Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    27o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. 27o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 4 / 6
    Ελληνικοί Αγώνες
    40
    120
    370
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dan last edited by

Ο χρήστης fotis_t έγραψε:

7.2     Tα ονόματα του οδηγού και του συνοδηγού, καθώς και οι σημαίες της εθνικότητάς τους (για τους διεθνείς αγώνες) πρέπει να εμφανίζονται είτε στα εμπρός φτερά ή πόρτες είτε στα πίσω παράθυρα των αυτοκινήτων. Σε οποιονδήποτε διαγωνιζόμενο που δεν θα συμμορφωθεί με αυτόν τον κανόνα θα επιβληθεί χρηματική ποινή (άρθρο 10 συμπληρωματικού κανονισμού) από τον κανονισμό δεν τίθεται θέμα εκκίνησης.

Δεν μας ενδιαφέρει φίλε μου ο κανονισμός αλλά η δημιουργία εντυπώσεων έτσι κι αλλιώς το Φόρουμ δεν είναι δικαστήριο ο καθένας λέει ότι θέλει (όπως και ο υποφαινόμενος) αλλά μάλλον η δουλειά είναι κατι που μου είπε κάποιος σε προσωπικό μήνυμα ''.... και μπήκε στο Φόρουμ για να κλαφτεί'' (θυμάσαι φίλε μου? ) (με την ευκαιρία χαιρετισμούς)

Υ.Γ. με έβρισε και καλά έκανε το πλήρωμα Τσαπέκης-Εξαρχόπουλος που στον πρώτο αγώνα της ζωής του όχι μόνο πέρασε τον Μπαρμπα-Δήμο (τοποθεσία ειναι όχι πρόσωπο) όπως χαρακτηριστικά τους έλεγε ο μανατζέρ τους Παύλος (όχι ο γνωστός, αυτός της Ηλείας) και τερμάτισαν σε έναν τόσο σκληρό αγώνα!!!
      Συγχαρητήρια παιδιά και σ΄ ανώτερα!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        mayday last edited by

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο Κ.Δανιδη καθως και ολους τους γνωστους και αγνωστους που σε καθε ειδικη μας παροτρυναν να συνεχισουμε την προσπαθεια μας....ηταν ο πρωτος μας αγωνας και ηταν πολυ δυσκολος.Ο στοχος της ομαδας ηταν να τερματισουμε και να περασουμε οσους...........ξεμεινουν..............Τελικα ολα πηγαν κατ ευχην.Θερμο ευχαριστω σε ολους

Δ.Τσαπεκης
        Π.Εξαρχοπουλος

• G
          glf last edited by

mayday, μπορείς να επεκταθείς όσο θέλεις για να μας παρουσιάσεις τον πρώτο σου αγώνα που μάλιστα ήταν και τόσο δύσκολος !

PLZ !!!!!!!!!!!!!!

...άσχετο αλλά σαν πολλά 106 δεν κατέβηκαν στο χώμα ?

• M
            magik last edited by

Κάτι σε 'τρώει' μόνιμα τώρα τελευταία με το χώμα....

• D
              dan last edited by

Ο χρήστης glf έγραψε:
              mayday, μπορείς να επεκταθείς όσο θέλεις για να μας παρουσιάσεις τον πρώτο σου αγώνα που μάλιστα ήταν και τόσο δύσκολος !

PLZ !!!!!!!!!!!!!!

