-
-
Ο χρήστης george94 έγραψε:
καποιο αλλο ελαστικο λιγο οικονομικο και εμπιστο;;;corsa d ειναι το αμαξι.....ΤΟΥΟ........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
καποιο αλλο ελαστικο λιγο οικονομικο και εμπιστο;;;corsa d ειναι το αμαξι.....
ΤΟΥΟ........
Dunlop......
-
: καποιοι γνωστες θα ημουν υποχρεωμενος αν μου εδιναν την γνωμη τους για καινουρια ελαστικα(καθως διαβαζοντας καταλαβα την σημασια τους και τι προσοχη χρειαζεται για την αγορα τους)!Εχω ενα φορντ φιεστα 12οο cc 12ετιας στην κεφαλονια το χρεισημοποιω 70% ασφαλτο 30% χωματοδρομο ηπιο.Ταχυτητα εως 70-80 χ την ωρα,πολλυ cooll οδηγηση,φορτιο εως 3-4 ατομα καποιες φορες.Οικονομικα οπως ολοι μας στριμωγμενος(οχι ομως ασφυκτικα σε βαθμο να παραμελησω την ποιηοτητα κατι τοσο σοβαρου οπως τα ελαστικα) διαστασεις 155 70 13.Μου προτεινουν οι λαστιχαδες διαφορα,οι συγγενεις αλλα,οι ταξιτζηδες κλπ.Ζητω γνωμη για τεσσερα ελαστικα που θα μου κανουν για την περιπτωση μου,ανθεκτικα,σωστη συμπεριφορα,να τα κρατησω 2-3 ετη!Με επιχειρηματα δικαια,δοκιμασμενα και να εγκρινονται απο τους πιο γνωστες και τιμη εως μεσαιο ραφι.Δηλ τι θα επιλεγατε στην θεση μου ως καλυτερα.....ευχαριστω σε οποιους βοηθησουν .......
-
θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς για τα continetal
-
Πολυ δυσκολη διασταση...
Θες κατι να αντεχει για χωματοδρομο...Goodyear Duragrip θα σου προτεινα, ειναι το πιο κοντινο σε αυτα που θες πιστευω.
-
Ο χρήστης astralation έγραψε:
...Μέχρι στιγμής με το Panda 4x4 έχω κάνει καμιά 10αριά χιλιάδες χλμ με τα Duragrip, μεταξύ των οποίων μερικές εξορμισούλες εκτός δρόμου, από χαλαρές έως αρκετά ζόρικες. Δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, οπότε θα στα πρότεινα. Τώρα αν υπάρχουν και πιο κατάλληλα, δεν το γνωρίζω, πολύ πιθανό.
-
για dunlop να κοιταξω τα bluesponce για toyo;;;
-
duragrip ;Δεν τα εχω υποψι μου.Γνωριζεται τιμη για τα 4 ελαστικα;Αυριο αγοραζω λαστιχα ,πεστε καμια γνωμη ακομα!!!!
-
τα βρηκα στο γκογκλε καλα δειχνουν και νορμαλ τιμη!!!!!
-
Σε 175/65R15 τα 'βαλα 250 νομίζω.
Και με εγγύηση - αν θυμάμαι καλά ένα χρόνο - αλλαγής, ό,τι κι αν πάθουν.
-
Ο χρήστης astralation έγραψε:
duragrip ;Δεν τα εχω υποψι μου.Γνωριζεται τιμη για τα 4 ελαστικα;Αυριο αγοραζω λαστιχα ,πεστε καμια γνωμη ακομα!!!!Το EfficientGrip είναι μάλλον καλύτερο.
-
Πιθανώς, δεν το γνωρίζω. Σαν treadwear εννοείς;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πιθανώς, δεν το γνωρίζω. Σαν treadwear εννοείς;Με βάση την αξιολόγηση που δίνει η ίδια η Good Year:
DuraGrip: http://www.goodyear.eu/gr_el/tires/passenger/duragrip/index.jsp?from=browse
EfficientGrip: http://www.goodyear.eu/gr_el/tires/passenger/efficientgrip/index.jsp?from=browse -
Τώρα είδα τη διάσταση... (155/70R13). Σε αυτή δε βγαίνει το EfficientGrip σύμφωνα με το site της Good Year και γενικά δεν υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
και το picanto θέλει επειγόντως παπουτσάκια..!!!
τι προτείνετε ;Εγώ στο δικό μου Picanto έβαλα πέρυσι τον Οκτώβρη τα Pirelli Cinturato P4 σε 165/65/13 και είναι πολύ καλά.
Αν θυμάμαι καλά κόστισαν 220 ευρώ στον Κυριαζή -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
και το picanto θέλει επειγόντως παπουτσάκια..!!!
τι προτείνετε ;Εγώ στο δικό μου Picanto έβαλα πέρυσι τον Οκτώβρη τα Pirelli Cinturato P4 σε 165/65/13 και είναι πολύ καλά.
Αν θυμάμαι καλά κόστισαν 220 ευρώ στον Κυριαζήευχαριστώ...θα τα τσεκάρω.
-
Δεν ειναι καλα τα P4...
-
Ο άλλος τα φοράει ένα χρόνο και λέει πολύ καλά και 'συ απαντάς δεν είναι καλά. Εμπεριστατωμένη κριτική.
-
Μια χαρά είναι τα Ρ4 Cint, τα φορούσα σε 165/70-13.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]