-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο καθένας πρέπει να ποστάρει σύμφωνα με το βιογραφικό του !Δε θέλουμε υπερβάσεις !
Μάλλον όχι, εάν έχει να πει κάτι για το θέμα.
Αλλά αν κρίνει, υποτιμάει και χαρακτηρίζει προσωπικά τους άλλους με άσχετα σχόλια, ναι. Παρεμπιπτόντως, δεν βρήκα από τον ελεμ κανένα χαρακτηρισμό εκτός και εννοείς το παρατσούκλι 'Οβελίξ' που ο ίδιος ο Ελενά αποδέχεται σαν χαρακτηρισμό.
Μόνον απο τον mirage είδα προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Δεν είναι το Οβελίξ που πειράζει αλλά το 'κανείς δεν τον θυμάταιι...' που ειναι τραγικό αν δεν μπορείς να κατανοήσεις το γιατί λυπάμαι πολύ. Αλλά γιατί κάθομαι και ασχολούμαι
Να μην ξεχάσω να στείλω βιογραφικό. Αλλά προς το παρόν...o Gilbert δειχνει πιο γρηγορος παντως.Ο Chardonnet βεβαια εχει και την υποστηριξη του Daniel Helena.
Daniele Helena, για θυμισε μου ???
Φιλικα,
'el-em'
http://www.ewrc-results.com/final.php?e ... Carlo-2013
καλα κανεις και προσπαθεις να τον σβησεις απο τη μνημη σου.
Κανεις δεν τον θυμαται τον Οβελιξ.
Φιλικα,
'el-em'
Tώρα που το ξαναβλέπω δεν είναι απλά τραγικό αλλά και γελοίο αυτό που έγραψε. Δεν είναι βέβαια το μόνο αλλά τέσπα...
Και εσυ, εκτος του οτι εισαι γελοιος καταντας και προκλητικος και επιμενεις.
Εαν διαβασεις το post που δημοσιευσα εχθες το πρωι, θα καταλαβεις επι τελους (και εσυ και οι αλλοι) οτι για πλακα εγραψα το 'Οβελιξ' και το 'ποιος τον θυμαται' αλλα τα reflex σας ειναι αμοιβαδας και η αντιληψη σας...αστα να πανε !!!
Εν πασει περιπτωσει, αρκετα ασχοληθηκα με τις αφεντιες σας.'el-em'
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.... Αλλά γιατί κάθομαι και ασχολούμαι
Να μην ξεχάσω να στείλω βιογραφικό. Αλλά προς το παρόν...
......
Tώρα που το ξαναβλέπω δεν είναι απλά τραγικό αλλά και γελοίο αυτό που έγραψε. Δεν είναι βέβαια το μόνο αλλά τέσπα...Εάν το να 'ασχολείσαι' σημαίνει να βάζεις μετά από κάθε post του ελέμ τα : 'φευ', 'άντε πάλι', 'όχι ξανά', 'τραγικό' και 'γελοίος' δεν νομίζω ότι προσφέρεις και πολλά στην κουβέντα. Εξάλλου μπορείς να τα σβήσεις εάν δεν συμφωνείς, ή και να χρησιμοποιήσεις και κάποια από τις επιλογές ώστε να μην τα βλέπεις εάν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ο dim8 με τον ελεμ μπορεί να έχουν πιει και δυο μπύρες μαζί και να επικοινωνούν σε άλλο μήκος κύματος.
Τεσπα φύγαμε πολύ εκτός θέματος.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Εξάλλου μπορείς να τα σβήσεις εάν δεν συμφωνείς,Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά, όπως σου έχω ήδη εξηγήσει σε ΡΜ, δεν είναι δουλειά των mods να σβήνουν μηνύματα με τα οποία δε συμφωνούν, δουλειά τους είναι να σβήνουν μηνύματα τα οποία παραβιάζουν τον κανονισμό. Το να λέει ο οποιοσδήποτε χρήστης 'ο loeb/elena είναι πουθενάς' μπορεί να είναι χμμμ ας πούμε αμφισβητούμενης εγκυρότητας αλλά σίγουρα δεν παραβιάζει κανένα κανονισμό. Αυτό έλειπε, να σβήνουν οι mods τις απόψεις τις διαφορετικές από τη δική τους
ή και να χρησιμοποιήσεις και κάποια από τις επιλογές ώστε να μην τα βλέπεις
Ως mod δεν έχεις επιλογή 'προσθήκης εχθρού', τα βλέπεις όλα θες-δε-θες.