ναι καλά σώθηκες φίλε μου δεν είναι να μαθαίνεις από κάτι τέτοιους τύπους!!!
              μην ρωτάς πολλά και πάρε την μεγάλη απόφαση να κατεβείς στο χώμα έχει άλλη γλύκα! πάρε ένα άλλο αμάξι όμως δεν είναι να βάζεις το καθημερινό σου αυτοκίνητο στο χώμα εδώ να γράψεις πας και μετά τρίζει ολο το αμάξι από την καταπόνηση σκέψου στον αγώνα....
              δεν χρειάζεται να είναι το καλύτερο του κόσμου μόνο με μια σωστή αναρτηση θα χαρείς αφάνταστα άσε που εσύ έχεις ξανατρέξει και 'εχεις σχέση τα παιδιά πήγαιναν στα τυφλά και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να τρέχουν (φήμες λένε πως ο οδηγός παρέδιδε στεφάνια πριν την εκκίνηση! )

• E
                exarcho_p last edited by

Να κανω μια διορθωση ο οδηγος μου δεν πηγαινε στεφανια αλλα δισκους με κολυβα για δυο μνημοσυνα.Ουτως η αλλως εκκινηση περναμε 10.36 τι να κανουμε για να σκοτωσουμε την ωρα μας?.......

Παντως φιλε glf το χωμα ειναι αλλη αισθηση!!!!!!!!!

29 κατασκευαστες αγωνιστικων το συνιστουν ανεπιφυλακτα.

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 6ος.......

• E
                  el-em last edited by

Ο χρήστης DAN έγραψε:

ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 'PANOS' 'NIKOS'.ME ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΤΣΙ ?
                  ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Είναι γνωστοί των γνωστών Σχεδιαστών Νίκου-Τάκη και μάλλον θα έγινε για να τους τιμήσουν για το κουστουμάκι που τους έραψαν!!!
                  και μένα μου έκανε εντύπωση και αυτό και άλλα αλλά δεν βγήκα να τα ξεφωνίσω
                  Τι να πω?
                  Πολύ καλός οδηγός ο Βωβός στους 5 κορυφαίους εν ενεργεία αλλά επίπεδο πρέπει να υπάρχει και στις κακές στιγμές δεν προσφέρετε τίποτα παραπάνω στον οδηγό σας από όσα είδαμε στον αγώνα με τέτοιες δημοσιεύσεις

ΑΓΑΠΗΤΕ DAN,

ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ 'ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΝ' (ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕΣ) ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
                  ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΑ ΤΟ 'ΚΟΛΗΤΑΡΙ' ΣΟΥ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΦΕΣ ΣΤΟ POST ΣΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• E
                    el-em last edited by

Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
                    Δεν νομίζω να ήταν και πολύ περίπατος η νίκη σας κ. Λώρη...η διαφορά που φτιάξατε ήταν λόγω προβλημάτων των άλλων πληρωμάτων.άλλωστε το βλέπει κανείς αυτο αν δει τα μόνο 3.5 δευτ. που πήρατε στην πρώτη...σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τον Άρη(που τυχαίνει να είναι από τους αγαπημένους μου οδηγούς).Απλά δεν νομίζω οτι είστε 'αλλού'...όσο για τα ονόματα έχετε δίκιο...

ΦΙΛΙΚΑ...

ΑΓΑΠΗΤΕ Moya Junior,

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 3.5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ.

ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΧΙ.
                    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ,ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ 'ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• E
                      el-em last edited by

Ο χρήστης orfanos έγραψε:

Δεν νομίζω να ήταν και πολύ περίπατος η νίκη σας κ. Λώρη...η διαφορά που φτιάξατε ήταν λόγω προβλημάτων των άλλων πληρωμάτων.άλλωστε το βλέπει κανείς αυτο αν δει τα μόνο 3.5 δευτ. που πήρατε στην πρώτη...σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τον Άρη(που τυχαίνει να είναι από τους αγαπημένους μου οδηγούς).Απλά δεν νομίζω οτι είστε 'αλλού'...όσο για τα ονόματα έχετε δίκιο...

ΦΙΛΙΚΑ...

