-
Κάποιον παρόμοιο για Θεσσαλονίκη έχουμε;
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ξέρετε κανέναν στην Αθήνα που να πουλάει μεταλικά (αλουμινένια?) SPACERS διαφόρων διαμέτρων και μηκών?
(για άσχετη κατασκευή είναι, όχι αυτοκινητιστικής φύσεως)Κάτι σαν αυτά:
Συγκεκριμένα ψάχνω κάποια 'κυλινδράκια' μήκους 13mm με τρύπα στη μέση να περνάει βίδα Φ6.5-Φ7, και εξωτερική διάμετρο 10mm. Προφανώς μπορώ να φτιάξω σε μηχανουργείο, αλλά θέλω πολλά (καμιά 600ριά) και θα πάει ακριβά.
Έχεις pm
Φίλε είναι 600. Θα κοστίσουν φθηνότερε από το να τα φτιάξει ο γείτονας σου με τα ρεβόλβερ?., ξέρεις δίπλα από το στριπτιζάδικο….. Καϊμαντζογλου. Δουλειά σε ελληνικά χέρια….. εάν συμφέρει!.
Α. -
αν δεν θελεις μεγαλη ακριβεια παρε μια σωληνα αλουμινιου διαμετρου εσω-εξω που να σου κανει και κοψε στα μηκη που θελεις, το αλουμινιο εινααι μαλακο υλικο ακομη και με πριονι σε μεγγενη στο σπιτι...εναλλακτικα πηγαινε την την βεργα σε κανενα αλουμινα που εχουν ειδικα κοφτηρια να σου κοψει οτι θες σε μηκος. 6-μετρες βγαινουν.
-
Για να κοψει 600 τετοια μοναχος του θα γινει σαν τον Ποπάυ.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Για να κοψει 600 τετοια μοναχος του θα γινει σαν τον Ποπάυ.
Ποιο πολύ θα του κοστίσει το σπανάκι του Ποπάυ!!!!.....
Α. -
επειδη στη δουλεια χρησιμοποιουμε κομμενα αλουμινια-σωληνα, (ο Αντωνης ξερει) τα δινω φασον σε εργαστηριο με συγχρονα μηχανηματα και μου παιρνει **10 λεπτα **το κοψιμο....πρωτη υλη-βεργεσ 6μ-αγοραζω απευθειας απο το εργοστασιο και τα στελνω ανοδοωση σε μεταλλικα χρωματα, και μετα κοπη. Αν τυχει επειγοντωσ και χρειαστω μερικα κομματια βαζω τον μπαμπη και τα κοβει στο χερι. Οποιος θελει λεπτομερειες απο αθηνα με πμ
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
επειδη στη δουλεια χρησιμοποιουμε κομμενα αλουμινια-σωληνα, (ο Αντωνης ξερει) τα δινω φασον σε εργαστηριο με συγχρονα μηχανηματα και μου παιρνει **10 λεπτα **το κοψιμο....πρωτη υλη-βεργεσ 6μ-αγοραζω απευθειας απο το εργοστασιο και τα στελνω ανοδοωση σε μεταλλικα χρωματα, και μετα κοπη. Αν τυχει επειγοντωσ και χρειαστω μερικα κομματια βαζω τον μπαμπη και τα κοβει στο χερι. Οποιος θελει λεπτομερειες απο αθηνα με πμ
Τάσο μου αυτό που μου χάρισες κοσμεί την τζαμαρία μου!. είναι μοναδικο!.
Α. -
Α.
-
Σε ακρόμπαρο να προτιμήσω TRW ή Lemforder; Κλείνω στο δεύτερο, η τιμή σε απόλυτα νούμερα δεν είναι κάτι απαγορευτικό αν και σε ποσοστό είναι 100% πάνω σχεδόν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ακρόμπαρο να προτιμήσω TRW ή Lemforder; Κλείνω στο δεύτερο, η τιμή σε απόλυτα νούμερα δεν είναι κάτι απαγορευτικό αν και σε ποσοστό είναι 100% πάνω σχεδόν.η trw ειναι αγγλικη, η lemforder γερμανικη οποιο και να επιλεξεις ειναι κορυφαιοι προμηθευτες πρωτης τοποθετησης
με 240.000χλμ & 14χρονια ακομη εχω τα εργοστασιακα ακρομπαρα trw και δεν εχουν παθει τιποτα(δεν σκιστηκε η τσιμουχα) -
Πήρα τα Lemforder λογικά, αύριο/μεθαύριο θα μου έρθουν λογικά και μετά θα κάνω έναν οδηγό μου φαίνεται, αν καταφέρω να τα αλλάξω.
-
Υαλοκαθαριστήρα πήρες;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Είναι κι αυτό απορία, είσαι εντός θέματος Ναι ρε, θα το τζιτζιλώσουμε το αμαξάκι σου.
-
Ωραία
-
BTW έχω την εντύπωση πως ο oscaro στέλνει και στο Νησί πλέον
-
Είναι ανησυχητικη η καταναλωση λαδιου (πρπ 0,8l / 4000χλμ) μετα από αλλαγη φλαντζας; (Τα τσιμουχακια ειναι οκ)
Επίσης: με ζεσταμενη μηχανη σε υψηλες στροφες (στον κοφτη) βγαζει μαυρη καπνα. Ελατηρια; -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Είναι ανησυχητικη η καταναλωση λαδιου (πρπ 0,8l / 4000χλμ) μετα από αλλαγη φλαντζας; (Τα τσιμουχακια ειναι οκ)
Επίσης: με ζεσταμενη μηχανη σε υψηλες στροφες (στον κοφτη) βγαζει μαυρη καπνα. Ελατηρια;
Και αδράνεια των ελατηρίων των βαλβίδων.
Α -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Επίσης: με ζεσταμενη μηχανη σε υψηλες στροφες (στον κοφτη) βγαζει μαυρη καπνα. Ελατηρια;
Και αδράνεια των ελατηρίων των βαλβίδων.
ΑΓια εξηγησε το πιο απλα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επίσης: με ζεσταμενη μηχανη σε υψηλες στροφες (στον κοφτη) βγαζει μαυρη καπνα. Ελατηρια;oxi η καταναλωση λαδιου ειναι μικρη.
μαυρη καπνα ειναι λογικο να βγαζει στον κοφτη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήρα τα Lemforder λογικά, αύριο/μεθαύριο θα μου έρθουν λογικά και μετά θα κάνω έναν οδηγό μου φαίνεται, αν καταφέρω να τα αλλάξω.Αυτο ειναι απο carina,γνησιο.
Μετα απο χτυπημα.
Κανει και απλος εξολκεας...λιγο δυσκολα ομως
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........