-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαλε ομπρελα ρε μλκ ελεος..
Τα προτιμω πια αυτα τα τοπια για καλοκαιρι..
βεβαια εσενα σ αρεσει να βρεχει χειμωνα καλοκαιρι οποτε τι να λεμε τωρα..Στις διακοπές μου θέλω καλό καιρό .
Πάντως 10 μέρες τώρα έχουμε έναν θεσπέσιο καιρό βροχερό, ζακετούλα πρωί και βράδυ. Ευλογημένο κλίμα έχουμε -
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Αν σας νοιάζει το τρίπτυχο 'Γαμάτες παραλίες-λίγος κόσμος-φτηνά' είναι uber προορισμός.
Αυτό ακριβώς ψάχνω για φέτος
Για πολλές μέρες, Κάρπαθος ασυζητητί. Το #1 ελληνικό νησί μακράν. Για λίγες, όχι γιατί δεν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα η ταλαιπωρία να πας.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
μεγάλο κωλοδάχτυλο στους ξενοδόχους στη Φολέγανδρο που μου ζητούσαν 100 το δίκλινο.εγω βρηκα με 60 οποτε τα εκλεισα για ιουλιο, αλλα δεν εχω ιδεα για φολεγανδρο, θα εκτιμουσα ενα σεντονι απο καποιον που την εχει γυρισει, ή ενα λινκ σε παλιοτερη συζητηση εστω, thanks in advance
-
Σεντονι για την Φολεγανδρο;Ζητημα αν χρειαζεται κατι μεγαλυτερο απο μια προταση,δεν ειναι κανα μεγαλο νησι.
Προσοχη στον αερα,ο βοριας κοβει κωλους. -
φαινεται απο google earth οτι ειναι βραχονησιδα, καμια παραλια, κανα μαγαζι?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι ξεραϊλα είναι αυτήΑν δεν ειναι ξερο το νησι δεν αισθανομαι οτι κανω διακοπες
Εντυ , που εινα αυτο το δωματιο;
-
Κανάλα. Μαργαρίτα
-
εχει παει κανεις σε κανενα απο τα all inclusive ξενοδοχεια στην Κυλληνη;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
εχει παει κανεις σε κανενα απο τα all inclusive ξενοδοχεια στην Κυλληνη;Grecotel oasis 3 φορες
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
για στειλε καμμια πληροφορια; ποσο κοστιζει το 2κλινο μαζι με τον μικρο (3 ετων) ;σκεφτομαι για 5 αυγουστου για καμμια βδομαδα
-
για στειλε καμμια πληροφορια; ποσο κοστιζει το 2κλινο μαζι με τον μικρο (3 ετων) ;σκεφτομαι για 5 αυγουστου για καμμια βδομαδαΕχει στο site τους τιμες που ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα (ψαχναμε παλι τωρα για το Πασχα και λιγο πολυ οπως τα βγαζαμε στο site ηταν και απο το τηλεφωνο).
Εμεις για 4 ατομα πληρωναμε προ 5ετιας γυρω στα 1500 ευρω για 4-5 βραδια.Οπιτε υποθετω καπου στο 1000ρικο θα κινηθεις.Αν με ρωτας αξιζε πολυ η εμπειρια αν σ αρεσει σαν τροπος διακοπων.Το προτεινω με κλειστα ματιαSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Μπηκα απο το pc και τσεκαρα για την εβδομαδα 1/8 εως 8/8 το bungalow των 30 τμ με θεα θαλασσα το εχει 277 τη βραδια
-
Στους γιατρούς να τα φάνε.
-
λογω μικρου παιδιου ειναι η μονη λυση..
περσυ μειναμε στο grecotel lacopetra . 140 την ημερα , all incl.με μια προχειρη αναζητηση στο site τους για το οασις ζητανε 240 την βραδυα. ειναι πολλα για μενα. λες απ το τηλ να πεσουν ;εχω κ την καρτα μελους του grecotel club ..
-
περσυ μειναμε στο grecotel lacopetra . 140 την ημερα , all incl.με μια προχειρη αναζητηση στο site τους για το οασις ζητανε 240 την βραδυα. ειναι πολλα για μενα. λες απ το τηλ να πεσουν ;εχω κ την καρτα μελους του grecotel club ..
Kανε ενα τηλεφωνο,λογικα θα σου δωσουν την τελευταια βραδια free και ισως κατι παραπανω λογω της καρτας.
Παντως συμφωνω πως ειναι παρα πολλα.Κ εμεις που ψαχναμε πριν 2 μηνες,μειναμε λιγο που οι τιμες παρεμειναν αμεταβλητες σε τετοιους καιρους.Παρολα αυτα μια χαρα πληροτητα ειχαν το Πασχα.Τουλαχιστον ομως προσφερουν πολυ καλη εμπειρια και ειναι ο,τι πρεπει για οικογενειες.
-
ευχαριστω Σωκρατη , αν εχω καμμια απορια θα σου στειλω π.μ για να μην κουραζουμε κιολας τους αλλους..
αυριο θα κανω ενα πρωτο τηλεφωνημα διερευνητικο.
εσυ δεν εβγαλες καρτα μελους; -
ευχαριστω Σωκρατη , αν εχω καμμια απορια θα σου στειλω π.μ για να μην κουραζουμε κιολας τους αλλους..
αυριο θα κανω ενα πρωτο τηλεφωνημα διερευνητικο.
εσυ δεν εβγαλες καρτα μελους;Ναι ο,τι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω,στειλε μου.Στα των υπηρεσιων τους δεν εχω να προσαψω το παραμικρο αρνητικο παντως.
Εχουμε καρτα μελους και απ'οτι θυμαμαι ειχε ορισμενα προνομια αρκει να εμενες περισσοτερες απο 5-6 μερες -
Τιμές αγοράς ή ενοικίασης είναι;
-
Μήπως την ημέρα το χρεώνουν πιο φτηνά απο την βραδιά;
-
ειναι ακριβο δεν λεω , ομως αν τα βαλεις κατω σου ρχεται φθηνοτερο..βαλε κοστος ενοικιασης ενος δωματιου μεσα Αυγουστου, κοστος φαγητου , καφεδων , πρωινου κ.λ.π μια χαρα τιμη ειναι..
εγω στα 35 μου 1η φορα πηγα σε all incl. λογω μικρου παιδιου.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)