εάν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ο dim8 με τον ελεμ μπορεί να έχουν πιει και δυο μπύρες μαζί και να επικοινωνούν σε άλλο μήκος κύματος.
Αυτό δεν είναι υποχρεωμένος να το ξέρει ο τυχαίος χρήστης του 4Τ Forum, ως παράδειγμα το να γράψεις σε ένα κολλητό σου 'άντε γαμήσου ρε μαλάκα' θα επιφέρει σβήσιμο σε επίπεδο forum ακόμα και αν είναι αποδεκτό στην πραγματική ζωή. Οποιος θέλει να επικοινωνεί σε άλλο μήκος κύματος, υπάρχουν και άλλοι τρόποι (ΡΜ, τηλέφωνα, κοψίδια...).
Τέλος πάντων, δεδομένης της πορείας της συζήτησης προσωπικά το 'Τον Οβελίξ δεν τον θυμάται κανείς' δεν το εξέλαβα ως αστείο/χιούμορ -μπορεί και να φταίει ο γραπτός λόγος, γιαυτό άλλωστε υπάρχουν τα emoticons --> ή κτλ.
-
Ψυχραιμιααα!
Τον Elena θα τον θυμομαστε οσο θυμομαστε τον Harjane, manisenmaki, moya, grist κλπ. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
......
Tώρα που το ξαναβλέπω δεν είναι απλά τραγικό αλλά και γελοίο αυτό που έγραψε. Δεν είναι βέβαια το μόνο αλλά τέσπα...Εάν το να 'ασχολείσαι' σημαίνει να βάζεις μετά από κάθε post του ελέμ τα : 'φευ', 'άντε πάλι', 'όχι ξανά', 'τραγικό' και 'γελοίος' δεν νομίζω ότι προσφέρεις και πολλά στην κουβέντα. Εξάλλου μπορείς να τα σβήσεις εάν δεν συμφωνείς, ή και να χρησιμοποιήσεις και κάποια από τις επιλογές ώστε να μην τα βλέπεις εάν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ο dim8 με τον ελεμ μπορεί να έχουν πιει και δυο μπύρες μαζί και να επικοινωνούν σε άλλο μήκος κύματος.
Αστο βρε Γιωργο.
Το γεγονος οτι γραφουμε τις προβλεψεις μας στο αλλο post, οτι διαβαζει το ονομα μου εδω μεσα για μια δεκαετια και βαλε, σε συνδιασμο με το γεγονος οτι καποιοι καποτε του εδωσαν το οφιτσιο του admin,πιστευει οτι αυτοματως τον εφερε στο επιπεδο μου και μπορουμε να κουβεντιαζουμε επι ισοις οροις.'Δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι '.
Ουτε του εχω δωσει κανενα τετοιο δικαιωμα ουτε καν γνωριζω το ονομα του, οποτε παυω να ασχολουμαι μαζι του.Φιλικα,
'el-em'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
......
Αστο βρε Γιωργο.
Το γεγονος οτι γραφουμε τις προβλεψεις μας στο αλλο post, οτι διαβαζει το ονομα μου εδω μεσα για μια δεκαετια και βαλε, σε συνδιασμο με το γεγονος οτι καποιοι καποτε του εδωσαν το οφιτσιο του admin,πιστευει οτι αυτοματως τον εφερε στο επιπεδο μου και μπορουμε να κουβεντιαζουμε επι ισοις οροις.'Δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι '.
