-
Ο χρήστης geezmo έγραψε:
ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....
ΑΛΛΟ S2000 MR2 MX5 KAI AΛΛΟ 206 CC MEGANE CC ΚΤΛ ΚΤΛ.Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο δίλημμα roadster ή cabrio. Ότι βολεύει τον καθένα. Τι να κάνουμε δηλαδή;
Έτσι είναι, ας μην μερδεύουμε τα πράματα, η χαρά του ανοιχτού παραμένει.... Η διαφορά είναι αλλού, τα roadster συνδυάζουν πιο σπορτίφ και κυρίως διασκεδαστικά αντικοινωνικό χαρακτήρα....
Εγώ θέλω jeepster! Κάτι χαμηλό αλλά με ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση, κατ' επιλογή τετρακίνηση με κοντά κλπ με εμφάνιση σαν του ΜΧ5 NC θα ήταν μια χαρά!!
Αλήθεια για να επιτευχθεί το 'gangster' είναι απαραίτητη η χρήση ιταλικού βοηθήματος (Beretta) ή λειτουργεί εξίσου καλά και άλλης προέλευσης.... είχα υπόψη μου κάτι σε εξάσφαιρο με μακριά χρωμιωμένη κάνη... γιατι το στύλ είναι σημαντικό! -
Ο χρήστης geezmo έγραψε:
ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....
ΑΛΛΟ S2000 MR2 MX5 KAI AΛΛΟ 206 CC MEGANE CC ΚΤΛ ΚΤΛ....Aλλα τα μάτια του λαγου.....χεχε!
Οπως και να το κανουμε ειναι και θεμα οικονομικο.... Συν τις αλλοις ενα καμπριο μπορει να μετακινησει περισσοτερα ατομα(εστω κουτσα-στραβα), εχουν συνηθως μεγαλυτερο χωρο αποσκευων κλπ κλπ ειναι πιο πρακτικα γενικοτερα....
Για να εχεις roadster πρεπει να εχεις τουλαχιστον αλλο ενα αμαξι για τους πρακτικους λογους......Τα roadster ειναι fun cars και σκοπο εχουν την οδηγικη απολαυση!Έχεις δοκιμάσει ή μιλάς θεωρητικά;
Γιατί αν οδηγήσεις πισωκίνητο roadster βράδυ καλοκαιριού σε αγαπημένη σου διαδρομή και ο δροσερός αέρας σου χτυπάει το κεφάλι πιστεύω οτι θα αλλάξεις γνώμη....Ετσι...Ετσι!
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
MX5, ε; Καλορίζικο. 2 Lt; Πόσο το μαλλί;
Φιλε delinho ως κατοχος ενος ταπεινου ΜΧ5 1.6 του 1999 δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα ακομα να παρω το νεο 2.0.
Απλα εσυ με την λυση που μου προτεινες και χρησιμοποιώντας κιολας κι ενα εργαλειο της ιταλικης τεχολογιας και βιομηχανιας (berreta) που δεν κρυβω οτι μου αρεσει, μου ελυσες τα χερια!!!!
Απο τη στιγμη μαλιστα που τα νεα ΜΧ5 θα ειναι διαθεσιμα κατα τον 9ο με 10ο του 2005 προλαβαινω ανετα να 'πεισω' αρκετους για την παραδοση επιταγων!!! -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Απο τη στιγμη μαλιστα που τα νεα ΜΧ5 θα ειναι διαθεσιμα κατα τον 9ο με 10ο του 2005 προλαβαινω ανετα να 'πεισω' αρκετους για την παραδοση επιταγων!!!Eχουν ξεκινησει δηλαδη ηδη τις παραγγελιες?
Το 1.8/125 ξερεις ποσο περιπου θα ερθει???Εχουν ανακοινωθει τιμες??? -
Φιλε Γιαννη αν τελικα ισχυουν οι πληροφοριες που εχουμε παρει απο τους marketing managers της Mazda Europe αλλά και τους ντοπιους (ΕΛΜΑ) στοχος ειναι οι τιμες να παιζουν απο 24.000 το 1.8 κι απο 28-29 το 2.0.
Pas mal du tout!!! -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Φιλε Γιαννη αν τελικα ισχυουν οι πληροφοριες που εχουμε παρει απο τους marketing managers της Mazda Europe αλλά και τους ντοπιους (ΕΛΜΑ) στοχος ειναι οι τιμες να παιζουν απο 24.000 το 1.8 κι απο 28-29 το 2.0.
Pas mal du tout!!!Thank you my friend!
roadster vs cabrio