-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει την οικονομική διαφορά ετησίως (περίπου) ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο 1200 κυβικών και ένα 1400(με παρομοιουσ ιππουσ,αξια και παλαιοτητα) ως προς τα τέλη κυκλοφορίας, το ασφαλιστηριο και τη φορολογική επιβάρυνση.
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει την οικονομική διαφορά ετησίως (περίπου) ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο 1200 κυβικών και ένα 1400(με παρομοιουσ ιππουσ,αξια και παλαιοτητα) ως προς τα τέλη κυκλοφορίας, το ασφαλιστηριο και τη φορολογική επιβάρυνση.
-
-
Eνα αυτοκινητο 1.200 κυβικων εχει τελη κυκλοφοριας 135 ευρω ενώ ενα αυτοκινητο 1.400 κυβικων εχει τελη κυκλοφοριας 240 ευρω.
Αυτα ισχυουν προς στιγμην τουλαχιστον. Τα τελη κυκλοφοριας ειναι ετησιος φορος και καταβαλλεται καθε χρονο τα Χριστουγεννα.
Σε ασφαλιστικο επιπεδο δεν νομιζω να υπαρχει καποια σοβαρη διαφορά. -
^wut?
Αν είναι καινούριο, τότε τα τέλη είναι ανάλογα με τους ρύπους.
Διαφορά στα 1200 και 1400κ.