Ουτε του εχω δωσει κανενα τετοιο δικαιωμα ουτε καν γνωριζω το ονομα του, οποτε παυω να ασχολουμαι μαζι του.Φιλικα,
'el-em'
el-em
4TF S1600 DriverΔημοσιεύσεις: 3564
Last Visit: 04/11/13 19:03:22 -
Ο νεβιλ διαβασα στη χιουνται με ενα μυριο το χρονο.για τον χιρβονεν ειχα διαβασει οταν πηγε στη σιτροεν για τρια μυρια.η απορια μου ειναι η εξης,ειναι δυνατον ο χιρβονεν να πηρε τοσα σαν δευτερος και σαν ενας οδηγος που ουτε ηταν πρωταθλητης ουτε διαφαινοταν οτι θα γινοταν;και ο νεβιλ μονο ενα τη στιγμη που δειχνει οτι εχει ταχυτητα αλλα και τις προοπτικες να παρει πρωταθλημα.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω!!εκτος και εαν τα ποσα που ξερω δεν ειναι αληθινα.
Σχετικα με την αψιμαχια που υπαρχει χωρις λογο εχω να πω οτι αν και ΔΙΑΦΩΝΩ με καποιες προσεγγισεις του ελ-εμ θεωρω οτι ειναι παραλογο να λεει καποιος πρωταθλητης στην ψαροκωσταινα.και αυτο γιατι οταν πηγε ιταλια(το ιταλικο ψαροκωσταινα δεν το λες κορυφαιο το λες) με βωβο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ(κανοντας ουσιαστικα το κεφι τους χωρις την προσεγγιση των ιταλων,φαντασου να ετρεχαν φουλ πρωταθλημα με στοχο πρωταθλημα τι θα εκαναν) και εβαλαν τα γυαλια στους ιταλους ΟΔΗΓΑΡΕΣ.,σε δρομους τους οποιους οι ιταλοι ηξεραν να πανε με κλειστα ματια αλλα και να στησουν τα αυτοκινητα τους αντιστοιχα.Επισης να θυμισω χρονους και εμφανισεις σε ακροπολις απεναντι σε παγκοσμιους;;η να θυμισω με τι ΚΟΡΥΦΑΙΑ αυτοκιντα εχει τρεξει;;οποτε μη γραφουμε αηδιες!
Edittsilis το κατ αναλογια πρωταθλητης που εγραψες συγχωρεσε με αλλα ειναι απο τα πιο τραγικα που εχω ακουσει ποτε σχετικα με ραλι,μπορεις να μου εξηγησεις το σκεπτικο σου;
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Και εσυ, εκτος του οτι εισαι γελοιος καταντας και προκλητικος και επιμενεις.
Εαν διαβασεις το post που δημοσιευσα εχθες το πρωι, θα καταλαβεις επι τελους (και εσυ και οι αλλοι) οτι για πλακα εγραψα το 'Οβελιξ' και το 'ποιος τον θυμαται' αλλα τα reflex σας ειναι αμοιβαδας και η αντιληψη σας...αστα να πανε !!!
Εν πασει περιπτωσει, αρκετα ασχοληθηκα με τις αφεντιες σας.'el-em'
Kυριε ΕΛ ΕΜ στο χωρο ειστε απο το 69 αλλα δυστυχως δε φαινεται στο τροπο που εκφραζεστε. Μαλλον δεν ειναι τυχαιο που στην Ελλαδα το επιπεδο ειναι τοσο χαμηλο.
Αντι να διαφημιζετε το σπορ γενικα βγαζετε οπαδιλικι. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
πιστευει οτι αυτοματως τον εφερε στο επιπεδο μου και μπορουμε να κουβεντιαζουμε επι ισοις οροις.Αγαπητέ el-em, εδώ είσαι 100% λάθος. Το Internet (και τα συνδεόμενα με αυτό μέσα κοινωνικής δικτύωσης πχ. fora, facebook, twitter) εξ΄ορισμού είναι δημοκρατικό μέσο διότι πίσω από την οθόνη και το πληκτρολογιο τα όποια 'γαλόνια' της πραγματικής ζωής δε μετράνε, το 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ' είναι άχρηστο (έως αστείο) και το 'επί ίσοις όροις' είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Πίσω από τα nicknames μας είμαστε όλοι ίσοι και ο σεβασμός που οφείλεται στον καθένα κερδίζεται από τα γραπτά του και μόνο, ούτε από το ποιόν του στην πραγματική ζωή (που δεν το ξέρουμε, μπορεί ο mirage να είναι test pilot Formula 1) ούτε από τα χρόνια εγγραφής ούτε από τον αριθμό δημοσιεύσεων, ούτε φυσικά από το αν κάποιος είναι Mod, αυτή είναι μια παράπλευρη ιδιότητα, που 'ενεργοποιείται' όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κόκκινο χρώμα με στόχο αποκλειστικά την τήρηση του κανονισμού.
