσως είναι πολλά αυτά που κάνατε, σίγουρα αρκετά.
Όμως διαφωνώ με την τελευταία πρόταση ότι αν δεν μου αρέσει το μαγαζί δεν ξαναψωνίζω. Στην περίπτωσή μας η επιλογή είναι μονόδρομος αν θέλεις να κάνεις πρωτάθλημα ή κύπελλο, οπότε το δικαίωμα της επιλογής πάει περίπατο. Έτσι το μόνο που μας μένει είναι ή ο ΣΟΑΑ να κατευθύνει τη στάση των οδηγών απέναντι σε κάποια κακή λέσχη ή η ΕΘΕΑ να ρίξει την τσεκουριά, μάλλον απίθανο, νομίζω συμφωνείς, οπότε μένει το πρώτο και είναι μονόδρομος. Βαρύ το φορτίο και δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Οι επίδοξοι πρωταθλητές θα είναι οι οδηγάρες του 'πρ..ού' του APR (σωστόοοο) που θα πάνε να κερδίσουν μόνοι τους, συνεχίζοντας 'επάξια' την μαύρη παρουσία άλλων πρωταθλητών του 'πρ...ού' του παρελθόντος, που δήθεν διαφωνούσαν (ιδεολόγοι του 'πρ..ού' και αυτοί) αλλά στην πραγματικότητα το τσιγγάκι έβλεπαν.
Εγώ πάντως έχω υπομονή.
Και αφού δεν μπορώ να προσφέρω και να σας βοηθήσω λόγω αποστάσεως δεν μπορώ να ζητάω να μου εξασφαλίσετε παραδείσους. (την συνδρομή μου πάντως σας την έστειλα)
LevΜου αρέσουν και τα απίθανα! Ειδικά όταν οσμίζομαι ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνουν πιθανά!
Συνδρομή ελήφθη! Που να σου στείλω την απόδειξη?
Άσχετο αλλά και σχετικό με τον ΣΟΑΑ.
Στην επιστολή μας για την αναγραφή του ονόματος των συνοδηγών σε όλα τα έντυπα του αγώνα πληροφορηθήκαμε προφορικά ότι έγινε αποδεκτή από την ΕΘΕΑ.
-
Μου αρέσουν και τα απίθανα! Ειδικά όταν οσμίζομαι ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνουν πιθανά!
Συνδρομή ελήφθη! Που να σου στείλω την απόδειξη?
[/quote]
Καλό και έξυπνο, αλλά μου την έχουν φέρει ήδη και με έκπτωση.
Όσο γιά τις φωτογραφίες που αναφέρονται παραπάνω, μου είναι αδιάφορο, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον G.T., μιάς και όλες οι προσπάθειες συνδυασμοί κ.λ.π. δεν έχουν πλησιάσει καν στο 'θησαυρό' (γιά να μιλάμε με αγωνιστικούς όρους).
Lev -
Δε με προσβάλλεις, πλάκα κάνω!!
Ακόμα και αυτούς που είναι 'επώνυμοι' αλλά με ψευδώνυμο που δεν κάνει μπαμ, δεν τους καλοθυμάμαι ποιοι είναι!! Οπότε σιγά μην κάθομαι να σπάω το κεφάλι μου να μάθω και παραπάνω!!
Είσαι ο Lev, και παρότι 'ανώνυμος' ποτέ όσο θυμάμαι δεν έγραψες ύπουλα και θρασύδειλα, και αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΑΑ!!!!!!!!!!!!