-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στο tyre reviews τι εννοουν με τον ορο wear;;;ευχαριστω.....Όροι που δεν είναι αποκλειστικά χρησιμοποιούμενοι από κάποιον συγκεκριμένο κλάδο / επιστήμη (όπως το wear π.χ. που χρησιμοποιείται ευρέως στην καθημερινότητα) υπάρχουν και στο Google Translate:
http://translate.google.com/#en/el/wear
Χρησιμοποιώντας το μπορεί να πάρει κανείς άμεσες απαντήσεις. Βέβαια αν πρόκειται για εξειδικευμένη ορολογία πιθανότατα να μην υπάρχει διαθέσιμη στο Translate.
-
Σωστός!!! Εγώ του έπιασα το ψάρι, εσύ του έμαθες το ψάρεμα.....
-
συμπερασμα : το γκολακι μπηκε......
-
...μακάρι να μπεί και το βράδυ......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ειπαμε το prime ειναι τουρισμου
Γιώργο τώρα που βλέπω το Ventus Prime 2 έχει το πέλμα του Exalto, αν το φέρνει ο Κυριαζής ακόμη καλύτερα
Από αντοχή τί λένε, βγάζουν χλμ ή όχι ; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για τα Κ107, Ξερει κανεις που θα τα βρω? (Δ.Θεσ/νικη)
http://www.xo.gr/profile/profile-906885599/el/
Πες του οτι πας συστημενος απο τον Ιλαρχο με το Φοκους. Κορυφαιο παιδι ο Νικολας.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Πηγα σημερα στον εν λογο λαστοιχα, (Για να ξερετε κ οι υπολοιποι) καταργηθηκε το Κ107, κ το αντοιστοιχο ειναι το Κ115 (η ventus prime2 απο τα λεγομενα του) sta 330 Τελικη τιμη. Για τα ΥΟΚΟΗΑΜΑ μου τα απεριψε Λογω ΣΥΧΝΗΣ ΕΛΕΙΨΗΣ. Για τα sport max rt που αναφερθηκαν σε καποιο post, επισης τα απερηψε λεγοντας οτι ειναι με (μια δικη μου) λεξη RACING. Περιμενω τα σχολια σας, παρακαλω... κ Ευχαριστω για τιν οποια βοηθεια σας, στο να καταλειξω...
A ξεχασα: Κ το Κ110 καταργηθηκε! -
Γκουχ τα 'λεγα εγω γκουχ γκουχ γκουχ...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Γκουχ τα 'λεγα εγω γκουχ γκουχ γκουχ...Και μένα όλοι touring μου πρότειναν, αλλά το αυτοκίνητο είχε από το εργοστάσιο Ultra High Performance. Τι σημαίνει αυτό;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Και μένα όλοι touring μου πρότειναν, αλλά το αυτοκίνητο είχε από το εργοστάσιο Ultra High Performance. Τι σημαίνει αυτό;
Οτι κανανε την καλυτερη προσφορα στην εταιρια σου. Και μενα απο το εργοστασιο τα μισα μοντελα για το ιδιο αυτοκινητο ερχοντουσαν με touring και τα αλλα μισα με max performance. Τι σημαινει αυτο?
-
Καλησπέρα,
Οι πρώτες βροχές έπιασαν κ το Leon μου χιάζεται καινούρια Ελαστικά, το θέμα μου είναι ότι έχω ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ στο κομμάτι ελαστικά.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ όποιος είναι σχετικός με το κομμάτι ελαστικά ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ στην επιλογή.
Το αμάξι μου είναι το SEAT LEON 2008, 1,4 ΣΤA 125HP ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ 205/55/R16, ψάχνω για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ελαστικό για αυτό το αμάξι για ΝΟΡΜΑΛ καταστάσεις.
Περιμένω τις προτάσεις σας!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τι φορας τωρα, τι σου αρεσει και τι δε σου αρεσει...
Πες μας για τα γούστα σου!Καλησπέρα,
Τώρα φοράω τα Bridgestone Turanza ER300, θέλω ένα λάστιχο να έχει περίπου ίδια συμπεριφορά σε βρεγμένο κ στεγνό , όταν βρίσκω δρόμο το πατάω λιγάκι.Τα Bridgestone καλά ήταν άλλα δεν έχω κ καλή επαφή με το θέμα για να καταλάβω πολλά για αυτό κ το ψάχνω να δω ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΜΆΞΙ.