Αρα λοιπόν, ό,τι και να νομίζεις, δεν δικαιούσαι οποιαδήποτε ειδική μεταχείριση και τα γραπτά σου υπόκεινται στην ίδια (καλοπροαίρετη απαραίτητα) κριτική, που υπόκεινται τα γραπτά του mirage, του GF ή του nass.
Τέλος: επειδή τα γραπτά παρεξηγούνται συχνά, αν αστειεύεσαι (πράγμα που δεν ήταν σαφές στην περίπτωση του Elena, και γω φαίνεται που δεν κατάλαβα ότι αστειευόσουν είμαι της ίδιας χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας με τον mirage) καλό είναι να χρησιμοποιείς τα αντίστοιχα emoticons , κτλ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
πιστευει οτι αυτοματως τον εφερε στο επιπεδο μου και μπορουμε να κουβεντιαζουμε επι ισοις οροις.
Αγαπητέ el-em, εδώ είσαι 100% λάθος. Το Internet (και τα συνδεόμενα με αυτό μέσα κοινωνικής δικτύωσης πχ. fora, facebook, twitter) εξ΄ορισμού είναι δημοκρατικό μέσο διότι πίσω από την οθόνη και το πληκτρολογιο τα όποια 'γαλόνια' της πραγματικής ζωής δε μετράνε, το 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ' είναι άχρηστο (έως αστείο) και το 'επί ίσοις όροις' είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Πίσω από τα nicknames μας είμαστε όλοι ίσοι και ο σεβασμός που οφείλεται στον καθένα κερδίζεται από τα γραπτά του και μόνο, ούτε από το ποιόν του στην πραγματική ζωή (που δεν το ξέρουμε, μπορεί ο mirage να είναι test pilot Formula 1) ούτε από τα χρόνια εγγραφής ούτε από τον αριθμό δημοσιεύσεων, ούτε φυσικά από το αν κάποιος είναι Mod, αυτή είναι μια παράπλευρη ιδιότητα, που 'ενεργοποιείται' όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κόκκινο χρώμα με στόχο αποκλειστικά την τήρηση του κανονισμού.
Αρα λοιπόν, ό,τι και να νομίζεις, δεν δικαιούσαι οποιαδήποτε ειδική μεταχείριση και τα γραπτά σου υπόκεινται στην ίδια (καλοπροαίρετη απαραίτητα) κριτική, που υπόκεινται τα γραπτά του mirage, του GF ή του nass.
Τέλος: επειδή τα γραπτά παρεξηγούνται συχνά, αν αστειεύεσαι (πράγμα που δεν ήταν σαφές στην περίπτωση του Elena, και γω φαίνεται που δεν κατάλαβα ότι αστειευόσουν είμαι της ίδιας χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας με τον mirage) καλό είναι να χρησιμοποιείς τα αντίστοιχα emoticons , κτλ.
Αγαπητε Νass,
Τυγχανει να με γνωριζεις σε προσωπικο επιπεδο παρα πολλα χρονια και εισαι απο τους λιγους που θα μπορουσαν να πιστοποιησουν εδω μεσα αν ειμαι 'ψηλομενος' η προσγειωμενος στην προσωπικη μου ζωη.
Οταν καποιος ομως που δεν γνωριζω (ουτε καν το ονομα του) χρησιμοποιει τετοιους χαρακτηρισμους (γελοιος κλπ) για το ατομο μου, δεν εχω τι αλλο να κανω παρα να του υπενθυμισω ποιος ειμαι και τι εχω προσφερει στους αγωνες τα τελευταια 45 χρονια.