Φίλε μου στο χώμα ανέκαθεν ήταν αλλού ο κυρ. Άρης με τον κυρ. Λώρη , όποιος παρακολουθεί και δεν ξεχνάει ξέρει , στην άσφαλτο βέβαια είναι αλλιώς τα πράγματα (μέχρι τώρα φυσικά) !
                      Αν μιλάς για ατυχίες τότε θα πρέπει να παραδεχτείς ότι από ατυχίες άλλων κέρδισε και ο Πάνος ? OXI BEBAIA !!!!
                      Έτσι είναι οι αγώνες …οργάνωση , χέρια , στρατηγική , και λίιιιιιγο τύχη , όπως και να έχει όμως συγχαρητήρια στο Πάνο και στο Νίκο , και δε μπορεί κανείς μα κανείς να μειώσει τη νίκη τους .
                      Όσο για το Λέα !

Πάμε τώρα στο κυρ. Λώρη ..
                      Μέχρι εχτές ‘ΕΦΤΥΝΕΣ’ αν μου επιτρέπεις τη λέξη το Σ.Ο.Α.Α , τώρα τη ζητάς ?
                      Συμφωνώ απόλυτα με τον Άρη , έλα να βοηθήσεις και μετά αν χρειαστεί βρίζουμε μαζί .
                      Μέχρι όμως να πας μη ζητάς τίποτα !!!
                      ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΙΚΑ
                      Στράτος Ορφανός .******

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΟ,

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ,ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ.
                      ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ-ΑΠΩΝ.
                      ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• E
                        el-em last edited by

Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
                        ο χατζητσοπανης το νοικιασε το εβο η το αγορασε ? ο ιαβερης junior γιατι δεν τρεχει με το περσινο πουντο ? τη εγινε αυτο το πουλησαν ?

ελ-εμ τρεξατε με αυτο που τρεξατε και στο ποσειδον ? γιατι ειναι διαφορετικο

τωρα ποια εβο ειναι πραγματικα mr ?

ΑΓΑΠΗΤΕ sebastien loeb,

Ο ΠΑΝΟΣ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ NOCENTINI ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
                        Ο JUNIOR ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ PUNTO ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FIAT HELLAS ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PUNTO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΛΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
                        ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ EVO-8 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΕΡΙΣΥ.
                        MR ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΑ- ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΟΨΗ ΚΑΙ ΨΗΛΟΥ.ΑΝ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'ΕL-EM'

• D
                          dan last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:
                          ΑΓΑΠΗΤΕ DAN,

ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ 'ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΝ' (ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕΣ) ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
                          ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΑ ΤΟ 'ΚΟΛΗΤΑΡΙ' ΣΟΥ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΦΕΣ ΣΤΟ POST ΣΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Δικηγόρος είστε στο επάγγελμα?
                          γιατί δικηγορική τακτική είναι να μην μιλάς για την ουσία αλλά να κάνεις προσωπικές επιθέσεις
                          όσο για το ''κολητάρι'' μου μάθετε ότι έχω πάρα πολλούς φίλους λόγω του χαρακτήρα μου και αν ζηλεύετε γι΄αυτο υπάρχουν και οι επιστήμονες
                          από την στιγμη που ο φίλος Fotis_t το έκανε σαφές δεν καταλαβαίνω γιατί επειμένετε
                          Α και κάτι άλλο: γιατί όταν κερδίζετε είναι όλα καλά και δεν σας πειράζει τίποτα?
                          και κάτι άλλο: συμφωνεί με τα γραφόμενά σας ο Κος Βωβός που συνέχεια δείχνει χαμηλό προφιλ και δεν προκαλεί?

• D
                            dan last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

ΑΓΑΠΗΤΕ Moya Junior,

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 3.5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ.
                            ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ,ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ 'ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

δεν σας στερούμε την Αρχηγία στο να τα ξέρετε όλα μην ανησυχείτε.
                            Πείτε μας όμως και για τα 2 ημιαξώνια και τα ψαλίδια που αλλάξατε μετά την 4η ειδική, για τα χρονόμετρα της Σμέρνας, για πράγματα που δεν ξέρει το ''κολλητάρι'' μου για να δείτε ότι υπάρχουν και άλλοι που γνωρίζουν και σας ρωτάω ευθέως: αν έχεις τοπ ομάδα που σε κάθε σέρβις σου κάνει το αμάξι καινούργιο και ορμάς μπουκα εδω και μπούκα εκεί και τις πέτρες από πάνω βγαίνει το λεπτό ή όχι? (δεν θα πω διάφορες αερολογίες που ακούστηκαν για κοπάνες κτλ)
                            Τέλος θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο ότι σύμφωνα με μελέτες τα περισσότερα εμφράγματα συμβαίνουν σε περιπάτους στον ήλιο!

