-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν νομίζω να ήταν και πολύ περίπατος η νίκη σας κ. Λώρη...η διαφορά που φτιάξατε ήταν λόγω προβλημάτων των άλλων πληρωμάτων.άλλωστε το βλέπει κανείς αυτο αν δει τα μόνο 3.5 δευτ. που πήρατε στην πρώτη...σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τον Άρη(που τυχαίνει να είναι από τους αγαπημένους μου οδηγούς).Απλά δεν νομίζω οτι είστε 'αλλού'...όσο για τα ονόματα έχετε δίκιο...
ΦΙΛΙΚΑ...
Φίλε μου στο χώμα ανέκαθεν ήταν αλλού ο κυρ. Άρης με τον κυρ. Λώρη , όποιος παρακολουθεί και δεν ξεχνάει ξέρει , στην άσφαλτο βέβαια είναι αλλιώς τα πράγματα (μέχρι τώρα φυσικά) !
Αν μιλάς για ατυχίες τότε θα πρέπει να παραδεχτείς ότι από ατυχίες άλλων κέρδισε και ο Πάνος ? OXI BEBAIA !!!!
Έτσι είναι οι αγώνες …οργάνωση , χέρια , στρατηγική , και λίιιιιιγο τύχη , όπως και να έχει όμως συγχαρητήρια στο Πάνο και στο Νίκο , και δε μπορεί κανείς μα κανείς να μειώσει τη νίκη τους .
Όσο για το Λέα !Πάμε τώρα στο κυρ. Λώρη ..
Μέχρι εχτές ‘ΕΦΤΥΝΕΣ’ αν μου επιτρέπεις τη λέξη το Σ.Ο.Α.Α , τώρα τη ζητάς ?
Συμφωνώ απόλυτα με τον Άρη , έλα να βοηθήσεις και μετά αν χρειαστεί βρίζουμε μαζί .
Μέχρι όμως να πας μη ζητάς τίποτα !!!
ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΙΚΑ
Στράτος Ορφανός .******ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΟ,
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ,ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ-ΑΠΩΝ.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όταν γίνει καλύτερος ο Σ.Ο.Α.Α ( που θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει) τότε δε θα σε θέλει κανείς , τώρα σε θέλουνε !
Προς το παρών κρίνεις από έξω και εκ του ασφαλούς !Φιλικά πάντα-- Ορφανός Στράτος
-
Στράτο και Λώρη,
Είμαστε και οι τρείς συνοδηγοί και πρώτα απ'όλους εμείς ξέρουμε ότι για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα πρέπει να συμβάλουν όλοι! Και ο οδηγός και ο συνοδηγός και οι τεχνικοί και η ομάδα γενικώτερα!
Έτσι για να πετύχει ο ΣΟΑΑ ,και να προχωρήσουν οι αγώνες μπροστά, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι! Συνεργασία και Συνενόηση πρέπει να έχουμε!
Μπορούμε?
Άρης Ιγγλέσης
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Δεν νομίζω να ήταν και πολύ περίπατος η νίκη σας κ. Λώρη...η διαφορά που φτιάξατε ήταν λόγω προβλημάτων των άλλων πληρωμάτων.άλλωστε το βλέπει κανείς αυτο αν δει τα μόνο 3.5 δευτ. που πήρατε στην πρώτη...σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τον Άρη(που τυχαίνει να είναι από τους αγαπημένους μου οδηγούς).Απλά δεν νομίζω οτι είστε 'αλλού'...όσο για τα ονόματα έχετε δίκιο...
ΦΙΛΙΚΑ...
Φίλε μου στο χώμα ανέκαθεν ήταν αλλού ο κυρ. Άρης με τον κυρ. Λώρη , όποιος παρακολουθεί και δεν ξεχνάει ξέρει , στην άσφαλτο βέβαια είναι αλλιώς τα πράγματα (μέχρι τώρα φυσικά) !
Αν μιλάς για ατυχίες τότε θα πρέπει να παραδεχτείς ότι από ατυχίες άλλων κέρδισε και ο Πάνος ? OXI BEBAIA !!!!
Έτσι είναι οι αγώνες …οργάνωση , χέρια , στρατηγική , και λίιιιιιγο τύχη , όπως και να έχει όμως συγχαρητήρια στο Πάνο και στο Νίκο , και δε μπορεί κανείς μα κανείς να μειώσει τη νίκη τους .
