-
Κανένα νέο ?
Ακούγονται διάφορα για τις ειδικές αλλά τίποτα συγκεκριμένο..........Φιλικά
Απόστολος Μουτεβελής -
Κανένα νέο ?
Απόστολος Μουτεβελής -
Κανένα νέο ?
Απόστολος Μουτεβελής -
Θα ειναι 3Χ2 φορες!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Θα ειναι 3Χ2 φορες!Όλο και μικραίνει το Αχαιός.
-
3 Χ 2
Σ + Π + Μ Χ 2 ή Σ + Μ + Β Χ 2
-
Σ;
γιατί δε βλέπω πουθενά Φ;Παραγεράσαμε και αρχίσαμε την ανηφόρα, μην πάρουν τα... παντελόνια μας την κατηφόρα;
(ποια είναι τα Μ και Β; κόλλησε το ξερό μου μετά την εξέταση σήμερα... )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σ;
γιατί δε βλέπω πουθενά Φ;Παραγεράσαμε και αρχίσαμε την ανηφόρα, μην πάρουν τα... παντελόνια μας την κατηφόρα;
(ποια είναι τα Μ και Β; κόλλησε το ξερό μου μετά την εξέταση σήμερα... )
Μ=Μάνεσι (Κομπηγάδι ανάποδα)
Β=Βαλμαντούρα (;) -
Είμαι για ΠΟΛΛΕΣ φάπες!!!!
-
Φ + Τ.Θ θα εχεί ?
-
Εγω ακουσα για Σ+Π+Μ Χ2
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφετε μόνο τα αρχικά...
-
Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, με φήμες δεν νομίζω να καταλάβουμε τίποτα. Οποιες ειδικές και να βάλουν ας ευχηθούμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας με πολλές συμμετοχές.
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφετε μόνο τα αρχικά...Γιατί το μόνο πρόβλημα που έχουν οι Ελληνικοί αγώνες είναι μη και μαθευτούν από πριν οι SS ενός αγώνα.Όλα τα άλλα είναι λυμένα...
Από τότε που ήμουν παιδί μέχρι τώρα που γέρασα, το Αχαιός είναι από τα λίγα rally στην Ελλάδα που έχουν τον ίδιο βασικό κορμό.Ότι και συνδυασμό και να χρησιμοποιήσουν στο τέλος μπορείς να πέσεις μέσα κατά 80%.
Είπαμε όμως ότι πάνω απ' όλα οι ισονομία στους Ελληνικούς αγώνες...
Άμα μάθω όμως θα τα καρφώσω όλα! -
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΟΥ ΥΠΝΑΚΟ ΓΕΡΟΝΤΗ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ...
-
Με το πλαι!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφετε μόνο τα αρχικά...
Γιατί το μόνο πρόβλημα που έχουν οι Ελληνικοί αγώνες είναι μη και μαθευτούν από πριν οι SS ενός αγώνα.Όλα τα άλλα είναι λυμένα...
Από τότε που ήμουν παιδί μέχρι τώρα που γέρασα, το Αχαιός είναι από τα λίγα rally στην Ελλάδα που έχουν τον ίδιο βασικό κορμό.Ότι και συνδυασμό και να χρησιμοποιήσουν στο τέλος μπορείς να πέσεις μέσα κατά 80%.
Είπαμε όμως ότι πάνω απ' όλα οι ισονομία στους Ελληνικούς αγώνες...
Άμα μάθω όμως θα τα καρφώσω όλα!Μπας και είσαι εσύ ο φανερός πράκτωρ; ΛΟΥ ΜΟΥ;
Ίσως είναι για γούρι.
Βασικά για δικαιολογία είναι (όχι τα αρχικά του φόρουμ, αλλά οι ΚΡΥΦΕΣ διαδρομές...)
Θυμάμαι το άρθρο του Νίκου Τσάδαρη που μίλαγε για την Χαλανδρίτσα-Βαλνταμούρα. Που κανείς δεν ήξερε καν το όνομά της, αλλά όλοι την ήξεραν σαν ανάβαση... (είχε αντίστοιχο μήκος, αλλά γαμώτο ήταν ΠΟΛΥ στενή και ΤΥΦΛΗ, και με ΔΙΠΛΗ φορά, όποιος πήγε γρήγορες δοκιμές ήταν ανώμαλος, μην πούμε για την πυκνότητα των βοσκών...)
Όμως αν είναι λοιπόν κρυφές, και πάω άσχημα, 'ααα, εγώ δεν ήξερα τις διαδρομές, και έκανα μόνο 4 περάσματα! ΌΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕΙΔΙΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ'
Από την άλλη αν πάω καλά, ΙΔΟΥ το ταλέντο μου!! Σκέψου να είχα κάνει όσες δοκιμές έκαναν και οι άλλοι!! (μπορεί να έκανα και παραπάνω, αλλά εσύ δεν το ξέρεις)
Επίσης, δύσκολο να μάθει ο ρούκι τις ειδικές, καθυστερώντας την ώρα που θα μας φάει (καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει χρεωκοπήσει και εγκαταλείψει μέχρι να τα καταφέρει το στραβάδι!)
Θυμάμαι την πρώτη χρονιά που τρέχαμε, ουδέποτε ξέραμε τις διαδρομές νωρίτερα από το Ρόουντ μπούκ, και όποιες διαδρομές κάναμε εκ των προτέρων τις κάναμε ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ να μπούνε ως τυπικές (πχ Φτέρη, Μερκούρη κλπ)
Από την επόμενη χρονιά και μετά, ήξερα ακόμα και για αγώνες που ΔΕΝ έτρεχα!!! Και να σκεφτεί κανείς, πως δεν ξέρω ΚΑΜΙΑ πρωτογενή πηγή!!Υπήρξε αγώνας που 2 μήνες πριν περίπου, σε 'αγνωστες' και καινούριες διαδρομές υπήρχε σπρέη (πορτοκαλί φωσφωριζέ...) στα σημεία Στάρτ, Στοπ, ΣΕΧ, Φλάιιν!! Κωδικοποιημένο μήπως για την οργάνωση;; ΟΧΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!! Όπως στο λέω!! START STOP FLYING ΣΕΧ!!!
Επίσης θυμάμαι τον πρώτο μου αγώνα, το Ολύμπιο (το μοναδικό ασφάλτινο, 2001) όπου πήγαμε για δοκιμές τις προβλεπόμενες ημέρες και ώρες, και δεν είδαμε σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ!!! Καλά, ΠΟΤΕ πρόλαβαν και έκαναν δοκιμές όλοι;;
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΡΟΛ ΚΕΙΤΖ ! ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