Ποτε δεν ζητησα ειδικη μεταχειριση στα γραπτα μου, απλα οταν καποιος χρησιμοποιει απρεπεις χαρακτηρισμους προς το ατομο μου, λογικα, ειτε θα απαντησω και εγω με απρεπεις χαρακτηρισμους, ειτε θα του θυμισω οτι κρυβομενος πισω απο ενα nick name αυτοματα γινεται κατωτερος απο εμενα που χρησιμοποιω το πραγματικο μου ονομα και εκτιθεμαι δημοσιως .
Οποτε μαθηματα δεοντολογιας στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης, μαλλον δεν χρειαζομαι, διοτι μαλλον γνωριζω ακριβως πως λειτουργουν.
Απ'οτι φαινεται μετα την τελευταια μου δημοσιευση, μαλλον καταλαβε οτι δεν εκφραστηκε σωστα προς το ατομο μου και δεν εδωσε συνεχεια. Ας το αφησουμε λοιπον το πραγμα εδω που εφτασε και ας μην το πλατιασουμε αλλο.Φιλικα,
'el-em'
-
[quote='nafpaktos']Ο νεβιλ διαβασα στη χιουνται με ενα μυριο το χρονο.για τον χιρβονεν ειχα διαβασει οταν πηγε στη σιτροεν για τρια μυρια.η απορια μου ειναι η εξης,ειναι δυνατον ο χιρβονεν να πηρε τοσα σαν δευτερος και σαν ενας οδηγος που ουτε ηταν πρωταθλητης ουτε διαφαινοταν οτι θα γινοταν;και ο νεβιλ μονο ενα τη στιγμη που δειχνει οτι εχει ταχυτητα αλλα και τις προοπτικες να παρει πρωταθλημα.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω!!εκτος και εαν τα ποσα που ξερω δεν ειναι αληθινα.
Θα ηθελα να σου υπενθυμισω μερικες βασικες παραμετρους, που δεν ελαβες υπ'οψιν σου.
1.Οταν ο Miko πηγε στην Citroen, πηγε στην κορυφαια ομαδα που κυριαρχουσε ηδη για 7-8 χρονια στον θεσμο, με τους δυνατους χορηγους της και με εναν πολλακις παγκοσμιο πρωταθλητη στις ταξεις της.
2. Οταν πηγε στην Citroen μπορει να μην ηταν παγκοσμιος πρωταθλητης, αλλα ηταν ενας φτασμενος οδηγος, ανεξαρτητα με την κατηφορα της φετινής χρονιας.
3. Οταν πηγε στην Citroen, ο Loeb επαιρνε 12,5 εκατομ. οποτε δεν μπορουσε να παρει λιγοτερα απο τρια.
4. Ο Νeuville απο την μερια του, εχει ολα τα προσοντα να πρωταγωνιστησει αμεσα, αλλα ακομη ειναι στο σταδιο της εκμαθησης του παιχνιδιου.
5. Στην Ford, το πιο πιθανο ειναι να μην επαιρνε ουτε ενα Ευρω, οποτε και το ενα μυρριο μαλλον ευπροσδεκτο θα πρεπει να το θεωρει.
6. Αλλες οι εποχες σε Παγκοσμιο επιπεδο το 2011 και αλλες το 2014.
7. Αν το ενα μυρριο σου φαινεται λιγο για τον Νeuville τοτε τα τρια του Ogier ειναι ελαχιστα για αυτα που προσεφερε στην V.W.Φιλκα,
'el-em'
Υ.Γ. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια που αφορουν την αγωνιστικη μου αγωνιστικη πορεία.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Oταν ο 'πρωταθλητης Ψαροκωσταινας' συνοδηγος δηλωνει για τον Παγκοσμιο πρωταθλητη,και κατα τεκμηριο πλεον επιτυχημενο συνοδηγο στην ιστορια,οτι δεν τον ξερει και δεν τον θυμαται κανεις, τοτε θα μου επιτρεψεις να εχω γραμμενο και να μην υποχρεουμαι να γνωριζω τον εν λογω τοπικο πρωταθλητη κατ'αναλογια (αν με εννοεις...)Υ.Γ θα μπορουσε καλλιστα να πει οτι αστειευεται ή οτι εσφαλε στην υπερβολη του,αντι να βγαινει να ζητα βιογραφικα για μια λεκτικη μπαρουφα που ειπε
Ουδεις αλανθαστος GF..
