-
Ουουουου!! Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω στο Ιαπωνικό, Δερμάτινο τιμόνι στο Ιαπωνικό, διακόπτης ''illumi cancel'' στο Ουγγρικό και πάει λέγοντας!!
Μαθημένος από Baleno πάντως αν χτυπήσω ποτέ Swift (και το κόβω πολύ πιθανό...) αυτό θα είναι σίγουρα Ιαπωνικό...
Εκτός κι αν μιλάμε για το καινούριο, ή για το Sport!! -
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχα το Swift μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση ότι σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου απουσίαζε η αναφορά στην SUZUKI είτε ως λογότυπο, είτε ως λέξη. π.χ. λογότυπo στο τιμόνι, στο εγχειρίδιο χρήσης (σαν κινέζικο προϊόν No name) , στο χώρο της μηχανής, κλπ...
Σαν αυτοκίνητο 'μαϊμού' ήταν...που του έβαλαν εδώ στην Ελλάδα κάποια ελάχιστα αυτοκόλλητα για να το πουλάνε σαν suzuki
Αν αναφέρεσαι στην προ-προηγουμενη γενια (1996+), εξ Ουγγαρίας και αυτη, τοτε μάλλον κατι ειχαν αλλάξει (καγκουρεψει) στο δικο σου, ειχε κανονικά λογότυπο στο τιμονι και στην απλή και στην ¨καλη' εκδοση οπως και το εγχειρίδιο του. Αντίστοιχα και η επομενη γενιά.
Θα έβαζα φωτογραφίες από το τιμόνι του Swift και άλλες από τα αυτοκόλλητα και τα λογότυπα που έβαζαν εδώ, αλλά θα με πάρουν πάλι στο ψηλό γαζί και θα ξεκινήσουν τις ειρωνείες οπότε άστο.
Πάντως αναφέρομαι σε μοντέλο 1997 και τίποτα δεν είχαν καγκουρέψει. Απλά ήταν μία όχι καλή Ουγγρική αντιγραφή ενός Swift σε σημείο στην άδεια να αναφέρεται ως κατασκευαστής η Suzuki Magyar Corp.
Στην πορεία έμαθα ότι το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε ίδιο και σαν Subaru Justy σε πολλές χώρες.
-
Το ιδιο ειχαμε με τα κιτρινα φλασακια μπροστα, δεν ηταν ακριβως αντιγραφη μιας και αυτο παρείχθηκε μονο στην Ευρωπη (ειναι ο λογος που ονομαστικαν ignis τα swift που παράγονταν Ιαπωνία). Ολα οσα εχω δει ηταν με ανάγλυφο λογότυπο στο τιμονι. Και μάλιστα στην απλη εκδοσή με το διακτινο πλαστικό τιμονι ηταν μεταλλικό, στην καλύτερη εκδοση με το τετρακτινο τιμονι πολυουρεθανης ειναι απλα αναγλυφο. Στο πορτμπαγκαζ μεχρι και το 2001 εβγαινε με απλα αυτοκολλητα swift gl - glx κτλ μετα στο τελευταιο f/l το εκαναν 'πρεμιουμ' και το εβγαλαν με χρωμιομενα πλαστικά γράμματα. Στο καπω ειχε κανονικα το παλιο λογοτυπο της suzuki και μετα παλι στο τελευταιο f/l το μετεφεραν επιτελους στη μασκα. Ναι το ιδιο εβγαινε και σαν subaru justy. Μηπως επειδή εχουν περασει και πολλα χρονια δε τα κάλο θυμάσαι;
-
Και να μην θυμάμαι καλά, κοιτάω τις φωτογραφίες και μου το θυμίζουν...
Το μοναδικό ανάγλυφο λογότυπο ήταν μπροστά στο καπό το οποίο και αυτό μπήκε στην Ελλάδα. Στο πορτμπαγκάζ είχε απλά αυτοκόλλητα διαφανή ενώ στο χώρο της μηχανής δεν είχε τίποτα. Και φυσικά στο τιμόνι δεν είχε τίποτα απολύτως, όπως και σε όλο το εσωτερικό. Πουθενά δεν φαινόταν ότι ήταν suzuki. Τέλος πάντων. Από τότε έχουν περάσει χρόνια και πλέον αποτελεί παρελθόν... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και να μην θυμάμαι καλά, κοιτάω τις φωτογραφίες και μου το θυμίζουν...
Το μοναδικό ανάγλυφο λογότυπο ήταν μπροστά στο καπό το οποίο και αυτό μπήκε στην Ελλάδα. Στο πορτμπαγκάζ είχε απλά αυτοκόλλητα διαφανή ενώ στο χώρο της μηχανής δεν είχε τίποτα. Και φυσικά στο τιμόνι δεν είχε τίποτα απολύτως, όπως και σε όλο το εσωτερικό. Πουθενά δεν φαινόταν ότι ήταν suzuki. Τέλος πάντων. Από τότε έχουν περάσει χρόνια και πλέον αποτελεί παρελθόν...To λογοτυπο στο καπο πως εισαι σιγουρος πως το εβαζαν εδω στην Ελλαδα;
Η 'καλη' εκδοσή
http://i.ebayimg.com/t/Steering-Wheel-S ... Q~~_12.JPG
Η απλη εκδοσή
http://mechanichopperscrossing.com.au/i ... terior.jpgΕκτος και αν είχε αερόσακους που σε εκείνο έλεγε μονο SRS Airbag. Αλλα εκεινα ηταν αρκετα σπανια.
Τεσπα, αν θέλει κάποιος mod ας τα μετακινήσει στο suzukoφορουμ μιας κ βγήκαμε offtopic.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
To λογοτυπο στο καπο πως εισαι σιγουρος πως το εβαζαν εδω στην Ελλαδα;
Η 'καλη' εκδοσή
http://i.ebayimg.com/t/Steering-Wheel-S ... Q~~_12.JPG
Η απλη εκδοσή
http://mechanichopperscrossing.com.au/i ... terior.jpgΕκτος και αν είχε αερόσακους που σε εκείνο έλεγε μονο SRS Airbag. Αλλα εκεινα ηταν αρκετα σπανια.
Τεσπα, αν θέλει κάποιος mod ας τα μετακινήσει στο suzukoφορουμ μιας κ βγήκαμε offtopic.
Το τιμόνι στο δικό μου ήταν ίδιο με αυτό της πρώτης φωτογραφίας, χωρίς όμως να γράφει τίποτα μέσα στο κύκλο.
Επίσης τα αυτοκόλλητα πίσω ήταν απλά διαφανή με γράμματα σε ασημένιο χρώμα.
Μία πρόχειρη φωτό...
Uploaded with ImageShack.us
-
Μιας και ο λόγος για Σουζούκι,τα Άλτο 2009+ ,έχουν τον κινητήρα των τριδύμων ή καμιά σχέση; Από οδική συμπεριφορά,στα ίδια επίπεδα ή κατώτερο;
-
Τον Κ10Β έχουν 3κύλινδρο 998κυβικά 12βαλβιδο. Νομίζω τον ίδιο έχει το Nissan Pixo. Για οδική συμπεριφορά δεν γνωρίζω να σου πω, μόνο συνοδηγός έτυχε ναμαι, έδινε την εντύπωση καλής κατασκευής.
Αναζήτηση μικρού/Supermini έως 5000 Ευρώ και 1300 κυβικά