-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
vice246+liostemi τον ειδα και εγω,μιλαμε οτι με διαπερασε ριγος.Δεν ειχε να απαντησει ΤΙΠΟΤΑ στα ευλογα ερωτηματα των δημοσιογραφων για τις αδικιες του νομοσχεδιου.
Βασικα δεν μπορουσε να αρθρωσει λεξη.Θα πληρωνεται και με 4-5κ το μηνα το μοσχαρι.εντιτ. ξεχασα...... γτμπτπτπκτχγ
Πού μπορούμε να τον απολαύσουμε κι εμεις...? Κανάλι, εκπομπή, όνομά του....?
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
'Πίστευα ότι έκανε απολύσεις' ..
Επειδή εσύ το ερμηνεύεις έτσι, δε σημαίνει ότι ισχύει, έχω εξηγήσει τι εννοούσα, δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στα τότε ποστς.
Ξεκόλλα, το 'χεις ανάγκη.Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι έγραψες όντως τέτοια μπούρδα.
Κατά τα άλλα, κοίτα να ξεκολλήσεις εσύ από τη ζωή σου με την ψύχωση που σου έχουν γίνει οι δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε δεύτερη κουβέντα που λες είναι για αυτούς. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
vice246+liostemi τον ειδα και εγω,μιλαμε οτι με διαπερασε ριγος.Δεν ειχε να απαντησει ΤΙΠΟΤΑ στα ευλογα ερωτηματα των δημοσιογραφων για τις αδικιες του νομοσχεδιου.
Βασικα δεν μπορουσε να αρθρωσει λεξη.Θα πληρωνεται και με 4-5κ το μηνα το μοσχαρι.εντιτ. ξεχασα...... γτμπτπτπκτχγ
Πού μπορούμε να τον απολαύσουμε κι εμεις...? Κανάλι, εκπομπή, όνομά του....?
απολαυσε το.Κοιτα ποιον πληρωνουμε και ποιον εμπιστευτηκαν για τον νεο φορο ακινητων.
http://www.inews.gr/0/o-anekdiigitos-sy ... vinteo.htm
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι έγραψες όντως τέτοια μπούρδα.
Κατά τα άλλα, κοίτα να ξεκολλήσεις εσύ από τη ζωή σου με την ψύχωση που σου έχουν γίνει οι δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε δεύτερη κουβέντα που λες είναι για αυτούς.παντως εχει καταδειχθει και σε αλλες, αναλογου προβληματος, χωρες οτι ως πρωτη επιλογη αποτελει η δραστικη μειωση του αριθμου των ΔΥ παραλληλα με την μειωση των αποδοχων τους...η ελλαδα κατεχει την πρωτοτυπια ικανου αριθμου ΔΥ με αντιστροφως αναλογη παραγωγη υπηρεσιων και την γραφειοκρατια να φρεναρει την οποιαδηποτε αποπειρα ιδιωτικης πρωτοβουλιας για αναπτυξη....επιφεροντας (η γραφειοκρατια) επι πλεον δυσβασταχτο οικονομικο κοστος στο χρεοκοπημενο κρατος....
-
συμφωνω στα παραπανω αλλα οπως πιθανολογειται οτι θα εχουμε βιωσιμα οικονομικα μετα απο 10 ή και 20 χρονια...ετσι και η 'εμπιστοσυνη' των επενδυτων θα χρειαστει χρονια για να ωριμασει....
μεσα απο αυτη τη βιαιη μεταστροφη του ιδιαιτερου και αναχρονιστικου οικονομικοκοινωνικου μοντελου εγιναν προμελετημενοι 'πειραματισμοι' και εχουν εξαχθει πολυτιμα συμπερασματα για το ομιχλωδες μελλον του €.και βεβαια ο μεγαλος ασθενης, το κρατος, ειναι αυτο που πεισματικα (με την υποστηριξη του πολιτικου προσωπικου) αρνειται, εις βαρος ολης της χωρας να προσαρμοστει..,
Δεν νομιζω οτι ο ΔΤ δεν εχει 'προσαρμοστει'. Η τροϊκα , αλλωστε , φροντιζει και για περαιτερω 'προσαρμογη' οταν κρινει οτι χρειαζεται.