• E
                              el-em last edited by

Ο χρήστης DAN έγραψε:

ΑΓΑΠΗΤΕ Moya Junior,

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

δεν σας στερούμε την Αρχηγία στο να τα ξέρετε όλα μην ανησυχείτε.
                              Πείτε μας όμως και για τα 2 ημιαξώνια και τα ψαλίδια που αλλάξατε μετά την 4η ειδική, για τα χρονόμετρα της Σμέρνας, για πράγματα που δεν ξέρει το ''κολλητάρι'' μου για να δείτε ότι υπάρχουν και άλλοι που γνωρίζουν και σας ρωτάω ευθέως: αν έχεις τοπ ομάδα που σε κάθε σέρβις σου κάνει το αμάξι καινούργιο και ορμάς μπουκα εδω και μπούκα εκεί και τις πέτρες από πάνω βγαίνει το λεπτό ή όχι? (δεν θα πω διάφορες αερολογίες που ακούστηκαν για κοπάνες κτλ)
                              Τέλος θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο ότι σύμφωνα με μελέτες τα περισσότερα εμφράγματα συμβαίνουν σε περιπάτους στον ήλιο!

AΓΑΠΗΤΕ DAN,

ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
                              ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ Ο Κος ΒΩΒΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.
                              ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ).
                              ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ TOP ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ TΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ TΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ GR.N ΠΑΝΤΑ).

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΜΕΡΝΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ 38 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η Ε.Δ. ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ.
                              ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΠΑΝΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ,ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΩ ΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
                              ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2003 ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ROAD BOOK,ΤΟ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 0,4 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. BIG DEAL ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ε Σ Υ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• D
                                dan last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

AΓΑΠΗΤΕ DAN,

ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

Ξέρετε κανέναν καλό να τους στείλω?

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ Ο Κος ΒΩΒΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Ακριβώς αυτό είπα και γω ότι είναι προσιτός μην δημιουργείτε εντυπώσεις

ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ε.Δ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ).
                                ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ TOP ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ TΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ TΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ GR.N ΠΑΝΤΑ).

ΔΕΝ είπα κάτι διαφορετικό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα που τραβάτε και συνδέετε όλα μου τα γραφόμενα με τον Πάνο δεν τελειώνει σ΄αυτόν όλος ο κόσμος ούτε η γη γυρίζει γύρω από αυτόν ξεκολλάτε από αυτήν την ψύχωση και θα σταματήσετε να παρεξηγείτε τα πάντα
                                αντί να κάθεστε να ασχολείστε με το τι θα κάνετε στο εξωτερικό και στο Ακρόπολις κάθεστε και σκοτώνεστε με τους Ελληνες οδηγούς
                                και τι έγινε αν ο Βωβός είναι 1'' το χλμ πιο γρηγορος από τον Χ''τσοπάνη ή τον Κύρκο εδώ ή αν έχασε για 10'' αλλού? κάνει τον έναν θεό ή τον άλλον άχρηστο?
                                Ξέρετε καλά ότι ανάλογα την εμπλοκή του καθενός (αυτοκίνητο, ομάδα, χρόνος για να ασχοληθεί) έρχονται και οι χρόνοι γι΄αυτό μην μπαίνετε στην λογική του ποιός είναι καλύτερος
                                Να σας πώ και το άλλο?
                                Αν ήμουν στην Θέση του κου Βωβού θα έτρεχα όλο το πρωτάθλημα με WRC κι ας μην έπαιρνα βαθμούς (ο άνθρωπος δεν έχει να αποδείξει τίποτα) για να κάνω προπόνηση για το Ακρόπολις όπου μια 3η ή 4η ή 5η θέση γενικής με όλους τους ''Θεούς'' (αν και έχασαν λίγη από την αίγλη του παρελθόντος) δεν συγκρίνεται με κανέναν περίπατο.
                                Αντ΄αυτού όμως με την νοοτροπία του τι έκανε ο κάθε Πάνος και ο κάθε Λέας ο άνθρωπος δυστυχώς γι΄αυτόν και για μας σαν θεατές εγκλωβίζεται στα Ελληνικά πλαίσια και ακούει τον κάθε μ@@@@α σαν και μένα να λέει διάφορα