-
Και μένα όλοι touring μου πρότειναν, αλλά το αυτοκίνητο είχε από το εργοστάσιο Ultra High Performance. Τι σημαίνει αυτό;[/quote]
Νομιζω κατι αναμεσα σε Touring k sport κ τεινει προς sport...
-
Ο χρήστης gregoryleon έγραψε:
Καλησπέρα,
Τώρα φοράω τα Bridgestone Turanza ER300, θέλω ένα λάστιχο να έχει περίπου ίδια συμπεριφορά σε βρεγμένο κ στεγνό , όταν βρίσκω δρόμο το πατάω λιγάκι.Τα Bridgestone καλά ήταν άλλα δεν έχω κ καλή επαφή με το θέμα για να καταλάβω πολλά για αυτό κ το ψάχνω να δω ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΜΆΞΙ.
A ωραια φοραμε και το ιδιο λαστιχο... Θα ενθουσιαστεις μολις αλλαξεις ο,τι και να βαλεις!!!
Απο θεμα φθορας εχεις καποιο θεμα?
πχ θες να βγαλουν 30.000 χλμ ή 50.000 χλμ?
Οταν λες το πατας λιγακι, στριβεις σε στροφες χωρις αυριο? ή απλα τρεχεις σε ανοιχτο δρομο?Νομιζω κατι αναμεσα σε Touring k sport κ τεινει προς sport...
Τα 2 λαστιχα που μου ερχονται στο μυαλο με βαση αυτη την περιγραφη ειναι τα Michelin Pilot sport 3 και τα Conti Sport Contact 5...
-
Και μένα όλοι touring μου πρότειναν, αλλά το αυτοκίνητο είχε από το εργοστάσιο Ultra High Performance. Τι σημαίνει αυτό;
Οτι κανανε την καλυτερη προσφορα στην εταιρια σου. Και μενα απο το εργοστασιο τα μισα μοντελα για το ιδιο αυτοκινητο ερχοντουσαν με touring και τα αλλα μισα με max performance. Τι σημαινει αυτο?
Σημαίνει ότι κανένα δεν είναι εξορισμού ακατάλληλο. Βάζοντας ένα υποδεέστερο ελαστικό περιορίζεις τα όρια του αυτοκινήτου, πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Υπάρχουν αρκετοί που αγοράζουν ένα ακριβό, πολυτελές αυτοκίνητο, υψηλού κυβισμού και το οδηγούν λες και είναι 1.000 cc. Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δε θα δουν κάποια διαφορά από το Max Performance ελαστικό.
-
A ωραια φοραμε και το ιδιο λαστιχο... Θα ενθουσιαστεις μολις αλλαξεις ο,τι και να βαλεις!!!
Οταν λες το πατας λιγακι, στριβεις σε στροφες χωρις αυριο? ή απλα τρεχεις σε ανοιχτο δρομο?E τουλάχιστον να βγάλουν 30.000 χλμ, μου αρέσει η ταχύτητα ΑΛΛΆ όχι ακραίες καταστάσεις πάντα με ασφάλεια
-
Σημαίνει ότι κανένα δεν είναι εξορισμού ακατάλληλο. Βάζοντας ένα υποδεέστερο ελαστικό περιορίζεις τα όρια του αυτοκινήτου, πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Υπάρχουν αρκετοί που αγοράζουν ένα ακριβό, πολυτελές αυτοκίνητο, υψηλού κυβισμού και το οδηγούν λες και είναι 1.000 cc. Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δε θα δουν κάποια διαφορά από το Max Performance ελαστικό.
Δε θα συμφωνησουμε ποτε, αλλα υποδεεστερο ελαστικο (εκτος απο θυγατρικες και κινεζικα) δεν υπαρχει.
Υπαρχει τι συνεργαζεται καλα με το αμαξι σου ή οχι. Υπαρχουν ανθρωποι που με ενα σπορ ελαστικο δε παταγαν πουθενα και μολις εβαλαν το χ,ψ μη σπορ, πηγαιναν παντου βεντουζα...Για αυτο και γω ρωταω εδω περα, τι γουστα εχει ο καθενας, πως οδηγαει, και τι θελει απο ενα ελαστικο!
Σε λιγο θα φτιαξω και ερωτηματολογιο να συμπληρωνουν οσοι ενδιαφερονται για λαστιχα! -
Για αυτο και γω ρωταω εδω περα, τι γουστα εχει ο καθενας, πως οδηγαει, και τι θελει απο ενα ελαστικο!