Όσο για το Λέα !Πάμε τώρα στο κυρ. Λώρη ..
Μέχρι εχτές ‘ΕΦΤΥΝΕΣ’ αν μου επιτρέπεις τη λέξη το Σ.Ο.Α.Α , τώρα τη ζητάς ?
Συμφωνώ απόλυτα με τον Άρη , έλα να βοηθήσεις και μετά αν χρειαστεί βρίζουμε μαζί .
Μέχρι όμως να πας μη ζητάς τίποτα !!!
ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΙΚΑ
Στράτος Ορφανός .******ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΟ,
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ,ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ-ΑΠΩΝ.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όταν γίνει καλύτερος ο Σ.Ο.Α.Α ( που θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει) τότε δε θα σε θέλει κανείς , τώρα σε θέλουνε !
Προς το παρών κρίνεις από έξω και εκ του ασφαλούς !Φιλικά πάντα-- Ορφανός Στράτος
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΟ,
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ,ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ Σ.Ο.Α.Α.-'EL-EM' ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,(ΠΑΝΤΑ)
'EL-EM'
-
Επιγραμματικά και χωρίς πολλά-πολλά
1.Πιστεύω ότι ο Χ'πάνης ξοδεύει φανερά περισσότερο χρόνο απο τον Βωβό στους αγώνες και κάνει φανερά καλύτερη και περισσότερη προπόνηση
2.Προτιμώ να βλέπω μάχη ικανών στο δευτερόλεπτο παρά ένα WRC μόνο του να ντριφτάρει εντυπωσιακά...Αν ήθελα τέτοια θα πήγαινα σε side-show...
3.Το αυτοκίνητο και η προετοιμασία παίζουν το ρόλο τους όπως και το πλήρωμα...Το ξέρει καλύτερα ο Λώρης όταν ένα ασήμαντο βιδάκι στο Ποσειδών τους έστειλε στη εξέδρα....
4.Θεωρώ τον Πάνο πολύ καλό οδηγό και τον θαυμάζω αλλά σαν αντικειμενικός κριτής θα πω αυτό που βλέπω.Αλήθεια ξέρετε τι είναι 1 ή 2 δλ στο χλμ. και πως καλύπτονται;Ο Πάνος ΔΕΝ ήταν πιο γρήγορος από τον Άρη...Ήταν όμως συνολικά καλύτερος και τυχερότερος αφού ο ένας τερμάτισε και ο άλλος εγκατέλειψε...Και μετράει το αποτέλεσμα....
5.Δεν πρόκειται να ξαναμπώ σε αντιπαράθεση μαζί σας.Ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του.....Δεν θα μετατρέψω το φόρουμ σε γήπεδο με χούλιγκανισμούς και αντεγκλίσεις
Καλημέρα......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
2.Προτιμώ να βλέπω μάχη ικανών στο δευτερόλεπτο παρά ένα WRC μόνο του να ντριφτάρει εντυπωσιακά...Αν ήθελα τέτοια θα πήγαινα σε side-show...Με αυτο συμφωνω και εγω 100%. Θυμιζω οτι περυσι υπηρξε αγωνας στην Αθηνα με δυο (οχι ενα) ανταγωνιστικα WRC και δεν ειδα τις κουτσες Μαριες που λεει ο συνονοματος DAN. Δυστυχως το θεμα θεατες δεν εξαντλειτε σε δυο κομματια ακριβου μεταλλου και αυτο που με εκπληξει φιλε DAN ειναι οτι εχοντας παραστασεις απο τον πολυ πετυχημενο αγωνα στα μερη σας θα περιμενα να ειχατε πιο σφαιρικη αποψη.
Α και με την ευκαιρια να θεσω εναν προβληματισμο. Η κατασταση με τα Ν4 μου θυμιζει εκεινη της χρυσης εποχης της Formula 3 (η οποια φανταζομαι θυμαστε πως κατεληξε). Πολλα λεφτα για εισαγωγη ανθρωπων και μηχανων απο Ιταλια, με συνεχη ανανεωση στολου και ειλικρινα δε βλεπω πως το πρωταθλημα μπορει να παραμεινει υγιες και βιωσιμο κατω απο αυτες τις συνθηκες. Μηπως θα επρεπε να μπει ενα οριο? Μηπως θα επρεπε να οριστει top spec για τα επομενα δυο χρονια τα φετινα αυτοκινητα (Evo MR και Sub N11) ετσι ωστε να συγκρατηθει λιγο αυτη η τρελη πορεια?