Γιε σουρ...
Για σενα η 'πραγματικοτητα' ειναι : ΔΕΝ μειωθηκαν οι μισθοι στο ΔΤ , ΔΕΝ κοπηκαν (ή μειωθηκαν) τα επιδοματα στο ΔΤ.
Εισαι κατι σαν τους τυπους που μιλανε για ελοχιμ , νεφελιμ , κτλ. Απλα εχεις εμμονες σε διαφορετικο πεδιο (η διαφορα , ομως, δεν ειναι πολυ μεγαλη).
α.Πολύ λίγα πολύ αργά...
Απλά είμαι της άποψης ότι το φρένο έχει νόημα να το πατάς προ γκρεμοτσακίσματος...
Μετά έχει, περίπου, μηδέν νόημα...β.Αν θες, μπορώ κι εγώ να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς.
α. Συζηταμε την προσαρμογη του ΔΤ (μειωσεις μισθων , κοψιμο ή μειωση επιδοματων , κτλ) συμφωνα με τα μετρα των μνημονιων και απαντας «Γιε σουρ … » και στη συνεχεια γραφεις «πολυ αργα …» . Πλακα με κανεις ;
β. Χαρακτηρισμους εχεις ΗΔΗ κανει. Πλακα με κανεις (παλι);
Το αν θα συνεχισεις τους χαρακτηρισμους ειναι δικια σου αποφαση. -
Επειδή εσύ το ερμηνεύεις έτσι, δε σημαίνει ότι ισχύει, έχω εξηγήσει τι εννοούσα, δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στα τότε ποστς.
Ξεκόλλα, το 'χεις ανάγκη.Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι έγραψες όντως τέτοια μπούρδα.
Κατά τα άλλα, κοίτα να ξεκολλήσεις εσύ από τη ζωή σου με την ψύχωση που σου έχουν γίνει οι δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε δεύτερη κουβέντα που λες είναι για αυτούς.Τι να περιμένει κάποιος από κάποιον που, σε αντίθεση με κάθε διαθέσιμο λεξικό, προσπαθεί να μας πείσει ότι...το 'τέλος' δεν είναι συνώνυμο του...'φόρου'...
Επειδή θέλω να τους ξεφορτωθώ, έχω ψύχωση;
Φορτώσου εσύ τους φόρους μου, και δεν θα ξανασχοληθώ με τους δυ, να μη στενοχωριέσαι...
Μα...τι λέω...εσύ 'σαι 'αριστερός'...δεν φορτώνεσαι..φορτώνεις...τους άλλους...αλληλεγγύη κι έτσ'...Κατά τ' άλλα σου απάντησε ο vice246.
Χρεοκοπημένο κράτος...και δίνει μισθούς καλύτερους από της αγοράς... ΓΤΠΚ. -
Δεν έχεις ψύχωση, μανιοκαταθλιπτικό σύνδρομο καταδίωξης έχεις. Συμβουλεύσου κάποιον ειδικό, σ'αυτές τις περιπτώσεις ο ασθενής δεν αναγνωρίζει το πρόβλημά του.
-
Εσύ έχεις το σύνδρομο του μακάκα.
-
Γιατί να είσαι τόσο σκληρό αγόρι που είπε και μια ψυχή....
-
Αν δεν ήσασταν γκαίη, δεν θα θέτατε τέτοια ερωτήματα στον εαυτό σας.