+απειρο λοιπον, σε Βillopoulo και mirage!Aγαπητε Tsilis,
Το 'Πρωταθλητης της ψωροκωσταινας' το δεχομαι, διοτι εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι το να παρεις ενα πρωταθλημα στην Ελλαδα δεν λεει τιποτα. Ασχετο οτι εγω εχω παρει τεσσερα !
Απο εκει και περα, το οτι εχω προσφερει στους Ελληνικους αγωνες δεν το κρινω απο τον αριθμο των πρωταθληματων μου αλλα απο αλλα πραγματα, που τοσο εσυ οσο και οι Mirage - Bilopoulos δεν εχετε να επιδειξετε.
Αν ειχατε λιγο χιουμορ και προσεχατε ΟΛΕΣ τις δημοσιευσεις μου, δεν θα συζητουσαμε πανω στο θεμα, τοσες ημερες.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οταν καποιος ομως που δεν γνωριζω (ουτε καν το ονομα του) χρησιμοποιει τετοιους χαρακτηρισμους (γελοιος κλπ) για το ατομο μου, δεν εχω τι αλλο να κανω παρα να του υπενθυμισω ποιος ειμαι και τι εχω προσφερει στους αγωνες τα τελευταια 45 χρονια.Ωπ, παρεξήγησις. Ο mirage έγραψε:
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Δεν είναι το Οβελίξ που πειράζει αλλά το 'κανείς δεν τον θυμάταιι...' που ειναι τραγικό αν δεν μπορείς να κατανοήσεις το γιατί λυπάμαι πολύ.
Tώρα που το ξαναβλέπω δεν είναι απλά τραγικό αλλά και γελοίο αυτό που έγραψε. Δεν είναι βέβαια το μόνο αλλά τέσπα...
Δεν χαρακτήρισε ΕΣΕΝΑ 'τραγικό' και 'γελοίο' αλλά αυτό που έγραψες και είναι η άποψή του για το συγκεκριμένο γραπτό σου, όχι για το πρόσωπό σου. Το να σου πει κάποιος (χοντρά-χοντρά) 'έγραψες μαλακία' ΔΕΝ είναι το ίδιο με το να σου πει 'είσαι μαλάκας'. Και σαφώς 'επιτρέπεται' και στο αξιότερο μέλος του Forum να παρεκτραπεί που και που και να γράψει μια κοτσάνα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το πάρει προσωπικά και να παρεξηγηθεί όταν του επισημάνει κάποιος ότι έγραψε κοτσάνα.
Και βέβαια δεν τίθεται θέμα προσφοράς στους αγώνες, άλλο αυτό (που δεν τέθηκε σε αμφισβήτηση) και άλλο η κριτική σε κάτι που έγραψες. Προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα γελοίο αλλά όντως το θεώρησα απρεπές και υπερβολικό (μην έχοντας αντιληφθεί, και με δική σου ευθύνη, λόγω μη χρήσης emoticons, ότι έκανες πλάκα). Και όπως είδες, και άλλοι το ίδιο θεώρησαν, εξ΄ου και τόσα δημοσιεύματα σχετικά.
Απ'οτι φαινεται μετα την τελευταια μου δημοσιευση, μαλλον καταλαβε οτι δεν εκφραστηκε σωστα προς το ατομο μου και δεν εδωσε συνεχεια. Ας το αφησουμε λοιπον το πραγμα εδω που εφτασε και ας μην το πλατιασουμε αλλο.
Σύμφωνοι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οταν καποιος ομως που δεν γνωριζω (ουτε καν το ονομα του) χρησιμοποιει τετοιους χαρακτηρισμους (γελοιος κλπ) για το ατομο μου, δεν εχω τι αλλο να κανω παρα να του υπενθυμισω ποιος ειμαι και τι εχω προσφερει στους αγωνες τα τελευταια 45 χρονια.