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Επιγραμματικά και χωρίς πολλά-πολλά1.Πιστεύω ότι ο Χ'πάνης ξοδεύει φανερά περισσότερο χρόνο απο τον Βωβό στους αγώνες και κάνει φανερά καλύτερη και περισσότερη προπόνηση
2.Προτιμώ να βλέπω μάχη ικανών στο δευτερόλεπτο παρά ένα WRC μόνο του να ντριφτάρει εντυπωσιακά...Αν ήθελα τέτοια θα πήγαινα σε side-show...
3.Το αυτοκίνητο και η προετοιμασία παίζουν το ρόλο τους όπως και το πλήρωμα...Το ξέρει καλύτερα ο Λώρης όταν ένα ασήμαντο βιδάκι στο Ποσειδών τους έστειλε στη εξέδρα....
4.Θεωρώ τον Πάνο πολύ καλό οδηγό και τον θαυμάζω αλλά σαν αντικειμενικός κριτής θα πω αυτό που βλέπω.Αλήθεια ξέρετε τι είναι 1 ή 2 δλ στο χλμ. και πως καλύπτονται;Ο Πάνος ΔΕΝ ήταν πιο γρήγορος από τον Άρη...Ήταν όμως συνολικά καλύτερος και τυχερότερος αφού ο ένας τερμάτισε και ο άλλος εγκατέλειψε...Και μετράει το αποτέλεσμα....
5.Δεν πρόκειται να ξαναμπώ σε αντιπαράθεση μαζί σας.Ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του.....Δεν θα μετατρέψω το φόρουμ σε γήπεδο με χούλιγκανισμούς και αντεγκλίσεις
Καλημέρα......
....................
τι να πω -
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,(ΠΑΝΤΑ)'EL-EM'
Πράγματι δεν πάμε καλά αγαπητέ συνοδηγέ.
Γιατί αν πηγαίναμε θα το βουλωνες όπως το είχες βουλώσει και στο Ποσειδών. Έχεις ένα λόγο παραπάνω να κρατάς το στόμα σου κλειστό εφόσον συνοδηγείς στον αποδεδειγμένα κορυφαίο εν ενεργεία Έλληνα οδηγό. Αλλά εσύ που... Θέλει η που... να κρυφτεί...
Δεν φταίει βέβαια κανείς, παρά μόνο ο οδηγός και εργοδότης σου που σε αφήνει να υποβαθμίζεις -μερικές φορές- τις επιδόσεις του και τη θέση του ανάμεσα στους ελληνικούς αγώνες και την κοινωνία. Τι άλλο να πώ?
Απλά σκέψου και θα δεις πως δεν ακολουθείς τακτική εγνωσμένης αξίας αθλητή, παρά αθλητή που θέλει να επιβληθεί με θόρυβο.
ΣΚΕΨΟΥ μόνο, διάβασε και ότι κατά καιρούς έχεις γράψει και μη μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις γιατί δεν έχω προσωπικά μαζί σου, ούτε αγωνιστικά, παρά μόνο αναγουλιάζω πολλές φορές που σε διαβάζω εδώ μέσα. Ούτε εγώ θα μπω σε διάλογο μαζί σου όσο και να προσπαθήσεις, παρά το ότι ξέρω ΠΟΛΛΑ. Εντός και εκτός αγώνων!Ειλικρινά συμβουλευτικά σε ένα πενηντάρη επώνυμο συνοδηγό προσωπικοτήτων!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Με αυτο συμφωνω και εγω 100%. Θυμιζω οτι περυσι υπηρξε αγωνας στην Αθηνα με δυο (οχι ενα) ανταγωνιστικα WRC και δεν ειδα τις κουτσες Μαριες που λεει ο συνονοματος DAN. Δυστυχως το θεμα θεατες δεν εξαντλειτε σε δυο κομματια ακριβου μεταλλου και αυτο που με εκπληξει φιλε DAN ειναι οτι εχοντας παραστασεις απο τον πολυ πετυχημενο αγωνα στα μερη σας θα περιμενα να ειχατε πιο σφαιρικη αποψη.
