-
το opads.liberis.gr φταίει
-
Καντε κατι πλζ..Δεν μπαινει απο δουλεια.
Tapatalk & SII
-
Tracking Protection Lists αν εισαι απο IE
ή
adblock απο τα αλλα. -
IE στο γραφειο
Που το βρισκω αυτο βρε Μπιλοπ;
Tapatalk & SII -
Απο iPad δυστυχως δεν υπαρχει λυση....
(μονο με tapatalk επι πληρωμη) -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καντε κατι πλζ..Δεν μπαινει απο δουλεια.Tapatalk & SII
Δουλεψε και λίγο!!!
-
Χαχαχα δουλευω παραλληλα...Ναι αληθεια λεω!!
Tapatalk & SII
-
ασχολειται κανεις με το φορουμ τον τελευταιο καιρο?
θελω να ζητησω κατι
εχω bydefault τα ηχεια μου στο τερμα, και ανοιγω καμια 20ρια tabs, αναμεσα σε αυτα και το 4τφ και σερφαρω. Μπορει να δω το φορουμ μετα απο μιση ωρα, μετα απο μια, μπορει και ποτε και απλα να μεινει ανοιχτο ολο το απογευμαΤι φταιω λοιπον να μου βαραει το κλικ του τσατ καθε 2 λεπτα? δεν μπορει να μπει default στο mute και οποιος θελει να το ενεργοποιει? ή να θυμαται την επιλογη μου οταν το βαζω mute? δε γινεται να το κανω καθε μερα
κραζουμε τα σαιτς που παιζουν βιντεο ή ηχο μολις τα ανοιγουμε χωρις τη θεληση μας, το ιδιο πραγμα ειναι και αυτο, απλα δεν ειναι τοσο ενοχλητικο ωστε να κλεισω το tab, ειναι ομως αρκετα
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ασχολειται κανεις με το φορουμ τον τελευταιο καιρο?θελω να ζητησω κατι
εχω bydefault τα ηχεια μου στο τερμα, και ανοιγω καμια 20ρια tabs, αναμεσα σε αυτα και το 4τφ και σερφαρω. Μπορει να δω το φορουμ μετα απο μιση ωρα, μετα απο μια, μπορει και ποτε και απλα να μεινει ανοιχτο ολο το απογευμαΤι φταιω λοιπον να μου βαραει το κλικ του τσατ καθε 2 λεπτα? δεν μπορει να μπει default στο mute και οποιος θελει να το ενεργοποιει? ή να θυμαται την επιλογη μου οταν το βαζω mute? δε γινεται να το κανω καθε μερα
κραζουμε τα σαιτς που παιζουν βιντεο ή ηχο μολις τα ανοιγουμε χωρις τη θεληση μας, το ιδιο πραγμα ειναι και αυτο, απλα δεν ειναι τοσο ενοχλητικο ωστε να κλεισω το tab, ειναι ομως αρκετα
Κάτω απο το τσατ έχει επιλογή On/Off sound
-
quote τον εαυτο μου, ηλπιζα οτι δε θα χρειαστει ποτε
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
να θυμαται την επιλογη μου οταν το βαζω mute? δε γινεται να το κανω καθε μερα -
Η απλή λύση είναι να μην είσαι στην κεντρική σελίδα, όπου υπάρχει το chat, αλλά σε οποιοδήποτε subforum
-
μια φορά ψαχνόμουν από που έπαιζε μουσική και τελικά ήταν ένα youtube video που είχε post-αριστεί στο chat...
(το οποίο φροντίζω να έχω unchecked στους ήχους που κάνει όταν γράφει κάποιος κάτι) -
Σωστος ο ναςς, μπορεις να το αφηνεις και σε αυτη τη σελιδα αν θες να εισαι στην 'κεντρικη' viewforum.php?f=17
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σωστος ο ναςς, μπορεις να το αφηνεις και σε αυτη τη σελιδα αν θες να εισαι στην 'κεντρικη' viewforum.php?f=17amen to that!
εισαι ο μονος που με επιασε Ευθύμη, bookmark ανοιγω, οποτε ολες οι αλλες ιδεες δεν δουλευουν για την περιπτωση μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καντε κατι πλζ..Δεν μπαινει απο δουλεια.
Tapatalk & SII
Δουλεψε και λίγο!!!
Μου πήρε αρκετή ώρα να μπω και να διαβάσω αλλά άξιζε το κόπο!!!
-
μπορειτε να δωσετε πιο λεπτομερεις οδηγιες για το πως θα το κανoυμε να μην ειναι τοσο αργο;
merci
-
Αν εχεις Chrome: https://chrome.google.com/webstore/sear ... plus?hl=el, βαζεις καποια απο τις επεκτασεις (πχ το AdBlock Plus)
Αντιστοιχα νομιζω υπαρχει επεκταση AdBlock για Firefox.
Αν εχεις Internet Explorer: http://ie.microsoft.com/testdrive/brows ... tionLists/ και προσθεση καποιας απο αυτες, λογικα θα το διορθωσει. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν εχεις Chrome: https://chrome.google.com/webstore/sear ... plus?hl=el, βαζεις καποια απο τις επεκτασεις (πχ το AdBlock Plus)
Αντιστοιχα νομιζω υπαρχει επεκταση AdBlock για Firefox.
Αν εχεις Internet Explorer: http://ie.microsoft.com/testdrive/brows ... tionLists/ και προσθεση καποιας απο αυτες, λογικα θα το διορθωσει.Ta ekana add alla pali den doyleyei o ie. pali kala poy katebasa to firefox.
Apla mesw iphone kai ipad me skizei poy den exei kati na to kanei by pass kai prepei na baw tapatalk. -
me AdBlock δουλευει αψογα στον firefox.
-
By the way. Downloaded adblock for IE και δουλευει μια χαρα και ο explorer.
Μενει μονο να βρουμε τι θα κανουμε τα iphone and ipad.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]