Ωπ, παρεξήγησις. Ο mirage έγραψε:
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Δεν είναι το Οβελίξ που πειράζει αλλά το 'κανείς δεν τον θυμάταιι...' που ειναι τραγικό αν δεν μπορείς να κατανοήσεις το γιατί λυπάμαι πολύ.
Δεν χαρακτήρισε ΕΣΕΝΑ 'τραγικό' και 'γελοίο' αλλά αυτό που έγραψες και είναι η άποψή του για το συγκεκριμένο γραπτό σου, όχι για το πρόσωπό σου. Το να σου πει κάποιος (χοντρά-χοντρά) 'έγραψες μαλακία' ΔΕΝ είναι το ίδιο με το να σου πει 'είσαι μαλάκας'. Και σαφώς 'επιτρέπεται' και στο αξιότερο μέλος του Forum να παρεκτραπεί που και που και να γράψει μια κοτσάνα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το πάρει προσωπικά και να παρεξηγηθεί όταν του επισημάνει κάποιος ότι έγραψε κοτσάνα.
Και βέβαια δεν τίθεται θέμα προσφοράς στους αγώνες, άλλο αυτό (που δεν τέθηκε σε αμφισβήτηση) και άλλο η κριτική σε κάτι που έγραψες. Προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα γελοίο αλλά όντως το θεώρησα απρεπές και υπερβολικό (μην έχοντας αντιληφθεί, και με δική σου ευθύνη, λόγω μη χρήσης emoticons, ότι έκανες πλάκα). Και όπως είδες, και άλλοι το ίδιο θεώρησαν, εξ΄ου και τόσα δημοσιεύματα σχετικά.
Απ'οτι φαινεται μετα την τελευταια μου δημοσιευση, μαλλον καταλαβε οτι δεν εκφραστηκε σωστα προς το ατομο μου και δεν εδωσε συνεχεια. Ας το αφησουμε λοιπον το πραγμα εδω που εφτασε και ας μην το πλατιασουμε αλλο.
Σύμφωνοι
Ι ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
Σαν να μιλαει ο 4χρονος ανηψιος μου (που δεν εχω) που οδηγαει το παιδικο του καρτ και να λεει τον Schumacher, τον Senna ή τον Prost μπακαλη
Τετοιο επιπεδο
Με τα λιγα Ελληνικα που γνωριζω, μαλλον στο ατομο μου απευθυνεται ο mirage και οχι στα γραφομενα μου !!!
Οπως ειπα ομως ας το τελειωσουμε εδω.Φιλικα,
'el-em'
-
Δεν το γραψε ο mirage αυτό αλλά ο Billopoulos http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2912321#p2912321
Τέλος πάντων, ας το κλείσουμε εδώ.
-
Εχεις δικιο.
'el-em'
-
Να το αλλαξω για να μην εχεις θεμα, el-em:
'Τι λενε ρε με τα γραφομενα του το ατομο'
==========================================
Στα υπολοιπα βεβαια αργοτερα, σου λεει κατι ο nass κι εσυ λες παλι τα αντιθετα, πχ:
-δεν εχω τι αλλο να κανω παρα να του υπενθυμισω ποιος ειμαι και τι εχω προσφερει στους αγωνες τα τελευταια 45 χρονια.
-ειτε θα του θυμισω οτι κρυβομενος πισω απο ενα nick name αυτοματα γινεται κατωτερος απο εμενα που χρησιμοποιω το πραγματικο μου ονομα και εκτιθεμαι δημοσιως .
-Οποτε μαθηματα δεοντολογιας στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης, μαλλον δεν χρειαζομαι, διοτι μαλλον γνωριζω ακριβως πως λειτουργουν.με αυτα δειχνεις οτι δεν εχεις καταλαβει το παιχνιδι των forums και των media, ακριβως το αντιθετο απο αυτο που νομιζεις.
Δεν πειραζει ομως, ολοι εχουμε τα θεματα μας, κανεις δεν ειναι τελειος.Peace.
-
Δε βαριέσαι...
-
Φτάνει ρε παιδιά
WRC 2014: Ομάδες και οδηγοί