Α και με την ευκαιρια να θεσω εναν προβληματισμο. Η κατασταση με τα Ν4 μου θυμιζει εκεινη της χρυσης εποχης της Formula 3 (η οποια φανταζομαι θυμαστε πως κατεληξε). Πολλα λεφτα για εισαγωγη ανθρωπων και μηχανων απο Ιταλια, με συνεχη ανανεωση στολου και ειλικρινα δε βλεπω πως το πρωταθλημα μπορει να παραμεινει υγιες και βιωσιμο κατω απο αυτες τις συνθηκες. Μηπως θα επρεπε να μπει ενα οριο? Μηπως θα επρεπε να οριστει top spec για τα επομενα δυο χρονια τα φετινα αυτοκινητα (Evo MR και Sub N11) ετσι ωστε να συγκρατηθει λιγο αυτη η τρελη πορεια?
Μπορεί αυτό να συμβαίνει στην Αθήνα για την περιοχή μου επέτρεψέ μου να διαφωνήσω Εδώ είμαστε ένα μεγάλο χωριό και τα νέα τρέχουν γρήγορα ο κόσμος περίμενε να δει ένα WRC να πλαγιολισθαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω ποιό το πρόβλημα να υπάρχει θέαμα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα Side Show αν όμως μπορώ να συνδυάσω το τερπνό με το ωφέλιμο δεν θα έλεγα όχι (στην Αθήνα μήπως δεν ήρθε κόσμος γιατί δεν υπήρχε η κατάλληλη προβολή και δεν το ήξερε ο κόσμος?)
Για το 2ο μέρος έχεις χίλια δίκια αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες βαθειές έχθρες τι περιμένεις? Εχω ακούσει χίλια δυο μέχρι και πολυκατοικίες να έχουν πουλήσει για να πάρουν αυτοκίνητο καλύτερο από τον άλλον για να τον περάσουν, λες και το αυτοκίνητο από μόνο του θα κάνει τα πάντα και μετά δεν έχουν να το συντηρήσουν σωστά, ξαναχάνουν και φτου κι απ΄την αρχή. Μετρημένοι στα δάχτυλα πήγαν σε μια σχολή του εξωτερικού να μάθουν να οδηγούν σωστά, κατι περισσότεροι κάνουν προπόνηση, και λίγοι ξοδεύουν το κάτι παραπάνω για να συντηρούν και να υποστηρίζουν σωστά στους αγώνες τρα αυτοκίνητά τους με τέτοια λογική τι να κάνει και η αρχή? Να τους κάνει εγχείρηση μυαλού? στο κάτω κάτω δικά τους είναι τα λεφτά
Η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει -
Αγαπητέ ΕΛ-ΕΜ θα ήθελες να μας πεις την αντίδραση-εξήγηση του Bruno στον Άρη μετά την εγκατάλειψη σας?και να μας πληροφορήσετε σχετικά με το γεγονός στην έξοδο της ειδικής που μείνατε με τον Λέα ?
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Μπορεί αυτό να συμβαίνει στην Αθήνα για την περιοχή μου επέτρεψέ μου να διαφωνήσω Εδώ είμαστε ένα μεγάλο χωριό και τα νέα τρέχουν γρήγορα ο κόσμος περίμενε να δει ένα WRC να πλαγιολισθαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω ποιό το πρόβλημα να υπάρχει θέαμα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα Side Show αν όμως μπορώ να συνδυάσω το τερπνό με το ωφέλιμο δεν θα έλεγα όχι (στην Αθήνα μήπως δεν ήρθε κόσμος γιατί δεν υπήρχε η κατάλληλη προβολή και δεν το ήξερε ο κόσμος?)