-
Ξέρει κανείς αν τα blackberry έχουν internet tethering;
Να γίνονται δηλαδή wifi hotspots και να δίνει internet σε άλλες συσκευές.
Για το 9900 με ενδιαφέρει κυρίως. -
http://www.theverge.com/2013/5/20/43475 ... lease-date
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για το 9900 με ενδιαφέρει κυρίως.είχα ακούσει ότι γινόταν με την αναβάθμιση OS 7.1, αλλά με τα bberry είναι και θέμα carrier....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Για το 9900 με ενδιαφέρει κυρίως.είχα ακούσει ότι γινόταν με την αναβάθμιση OS 7.1, αλλά με τα bberry είναι και θέμα carrier....
+1 ,το εχω διαβασει αυτο για τους carriers.
Επειδη το ειχα ψαξει για την αδερφη μου.Σιγουρα δουλευει ως modem αν το συνδεσεις με usb στο PC,αλλα wifi hotspot δε νομιζω να γινεται -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.theverge.com/2013/5/20/4347524/jolla-the-movement-sailfish-os-smartphone-price-specs-release-dateTo πρωην MeeGo...
Άντε να δούμε αν και λίγο ακριβό θα το λεγα για πρώτη συσκευή... -
-
-
Tι εχει το youtube ρε παιδια?
-
Εμένα, και σε φιλους, μου συνουσιάζεται απίστευτα... Ούτε ένα βίντεο δεν μπορώ να δω ολόκληρο...
-
Μαλιστα,λειτουργει κανονικα σ εμενα γ'αυτο ρωτησα
-
Το προβλημά μου είναι εντελώς διαφορετικής φύσης απο αυτό του MIXOStsi αλλα δεν θα το πολυεξηγίσω
-
Έχω το bluetooth handsfree Samsung HM1500. Πριν καιρό είχε χαλάσει η δόνηση, σήμερα χάλασε και το ακουστικό. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση προς αντικατάστασή του ή να πάρω το ίδιο; Με είχε βολέψει αφάνταστα που συγχρονίζεται με 2 τηλέφωνα παράλληλα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Με είχε βολέψει αφάνταστα που συγχρονίζεται με 2 τηλέφωνα παράλληλα.Υπάρχουν πολλά hf που το κάνουν αυτό.
-
Έχω το bluetooth handsfree Samsung HM1500. Πριν καιρό είχε χαλάσει η δόνηση, σήμερα χάλασε και το ακουστικό. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση προς αντικατάστασή του ή να πάρω το ίδιο; Με είχε βολέψει αφάνταστα που συγχρονίζεται με 2 τηλέφωνα παράλληλα.δεν ειναι handsfree αυτο που εχεις. Απλα ακουστικα ειναι με λιγο λιγοτερο καλωδιο... Παρε κανα Plantronics να βρεις την υγεια σου...
-
Μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα πριν 2-3 βράδια στο neo-v.
Δεν είχε τη συνηθισμένη μορφή που έχουν όλα τα μηνύματα sms. Ήταν ένα μήνυμα σε κουτί. Δεν είχα κάποιο νούμερο ή κάτι άλλο. Ένα ξερό μήνυμα μέσα σε ένα κουτί και στο κάτω μέρος του κουτιού έγραφε το κλασικό 'ΟΚ' το οποίο μόλις πάτησα το μήνυμα εξαφανίστηκε. Έψαξα παντού στο τηλέφωνο, στο e-mail μήπως ξαναδώ το μήνυμα αλλά μάταια. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έχω το bluetooth handsfree Samsung HM1500. Πριν καιρό είχε χαλάσει η δόνηση, σήμερα χάλασε και το ακουστικό. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση προς αντικατάστασή του ή να πάρω το ίδιο; Με είχε βολέψει αφάνταστα που συγχρονίζεται με 2 τηλέφωνα παράλληλα.
δεν ειναι handsfree αυτο που εχεις. Απλα ακουστικα ειναι με λιγο λιγοτερο καλωδιο... Παρε κανα Plantronics να βρεις την υγεια σου...
προτιμώ να έχει αυτό το λίγο καλωδιάκι
-
δεν ειναι handsfree αυτο που εχεις. Απλα ακουστικα ειναι με λιγο λιγοτερο καλωδιο... Παρε κανα Plantronics να βρεις την υγεια σου...
προτιμώ να έχει αυτό το λίγο καλωδιάκι
ζω για την μερα που ενα μπατσονι θα σε ράψει ενα κουστουμι για το καλωδιακι
Μεταξυ σοβαρου και αστειου πάντως... ουδεποτε μπορεσα να μπω στην λογικη του BT με καλώδια. Μου φαντάζει τερμα αντιφατικο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα πριν 2-3 βράδια στο neo-v.
Δεν είχε τη συνηθισμένη μορφή που έχουν όλα τα μηνύματα sms. Ήταν ένα μήνυμα σε κουτί. Δεν είχα κάποιο νούμερο ή κάτι άλλο. Ένα ξερό μήνυμα μέσα σε ένα κουτί και στο κάτω μέρος του κουτιού έγραφε το κλασικό 'ΟΚ' το οποίο μόλις πάτησα το μήνυμα εξαφανίστηκε. Έψαξα παντού στο τηλέφωνο, στο e-mail μήπως ξαναδώ το μήνυμα αλλά μάταια.Αυτό λέγεται Flash sms
ζω για την μερα που ενα μπατσονι θα σε ράψει ενα κουστουμι για το καλωδιακι
Μεταξυ σοβαρου και αστειου πάντως... ουδεποτε μπορεσα να μπω στην λογικη του BT με καλώδια. Μου φαντάζει τερμα αντιφατικο.
Νομιμότατο είναι:
Έχει και λογική, αλλά βαριέμαι να στο εξηγώ τώρα.
-
corsair δε τα μπορώ τα σκέτα ρε συ άσε που τα χάνω ενώ τα άλλα τα κουμπώνω στον γιακά και όποτε χρειάζεται βάζω το ακουστικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα αυτό, ακουστικό το ένα ακουστικό και το άλλο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχει και λογική, αλλά βαριέμαι να στο εξηγώ τώρα.
Δεν τα πιστευω αυτα τα φωτοσοπια που βαλες. Εισαι βαλτος του dmitspan
Λογικό ειναι οτι πει ο Corsair. Αυτος ξέρει το καλό για ολους σας. Respect my authority το φελεκι μου μέσα
ps: σοβαρά τώρα, δεν ηξερα πως δυστυχως το άλλαξαν... κρίμα και πάλι κριμα
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]