Σε λιγο θα φτιαξω και ερωτηματολογιο να συμπληρωνουν οσοι ενδιαφερονται για λαστιχα!Φτιαξε-φτιαξε η ακομη καλυτερα 1 πινακα σε πιες ταχυτητες κυμενοντε οι οδηγοι με βαση τα κυβικα,ιππων κ αμαξωμα
-
Δε θα συμφωνησουμε ποτε, αλλα υποδεεστερο ελαστικο (εκτος απο θυγατρικες και κινεζικα) δεν υπαρχει.
Υπαρχει τι συνεργαζεται καλα με το αμαξι σου ή οχι. Υπαρχουν ανθρωποι που με ενα σπορ ελαστικο δε παταγαν πουθενα και μολις εβαλαν το χ,ψ μη σπορ, πηγαιναν παντου βεντουζα...Για αυτο και γω ρωταω εδω περα, τι γουστα εχει ο καθενας, πως οδηγαει, και τι θελει απο ενα ελαστικο!
Σε λιγο θα φτιαξω και ερωτηματολογιο να συμπληρωνουν οσοι ενδιαφερονται για λαστιχα!Τι σημαίνει δεν υπάρχει υποδεέστερο; Άρα τα συγκριτικά τεστ (τα σχετικά με απόδοση) είναι άχρηστα; Όταν για παράδειγμα το Maxx RT παίρνει A στο φρενάρισμα στο βρεγμένο και το Cinturato P6 E, υπάρχει περίπτωση το δεύτερο να ακινητοποιεί το όχημα σε μικρότερη απόσταση από το πρώτο αν και τα δύο τοποθετηθούν στο ίδιο όχημα;
-
Ο χρήστης gregoryleon έγραψε:
Οταν λες το πατας λιγακι, στριβεις σε στροφες χωρις αυριο? ή απλα τρεχεις σε ανοιχτο δρομο?E τουλάχιστον να βγάλουν 30.000 χλμ, μου αρέσει η ταχύτητα ΑΛΛΆ όχι ακραίες καταστάσεις πάντα με ασφάλεια
PIRELLI CINTURATO P7 205/55 R16 91 V
πιστευω θα εισαι καλυμμενος με αυτα... Δοκιμασμενη επιλογη. Και μακραν καλυτερα απο τα δικα σου...
-
Τι σημαίνει δεν υπάρχει υποδεέστερο; Άρα τα συγκριτικά τεστ (τα σχετικά με απόδοση) είναι άχρηστα; Όταν για παράδειγμα το Maxx RT παίρνει A στο φρενάρισμα στο βρεγμένο και το Cinturato P6 E υπάρχει περίπτωση το δεύτερο να ακινητοποιεί το όχημα σε μικρότερη απόσταση από το πρώτο αν και τα δύο τοποθετηθούν στο ίδιο όχημα;
Το φρεναρισμα στο βρεγμενο ειναι μια απο τις 500 παραμετρους που λαμβανεις σαν οδηγος οταν θες να κρινεις ενα ελαστικο.
Υπαρχει ομως περιπτωση, φανταστικο παραδειγμα λεω, το dunlop στο βρεγμενο να μην εχει προσφυση παρολο που φρεναρει καλα, και το pirelli να εχει προσφυση. 'Η πχ το dunlop να ναι κουτσουρο και να αναγκαζει το αυτοκινητο να κανει αποτομες αντιδρασεις, ενω με το pirelli να εξαφανιζονται ολα αυτα.
Υπαρχουν 500 παραμετροι, οι ταμπελες θα επρεπε να γραφουν αλλες 3-4 ακομα αν θελανε να καθοδηγησουν τον κοσμο, τωρα μιση δουλεια κανουν και νομιζει ο ασχετος οτι επειδη εχει Α στο φρεναρισμα στο βρεγμενο, θα παει να κανει κοντρα με τον Σουμαχερ. -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
ειπαμε το prime ειναι τουρισμου
Γιώργο τώρα που βλέπω το Ventus Prime 2 έχει το πέλμα του Exalto, αν το φέρνει ο Κυριαζής ακόμη καλύτερα
Από αντοχή τί λένε, βγάζουν χλμ ή όχι ;Είναι βεντουζιτσες για 30Κ χλμ αλλά οχι για σπορ ανησυχίες.. ....
Τα φέρνει ο Κυριαζης
Εγώ θα τα εβαζα αλλά προτιμώ τα ventus s1evo 2 που είναι καθαρά σπορ
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]