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΜΕΡΝΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ 38 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η Ε.Δ. ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ.
                                ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΠΑΝΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ,ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΩ ΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
                                ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2003 ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ROAD BOOK,ΤΟ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 0,4 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. BIG DEAL ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ε Σ Υ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Το θέμα είναι πότε τα διόρθωσαν.....
                                Σίγουρα πάντως εσείς και ο Πάνος που είναι το προσφιλές σας ζήτημα περάσατε με πλήρη ισονομία, επειδή λέτε ότι δημιουργώ εντυπώσεις
                                Ευχαριστώ για την διευκρίνηση για το δρομάκι αν και εγώ έλεγα ότι αυτά δεν τα πιστεύω και ότι δεν κρίνουν τον αγώνα. Τώρα πως μπορέσατε να διαφωνίσετε σε κάτι που λέμε το ίδιο μόνο εσείς το γνωρίζετε

• E
                                  el-em last edited by

Ο χρήστης DAN έγραψε:

AΓΑΠΗΤΕ DAN,

Ξέρετε κανέναν καλό να τους στείλω?

Ακριβώς αυτό είπα και γω ότι είναι προσιτός μην δημιουργείτε εντυπώσεις

ΔΕΝ είπα κάτι διαφορετικό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα που τραβάτε και συνδέετε όλα μου τα γραφόμενα με τον Πάνο δεν τελειώνει σ΄αυτόν όλος ο κόσμος ούτε η γη γυρίζει γύρω από αυτόν ξεκολλάτε από αυτήν την ψύχωση και θα σταματήσετε να παρεξηγείτε τα πάντα
                                  αντί να κάθεστε να ασχολείστε με το τι θα κάνετε στο εξωτερικό και στο Ακρόπολις κάθεστε και σκοτώνεστε με τους Ελληνες οδηγούς
                                  και τι έγινε αν ο Βωβός είναι 1'' το χλμ πιο γρηγορος από τον Χ''τσοπάνη ή τον Κύρκο εδώ ή αν έχασε για 10'' αλλού? κάνει τον έναν θεό ή τον άλλον άχρηστο?
                                  Ξέρετε καλά ότι ανάλογα την εμπλοκή του καθενός (αυτοκίνητο, ομάδα, χρόνος για να ασχοληθεί) έρχονται και οι χρόνοι γι΄αυτό μην μπαίνετε στην λογική του ποιός είναι καλύτερος
                                  Να σας πώ και το άλλο?
                                  Αν ήμουν στην Θέση του κου Βωβού θα έτρεχα όλο το πρωτάθλημα με WRC κι ας μην έπαιρνα βαθμούς (ο άνθρωπος δεν έχει να αποδείξει τίποτα) για να κάνω προπόνηση για το Ακρόπολις όπου μια 3η ή 4η ή 5η θέση γενικής με όλους τους ''Θεούς'' (αν και έχασαν λίγη από την αίγλη του παρελθόντος) δεν συγκρίνεται με κανέναν περίπατο.
                                  Αντ΄αυτού όμως με την νοοτροπία του τι έκανε ο κάθε Πάνος και ο κάθε Λέας ο άνθρωπος δυστυχώς γι΄αυτόν και για μας σαν θεατές εγκλωβίζεται στα Ελληνικά πλαίσια και ακούει τον κάθε μ@@@@α σαν και μένα να λέει διάφορα