Αυτο με το side show δεν επρεπε να το ειχα βαλει στο quote μου βασικα. Κοιτα εγω πιστευω οτι μεσα απο τον ανταγωνισμο θεαμα μπορει να βγαλει και ενας αγωνας με πατινια. Μπορει η γλωσσα του σωματος ενος γρηγορα οδηγημενου WRC να απεχει αιωνες απο ενα αντιστοιχο Super N ομως αυτο δε σημαινει οτι και το τελευταιο δεν ειναι ενα υπεροχο θεαμα και για τον συνειδητοποιημενο αλλα πολυ περισσοτερο τον περιστασιακο θεατη. Σαφως συμφωνω με αυτο που λες οτι η Αθηνα ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση (για χιλιους δυο λογους) ομως επειδη και εγω μεγαλωσα στην Πορταρια εχω αποψη. Νομιζω λοιπον οτι ο περιστασιακος θεατης (η πλειοψηφια δηλαδη) πχ της αναβασης Πορταριας ποτε δε νοιαστηκε αν τα WRC ηταν 1, 2 ή 5, ποτε δεν συνειδητοποιησε οτι ο ταδε ονομαστος ελειπε ή δεν ελαβε σοβαρα υποψην πριν ξυπνησει πρωινιατικα αν οι συμμετοχες ηταν 80 ή 120. Καλως ή κακως δε το εξεταζω, απλα εχω την αισθηση οτι δε νοιαστηκε, ηρθε απλα και μονο γιατι εμαθε οτι θα γινει αγωνας αυτοκινητου. Στη τελικη αυτη ειναι η ομορφια της σωστης προωθησης, να αναδειξεις τα δυνατα σημεια μιας διοργανωσης και να κρυψεις (οσο γινεται) τα αδυνατα. Και εσεις εκει κατω την κατεχετε την τεχνη της σωστης προωθησης οσο λιγοι. Βαλτε την σε ενα μπουκαλι σας παρακανω να πιουν λιγο και οι υπολοιπες λεσχες της Ελλαδας μπας και δουμε καλυτερους αγωνες.
Για το 2ο μέρος έχεις χίλια δίκια αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες βαθειές έχθρες τι περιμένεις? Εχω ακούσει χίλια δυο μέχρι και πολυκατοικίες να έχουν πουλήσει για να πάρουν αυτοκίνητο καλύτερο από τον άλλον για να τον περάσουν, λες και το αυτοκίνητο από μόνο του θα κάνει τα πάντα και μετά δεν έχουν να το συντηρήσουν σωστά, ξαναχάνουν και φτου κι απ΄την αρχή. Μετρημένοι στα δάχτυλα πήγαν σε μια σχολή του εξωτερικού να μάθουν να οδηγούν σωστά, κατι περισσότεροι κάνουν προπόνηση, και λίγοι ξοδεύουν το κάτι παραπάνω για να συντηρούν και να υποστηρίζουν σωστά στους αγώνες τρα αυτοκίνητά τους με τέτοια λογική τι να κάνει και η αρχή? Να τους κάνει εγχείρηση μυαλού? στο κάτω κάτω δικά τους είναι τα λεφτά
Η νοοτροπία πρέπει να αλλάξειΔε διαφωνω καθολου με αυτα που εγραψες. Ομως ακομα και αν ο επιπολαιος ειναι 'ικανος' να βρει αλλους 10 τροπους για να καταστραφει οικονομικα στο κυνηγι της επιτυχιας, αυτο δε σημαινει οτι δεν αξιζει να μπει καποιο οριο. Νομιζω οτι αυτη η οριοθετηση θα εχει αξια τοσο κοινωνικα (για να ονομασω το παραπανω καπως ευγενικα) οσο και αγωνιστικα, πραγμα που φανταζομαι ενδιαφερει αυτη την ΕΘΕΑ.
Και κατι τελευταιο, το να αλλαξει νοοτροπια ο 40-50αρης ειναι μαλλον αδυνατο. Γιαυτο γκρινιαζω συνεχως μεσα απο το φορουμ για τη σωστη εκπαιδευση (σε καθε τομεα) των νεων. Πρεπει καποιος να φροντισει ωστε η νεα γενια να μην κουβαλησει ολα τα στραβα των προηγουμενων.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και κατι τελευταιο, το να αλλαξει νοοτροπια ο 40-50αρης ειναι μαλλον αδυνατο. Γιαυτο γκρινιαζω συνεχως μεσα απο το φορουμ για τη σωστη εκπαιδευση (σε καθε τομεα) των νεων. Πρεπει καποιος να φροντισει ωστε η νεα γενια να μην κουβαλησει ολα τα στραβα των προηγουμενων.
