-
Ο χρήστης Baddie έγραψε:
:lol:Τι ράτσα είναι ο Βασανιάρης;
Rhodesian Ridgeback
-
Χθες χάσαμε το 1 από τα 5 σκυλιά μας και δυστυχώς την πιο μικρή σε ηλικία (6,5 χρονών - ημίαιμο toy fox terrier)
Βασανιστήκαμε όλοι μας 1 εβδομάδα και τελικά της κάναμε ευθανασία.
Η αιτία ήταν λέμφωμα που απ΄ ότι μου είπε ο κτηνίατρος είναι εξαιρετικά σπάνιο στους σκύλους , μέχρι και μετάγγιση αίματος της κάναμε αλλά οργανισμός της δεν μπορούσε να το δεχθεί.
Την είχα βρει στο στρατόπεδο που υπηρετούσα αδέσποτη και με την πρώτη ματιά κατάλαβα πως ήταν 'το σκυλί μου'.
Την πήρα σπίτι μου από το 2007 μέχρι και χθες που μας άφησε.
Θέλω να πιστεύω ότι η Ευτυχία μου (έτσι την φωνάζαμε) θα τρέχει ανέμελη στον παράδεισο... μαζί με τα άλλα δυο σκυλιά που είχαμε παλαιότερα , τον Σωκράτη και την Κλειώ.
Είναι βαριά η απώλεια που νιώθω... -
-
-
D1FF
-
Ευχαριστώ παιδιά...
-
-
η μεσαία φωτό έχει υπότιτλο '... να σου γαμήσω...'
-
-
η μικρη εχει νταμαρεψει!
ειμαι στο χωριο,και ο γειτονας εχει ενα θυληκο λυκοσκυλο 7 μηνων,σαν και την μικρη σου,λιγο πιο σκουρα χρωματα.Και σε αυτην τα αυτια ειναι χωνια σκετα
γμτ δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες να την ποσταριζαρε σεις αυτος ο Βασανιαρης που ειναι?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ρε σεις αυτος ο Βασανιαρης που ειναι?
Διακοπάρει.
Θα επιστρέψει τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ανανεωμένος, με σιδερωμένη τη ζάρα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Διακοπάρει.
με σιδερωμένη τη ζάρα. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
γμτ δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες να την ποσταριζαviewtopic.php?f=11&t=22303
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Διακοπάρει.
με σιδερωμένη τη ζάρα.Μην ανησυχείς dim8, η ζάρα αυτή δεν σιδερώνεται με τίποτα
-
Τεραστιο εσωτερικο διλλημα..
Θελουμε να παμε διακοπες τον Σεπτεμβρη για 3-4 μερουλες.
Αλλα λεμε χωρις τον μικρο. (Για να χαλαρωσουμε πραγματικα και να μην τον εχουμε εννοια οπως περσυ)
Μου ειπαν για πανσιον.Αλλα δεν ξερω γενικα τι παιζει.Θα ειναι σχολαστικοι με την προληψη (ψεκασμα αουταν για σκινπες κλπ)?Γενικα τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου.
Θα μπορουσε να τον κρατησουν τα πεθερικα μου.Αλλα θα προσεχουν στην βολτα μη φαει τπτ η μηπως τον φερουν κοντα με αλλο αρσενικο? (εχει γινει νταης τελευταια η σκατουλα). -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τεραστιο εσωτερικο διλλημα..
Θελουμε να παμε διακοπες τον Σεπτεμβρη για 3-4 μερουλες.
Αλλα λεμε χωρις τον μικρο. (Για να χαλαρωσουμε πραγματικα και να μην τον εχουμε εννοια οπως περσυ)
Μου ειπαν για πανσιον.Αλλα δεν ξερω γενικα τι παιζει.Θα ειναι σχολαστικοι με την προληψη (ψεκασμα αουταν για σκινπες κλπ)?Γενικα τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου.
Θα μπορουσε να τον κρατησουν τα πεθερικα μου.Αλλα θα προσεχουν στην βολτα μη φαει τπτ η μηπως τον φερουν κοντα με αλλο αρσενικο? (εχει γινει νταης τελευταια η σκατουλα).Αν θα τον έχεις έγνοια που θα είναι μακρυά σας μήπως να έρθει μαζί σας;
-
Βασιλη περσυ που τον ειχαμε μαζι, μας εβγαλε την Παναγια το γλυκουλινακι μου!!!Νεες μυρωδιες ,νεους ηχους αστα!!Ηταν και άλλα βεβαια που μας ετυχαν (φωτια στο βουνο-αλλεργια εγω) οποτε ισως να τα εχω συνδιασει ετσι ασχημα
Αλλα επειδη ο Σπαικακος δεν πολυακουει (φταιω) λεμε φετος να μην τον παρουμε μαζι.Ακομα το σκεφτομαστε βεβαια.
! -
Η λύση των πεθερικών μοιάζει πιο σωστή. Προφανώς θα τους έχει γνωρίσει από παλιά και θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον πιο οικείο από το κλουβί της όποιας πανσιόν σκύλων. Για τα πιθανά προβλήματα , ένα κοντό λουρί τα λύνει.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Η λύση των πεθερικών μοιάζει πιο σωστή. Προφανώς θα τους έχει γνωρίσει από παλιά και θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον πιο οικείο από το κλουβί της όποιας πανσιόν σκύλων. Για τα πιθανά προβλήματα , ένα κοντό λουρί τα λύνει.+1
-
Ναι μια χαρα τα πανε με τα πεθερικα. Οπως με ολα τα 2ποδα!! Το θεμα ειναι οτι εκεινοι κρατανε 12ωρα και τα μωρα της αλλης κορης και σκεφτομαι να τους βαλω εναν ακομα μπελα στο κεφαλι..Αυτο με κραταει πιο πολυ..
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]