-
Κόλλησαν τα ιντερνετς από τη βαρβατίλα του πανοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
-
Είναι πιο απλό να μας πουν οι
πόσοι ΔΥ έχουν χάσει τις δουλειές τους από την αρχή της 'κρίσης'.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Κόλλησαν τα ιντερνετς από τη βαρβατίλα του πανοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΣυ (π)είπας.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Είναι πιο απλό να μας πουν οι
πόσοι ΔΥ έχουν χάσει τις δουλειές τους από την αρχή της 'κρίσης'.
Ε, φτάνει, μέχρι εδώ οι απολύσεις στο δημόσιο...Αρκετοί απολύθηκαν...
Εξ άλλου, η κρίση είναι τεχνητή, να την πληρώσει το κεφάλαιο και οι κακοί(δηλαδή όποιος μη δυ...) κλπ κλπ.
-
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.
-
Κατά τα άλλα, κοίτα να ξεκολλήσεις εσύ από τη ζωή σου με την ψύχωση που σου έχουν γίνει οι δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε δεύτερη κουβέντα που λες είναι για αυτούς.Τι να περιμένει κάποιος από κάποιον που, σε αντίθεση με κάθε διαθέσιμο λεξικό, προσπαθεί να μας πείσει ότι...το 'τέλος' δεν είναι συνώνυμο του...'φόρου'...
Φορτώσου εσύ τους φόρους μου, και δεν θα ξανασχοληθώ με τους δυ, να μη στενοχωριέσαι...
Μα...τι λέω...εσύ 'σαι 'αριστερός'...δεν φορτώνεσαι..φορτώνεις...τους άλλους...αλληλεγγύη κι έτσ'...Κατά τ' άλλα σου απάντησε ο vice246.
Χρεοκοπημένο κράτος...και δίνει μισθούς καλύτερους από της αγοράς... ΓΤΠΚ.Ναι, όντως το να προσπαθώ να πείσω για τα αυτονόητα
α) ότι άλλο πράγμα το ανταποδοτικό τέλος και άλλο ο φόρος
β) ότι δεν μπορείς να πάρεις έναν καθιερωμένο **όρο **(term) να τον κομματιάζεις και να αντικαθιστάς λέξεις με τις συνώνυμες. Και σου έδωσα παράδειγμα με τον όρο Δημόσια Αγαθά.Θα φορτωθώ εγώ τους φόρους σου, επειδή δε θες τους ΔΥ που έβαλε το κόμμα που ψήφισες.
Μου αρέσει η συνέπεια λόγων και πράξεων των 'δεξιών'. -
Θα φορτωθώ εγώ τους φόρους σου, επειδή δε θες τους ΔΥ που έβαλε το κόμμα που ψήφισες.
Μου αρέσει η συνέπεια λόγων και πράξεων των 'δεξιών'.Ενώ εσύ ψήφισες (συμπλήρωσε ελεύθερα)
-
Χρεοκοπημένο κράτος...και δίνει μισθούς καλύτερους από της αγοράς... ΓΤΠΚ.Ναι, όντως το να προσπαθώ να πείσω για τα αυτονόητα
α) ότι άλλο πράγμα το ανταποδοτικό τέλος και άλλο ο φόρος
β) ότι δεν μπορείς να πάρεις έναν καθιερωμένο **όρο **(term) να τον κομματιάζεις και να αντικαθιστάς λέξεις με τις συνώνυμες. Και σου έδωσα παράδειγμα με τον όρο Δημόσια Αγαθά.Θα φορτωθώ εγώ τους φόρους σου, επειδή δε θες τους ΔΥ που έβαλε το κόμμα που ψήφισες.
Μου αρέσει η συνέπεια λόγων και πράξεων των 'δεξιών'.Ποιο κόμμα ψήφισα; (κοίτα να δεις που ο γκάρλαντ ήταν μες στην κάλπη...τον μπστη... )
-
Έλα ντε, ποιό κόμμα να ψήφισε κάποιος που γουστάρει τώρα Σκυλακάκη;
Ντρέπεσαι; -
Έχω δηλώσει τι ψήφισα.
'Ντρέπεσαι';;; άστα να πάνε...
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)