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Το θέμα είναι πότε τα διόρθωσαν.....
                                  Σίγουρα πάντως εσείς και ο Πάνος που είναι το προσφιλές σας ζήτημα περάσατε με πλήρη ισονομία, επειδή λέτε ότι δημιουργώ εντυπώσεις
                                  Ευχαριστώ για την διευκρίνηση για το δρομάκι αν και εγώ έλεγα ότι αυτά δεν τα πιστεύω και ότι δεν κρίνουν τον αγώνα. Τώρα πως μπορέσατε να διαφωνίσετε σε κάτι που λέμε το ίδιο μόνο εσείς το γνωρίζετε

AΓΑΠΗΤΕ DAN,

ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η 'ΚΡΙΣΗ' ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ WRC,ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ,ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.
                                  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
                                  ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗ.
                                  ΤΩΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΜΕ GR Ν ΟΠΟΥ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
                                  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ WRC (ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ).

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • S
                                    sp0 last edited by

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι η συμμετοχή των Βωβού-Ελ Εμ με Ν εκτός από τους εαυτούς τους βοηθάει πολύ τους πολύπαθους ελληνικούς αγώνες....Αν έτρεχαν με WRC πολλοί θα λέγανε ότι φοβούνται το ανταγωνισμό...Πράγμα που απέδειξαν ότι δεν ισχύει και μπράβο τους...Και να μην ακούγεται ότι ο Πάνος έχει πιο 'χαλαρή' εμπλοκή από τον Άρη γιατι θα μου στρίψει......

• D
                                      dan last edited by

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
                                      Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι η συμμετοχή των Βωβού-Ελ Εμ με Ν εκτός από τους εαυτούς τους βοηθάει πολύ τους πολύπαθους ελληνικούς αγώνες....Αν έτρεχαν με WRC πολλοί θα λέγανε ότι φοβούνται το ανταγωνισμό...Πράγμα που απέδειξαν ότι δεν ισχύει και μπράβο τους...Και να μην ακούγεται ότι ο Πάνος έχει πιο 'χαλαρή' εμπλοκή από τον Άρη γιατι θα μου στρίψει......

Αυτό ΠΟΥ το διάβασες?
                                      κανε ποστ το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί άλλα διαβάζουμε και άλλα γράφουμε κε Πούντο
                                      όσο για το αν και το πόσο βοηθάνε κτλ με το να τρέχουν με Ν θα σας θέσω ένα ερώτημα: πόσοι θα πάνε να δούνε Βωβό ή Pούντο ή όποιον θέλετε με WRC στο χώμα και πόσοι την κόντρα?
                                      να σας πω την αποψή μου? στην πρώτη περίπτωση και η κουτσή Μαρία ενώ στη 2η πάλι οι ίδιοι που θα πήγαιναν μόνο που τώρα θα περιμένουν παραπάνω πράγματα
                                      Για το αν φοβούνται ή όχι το εξαντλησαμε παραπάνω αυτά είναι χαζά πραγματα σε τέτοιο επίπεδο κανείς δεν φοβάται τίποτα εσάς προσωπικά έχει να σας αποδείξει κάτι ο κος Βωβός? έτσι για να αρχίζουμε την εκκαθάριση από τους ''κάποιους'' να έχουμε -2 γιατί σε μένα δεν έχει να αποδείξει τίποτα
                                      Φτάνει το γλύψιμο γαμώτο μόνο μπράβο κε Τάκη και σας ευχαριστώ κε Νίκο και μπράβο και στους 2 που τα είπαν καλά από την κα Σούλα
                                      αν δεν σπάσεις ομελέτα αυγά δεν γίνονται
                                      με τον Ελ-Εμ κολητοί δεν είμαστε αλλά τουλάχιστον έχουμε και οι 2 το σθένος να λύνουμε τις διαφορές μας μόνοι μας και δημόσια δεν χρειαζόμαστε χειροκροτητές

• S
                                        sp0 last edited by

Τώρα κύριε Δανίδη νομίζω ότι το χοντραίνετε...Προφανώς έχετε την άποψή σας κι εγώ τη δική μου αλλά δυσκολεύομαι να κατανοήσω απολύτως το συντακτικό σας...Τώρα όσον αφορά το τελευταίο περί χειροκροτητών το αφήνω ασχολίαστο με νόημα όμως...Ευτυχώς σε αυτό το φόρουμ με γνωρίζει πολύς κόσμος και προσωπικά οπότε δεν με σκιάζουν προσωπικοί και,είναι αλήθεια, εντέχνως επιλεγμένοι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί.Ο Λώρης (αφού ο ίδιος μου έδωσε το θάρρος να τον φωνάζω έτσι) όπως φαντάζομαι κι εσείς δεν έχετε ανάγκη από χειροκροτητές ή τιμητές...Εκτός κι αν οταν συμφωνούσαμε, είχατε διαφορετική άποψη......

Ραντεβού στα βουνά,εκεί που πρέπει να πυροβολούμε και όχι εδώ...

Καλησπέρα.....

• S
                                          sp0 last edited by

Ο χρήστης DAN έγραψε:

Την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ήπιος γιατί ήδη με είπαν και μ@λ@κ@......

• D
                                            dan last edited by

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:

Την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ήπιος γιατί ήδη με είπαν και μ@λ@κ@......

O χαρακτηρισμός αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το ατομό μου αν εννοείτε κάτι άλλο να το συζητήσουμε
                                            και επειδή δεν καταλαβαίνετε αυτό είναι γενική θεώρηση και επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζεται (δεν σας λέω ότι τα βλέπετε μονόπλευρα γιατί αυτό είναι προσωπικό συμπέρασμα) θα σας το αναλύσω σύμφωνα με την προσωπική μου θεώρηση:
                                            Αυτοκίνητο: Βωβός -Χ''νης Χ
                                            Ομάδα: ελαφρό προβάδισμα Βωβού
                                            Χρόνος: προβάδισμα Χ''νη
                                            οι άνθρωποι του Rally.gr όταν κρίνουν συνολικά την επίδοση των επαγγελματιών αγωνιζομένων είναι έξυπνοι ενώ εγώ που το κάνω για ερασιτέχνες χαζός?
                                            Σαφώς και ο οδηγός παίζει ρόλο 60 70 80 90 99 % αλλα υπάρχει και έστω το 1%
                                            ξέρετε πόσοι φίλοι μου που άλλαξαν προετοιμαστή είδαν τους χρόνους τους να καλυτερεύουν ξαφνικά? τι έγινε? έμαθαν ξαφνικά να οδηγούν?
                                            τέλος πάντων δεν χρειάζεται να είστε ευγενικός μαζί μου μόνο σας παρακαλώ να μου πείτε που διαφωνείτε μαζί μου για να το συζητήσουμε αν θέλετε και μου χρωστάτε και μια απάντηση για το τι προτιμάτε να βλέπετε ως θεατής αν θέλετε βέβαια
                                            όσο για το αν σας ξέρουν στο Φόρουμ και σας σας ξέρουν και μένα δεν με νοιάζει αν με ξέρουν και ούτε πρόβλημα προσωπικότητας έχω για να τα έχω καλά με όλους ερωτήματα βάζω και όποιος θέλει απαντάει γιατί προβληματίζεται με αυτά που γράφω και όχι γιατί με πάει
                                            όσο για το συντακτικό μου σας ζητώ συγγνώμη αν δεν έχω συνοχή σκέψης τόσα γράμματα έμαθα τόσο μπορώ να γράφω σε κάποια άλλη ζωή που θα γεννηθώ Μπαμπινιώτης θα επανορθώσω

ΥΓ την ερευνα φίλε Νίκο δεν την ξέχασα θα στην στείλω το ΣΚ με pm έτσι για να μην είμαι και ασυνεπής

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 4 / 6
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