Δυστυχώς συμφωνούμε και λέω δυστυχώς γιατί στη Ελλάδα λόγω της έλλειψης χορηγών αφενός και της διάρθρωσης της ελληνικής οικογένειας χορηγοί είναι οι πατεράδες που αυτοανακυρήσσονται και μάναντζερ οπότε (και με βάση δεκάδων παραδειγμάτων) προκοπή δεν βλέπω στο άμεσο μέλλον
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Γιατί αν πηγαίναμε θα το βουλωνες όπως το είχες βουλώσει και στο Ποσειδών. Έχεις ένα λόγο παραπάνω να κρατάς το στόμα σου κλειστό εφόσον συνοδηγείς στον αποδεδειγμένα κορυφαίο εν ενεργεία Έλληνα οδηγό. Αλλά εσύ που... Θέλει η που... να κρυφτεί...
Δεν φταίει βέβαια κανείς, παρά μόνο ο οδηγός και εργοδότης σου που σε αφήνει να υποβαθμίζεις -μερικές φορές- τις επιδόσεις του και τη θέση του ανάμεσα στους ελληνικούς αγώνες και την κοινωνία. Τι άλλο να πώ?
Απλά σκέψου και θα δεις πως δεν ακολουθείς τακτική εγνωσμένης αξίας αθλητή, παρά αθλητή που θέλει να επιβληθεί με θόρυβο.
ΣΚΕΨΟΥ μόνο, διάβασε και ότι κατά καιρούς έχεις γράψει και μη μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις γιατί δεν έχω προσωπικά μαζί σου, ούτε αγωνιστικά, παρά μόνο αναγουλιάζω πολλές φορές που σε διαβάζω εδώ μέσα. Ούτε εγώ θα μπω σε διάλογο μαζί σου όσο και να προσπαθήσεις, παρά το ότι ξέρω ΠΟΛΛΑ. Εντός και εκτός αγώνων!Ειλικρινά συμβουλευτικά σε ένα πενηντάρη επώνυμο συνοδηγό προσωπικοτήτων!
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΙΕΡΟ ΛΙΑΤΙ,ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ , ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ .
ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΟΥΤΟ ,ΑΚΟΜΨΟ , ΑΣΥΜΦΩΝΟ , ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΜ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ,ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ , Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ , ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΗΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ (ΜΗΝ ΠΗΔΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ) ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΟ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΙΑ , ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ-ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ , ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΟ,
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ,ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ Σ.Ο.Α.Α.-'EL-EM' ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,(ΠΑΝΤΑ)
'EL-EM'
Όπως λέγαμε και πριν κάτι εικοσαετίες *** δεν με παίζανε τα παιδάκια εχτές δε τα παίζω εγώ σήμερα !***
Σίγουρα κάποιος δε πάει καλά …..αλλά ποιος δε ξέρω . !
Άσε γιατί πολλη ασχολήθηκα και καταντήσαμε και γραφικοί , άσε που μπορεί να λες ότι σε παρακαλάω κιόλας !Γεια σου και χαρά σου !
Στράτος Ορφανός -
??????????
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΟ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΟΦΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΜΕΡΝΑ ΔΟΘΗΚΑΝ 38 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΩΒΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΗ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (?) ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
τΙ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΛΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. -
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ , ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ , ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΑΡΑΤΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ , ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ?ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΣΟΡΥ . ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ .
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΗΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αγαπητέ ΕΛ-ΕΜ θα ήθελες να μας πεις την αντίδραση-εξήγηση του Bruno στον Άρη μετά την εγκατάλειψη σας?και να μας πληροφορήσετε σχετικά με το γεγονός στην έξοδο της ειδικής που μείνατε με τον Λέα ?SORRY, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
δεν ξερω τι λεει ο αλλος και ουτε σου μιλησα ασχημα οπως ο αλλος πιο πανω...δυο ερωτηματα εθεσα στα οποια δεν πηρα απαντηση...και δεν νομιζω οτι θα ηταν δσκολο να απαντησεις.
φιλικα....
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
δεν ξερω τι λεει ο αλλος και ουτε σου μιλησα ασχημα οπως ο αλλος πιο πανω...δυο ερωτηματα εθεσα στα οποια δεν πηρα απαντηση...και δεν νομιζω οτι θα ηταν δσκολο να απαντησεις.φιλικα....
ΑΓΑΠΗΤΕ Moya Junior,
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ??
ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ??
ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΤΟ FORUM ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ.
ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ BRUNO ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΣΜΕΡΝΑ ΙΙ ?
ΣΕ ΛΙΓΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ FORUM ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Κ Ρ Α Τ Ε Ι !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
27o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