-
Άγγελε εγώ με πινέλο τα καθαρίζω
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Άγγελε εγώ με πινέλο τα καθαρίζωΚαι εγώ... έχω ένα στρογγυλό (μεγαλούτσικο) πινέλο με μαλακές τρίχες και ένα φυσερό καθαρισμού φακών (στα φωτογραφικά είδη θα το βρεις κανα τάληρο).
Απίθανη η δουλειά 'παλαίωσης' από κάτω από το MG πάντως...συγχαρητήρια! -
[url][url][url][url][url][/url][/url][/url][/url][/url][IMG=http://img14.imageshack.us/img14/7182/zruu.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
-
-
Καλησπερα σε ολους,πριν απο αρκετο καιρο ειχα ανεβασει καποια μοντελα,ειπα να ανεβασω ακομη καποια εξαιρετικα μοντελα τα οποια εχω αποκτησει.....
-
-
FERRARI 312PB BY GMP 1:18
-
Εχω εμπλουτισει την συλλογη με πανω απο 500 εξαιρετικα μοντελα σε κλιμακα 1:18,οπως FRONTIART AVENTADOR,ONE 77 RESIN ανοιγομενα,ΕΧΟΤΟ JAGUAR D TYPE σασι και διαφορες εκδοσεις D TYPE ,ΜR LAFERRARI,ολα τα CMC
Eπειδη ασχολουμε και με το hi fi εχω ανεβασει ολα αυτα τα μοντελα στο σαιτ ACA.GR,στα 'εκτος θεματος',μινιατουρες αυτοκινητων υπο κλιμακα.
Θα χαρω και να μοιραστω και μαζι σας καποια μοντελα......... -
-
Προσπαθω να κατεβασω απο το image shack καποιες φωτο αλλα δεν τα καταφερνω,ειναι παλιες φωτο και θελω να τις παρω απο εκει γιατι κανονικα θα πρεπει να βγαζω τα μοντελα ενα ενα απο τις προθηκες και να τα φωτογραφιζω απο την αρχη.
-
Πατησα να δω την γκαλερί... μεγάλο σφάλμα.
Έχω πάθει σοκ αυτή τη στιγμή (και έχω κολλήσει με την Autobahn Kurier - υποθέτω BoS).
-
Ο χρήστης antkots έγραψε:
Εχω εμπλουτισει την συλλογη με πανω απο 500 εξαιρετικα μοντελα σε κλιμακα 1:18,οπως FRONTIART AVENTADOR,ONE 77 RESIN ανοιγομενα,ΕΧΟΤΟ JAGUAR D TYPE σασι και διαφορες εκδοσεις D TYPE ,ΜR LAFERRARI,ολα τα CMC
Eπειδη ασχολουμε και με το hi fi εχω ανεβασει ολα αυτα τα μοντελα στο σαιτ ACA.GR,στα 'εκτος θεματος',μινιατουρες αυτοκινητων υπο κλιμακα.
Θα χαρω και να μοιραστω και μαζι σας καποια μοντελα.........Καλημερα,η συλλογη σημερα ειναι πανω απο 1500 μοντελα 1:18,τα 1250-1300 ειναι ΑΆΆΆ!, γυρω στα 120 τεμ 1:43,καμια 80αρια αρματα μαχης και 35 μοτοσυκλετες .
-
Θέλει πολύ χρόνο για να χαζέψουμε όλη αυτή τη συλλογή! Και πού τα βάζεις όλα αυτά;
-
Καλησπερα,οντως θελει πολυ χρονο για να δεις πληρως την συλλογη.
Τα μοντελα τοποθετουνται σε προθηκες τις οποιες εχω κατασκευασει εγω προσωπικα με απιστευτο κοπο και μερακι.
Ειναι απο ινοξ,τζαμια 10αρια και στηριγματα τοιχου.
Θα 'ανεβασω'καποιες φωτο για να δειτε πως εχει στηθει η ολη συλλογη. -
Έχω πάθει πλάκα.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Έχω πάθει πλάκα.....Δεν είναι μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα...
-
Αν ποτέ αποφασίσεις ότι θέλεις να αποχωριστείς κάποια σου υπόσχομαι να πάρω δάνειο για 5 περίπου κομμάτια (τα οποία ευχαρίστως θα τα αλλαζα με όλη μου την αστεία συλλογή...)
Ξεχωρίζω:
Φυσικά την Αutobahn Kurier
τις 170V, Embiricos Bentley, μία από τις 300SLR και φυσικά την απίθανη 250 california spider...
Υποπτεύομαι δε ότι είπα 5 από τα πιο 'φτηνατζίδικα' (βλέπω κάτι ΜR, GMP κ.α. που πιστεύω ότι πλέον είναι απλησίαστα).Τα GT spirit πως είναι στην πραγματικότητα;
-
Καλημερα παιδια,ολα τα μοντελα που απαρτιζουν την συλλογη ειναι υπεροχα και αποκτηθηκαν με τεραστια υπομονη και κοπο.
Δεν αρκει να εχεις μονο χρηματα για να αποκτησεις σπανια και ακριβα μοντελα,νομιζω οτι οσοι ασχολουνται με το αντικειμενο αυτο το γνωριζουν.
Τωρα,τα πιο σπανια και 'καλα' μοντελα μου ειναι τα exoto JAGUAR D TYPE σε δυο εδοσεις που το βλεπετε,με το Νο #12 (πρασινο) και με το Νο #17 (μπλε) το σετακι αυτο συνοδευεται και απο το σασι τους.
Επισεις ενα μοντελο το οποιο δεν 'υπαρχει' ειναι παλι τα exoto ALFA ROMEO 159 και 159M οπως,το 159Μ με το Νο #24 ειναι το anniversary και ειναι sold out απο πολυ καιρο,και αυτο το σετ συνοδευεται με το σασι τους.
Πολλα απο τα CMC ειναι σπανια και κατηργημενα,οπως σχεδον και ολα τα CMC 1:24 που διαθετω.
Τα GT SPIRIT ειναι πολυ καλα κατασκευασμενα με εξαιρεση το porsche 944 cabrio το οποιο δεν ειναι αρκετα προσεγμενο.
Η GT SPIRIT ειναι κατ' ουσιαν βελτιωμενα (κατασκευαστικα) ΟΤΤΟ ΜΟΒILE,τα οποια τα θεωρω εκπληκτικα και φθηνα,η δε συλλεκτικη αξια τους ειναι πολυ μεγαλη (οχι για ολα τα μοντελα).
Εχω ολα τα μοντελα που εχει παραξει εως τωρα η GT και θα αγοραζω οτι παραγει,τα δυο porshe 911 που εβγαλε τωρα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!,αξιζει η αγορα τους παιδια.
Παρακλαδι της OTTO & GT θεωρω οτι ειναι και η BOS-MODELS,τα μοντελα της ειναι καλυτερα και απο τις δυο προηγουμενες μαρκες.
Παντως η συλλεκτικοτητα τους ειναι δεδομενη λογω της μικρης αριθμησης που παραγονται. -
Η 170 ειναι της BOS-MODELS και ειναι πολυ καλη,η μασκα και το σηματακι στο εμπρος καπω ειναι μεταλλικα!
-
Aντώνη καλημέρα,
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά πρέπει να έχεις πάθει αγοραστικό αμόκ γιατί πέρυσι που μας είχες ξαναδείξει τη συλλογή σας αν θυμάμαι καλά μιλούσες για 1100 μοντέλα, τώρα βλέπω 1500 !!! Αν κάνω σωστούς υπολογισμούς αυτό σημαίνει περισσότερο από μία αγορά την ημέρα!!!!
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων