-
Για το ps4 θα ειναι?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Για το ps4 θα ειναι?Από ό,τι έχω διαβάσει θα είναι για PS3 σίγουρα, και υπάρχουν φήμες για PS4..
-
βγηκε Patch για το μετρο, παρατηρησα +16% αυξηση σε επιδοσεις και εφυγε και το ενοχλητικο flickering στις amd
ταχυτατη αντιδραση
-
αφορά μόνο τις amd ή είναι γενικό το καλό;
-
-
που το βρήκες; Έτσι και αλλιώς από Δευτέρα θ' ασχοληθώ αλλά λέμε
-
εκει που το βρηκες κι εσυ και προσεξε για κανει παραξενα με τα save σου
αν το εχεις προχωρησει θα πρεπει να κανεις κολπα για να τα ξαναεμφανισεις, διαφορετικα δε σε νοιαζει
-
σαφέστατος τέκνον μου...
-
πμ
-
ευχαριστώ φίλε....
-
Το έβαλες καθόλου; Για πες γνώμες
Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος, πολύ ατμοσφαιρικό, και αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο
Για μένα είναι υποψήφιο goty
-
το έβαλα το patch...
η βελτίωση σ' εμάς είναι ελάχιστη...για να καταλάβεις 41 frames μέσο και 7000 κάτι πόντοι δηλαδή βελτίωση 1,5%!!!
Το έβαλα και με advanced physx και έπεσε στα 36 fps...εντάξει εφετζιδικο με δαύτο!
Ασχολήθηκα ελάχιστα και μ' ενόχλησε που είναι πολύ open world και δεν έχει βελάκια ή απόσταση από τον στόχο για να πηγαίνεις να 'καθαρίζεις'...
θ' ασχοληθώ περισσότερο μέσα στην εβδομάδα -
Σπύρο, είναι πολύ γραμμικό παιχνίδι.. τι να τα κάνεις τα βελάκια;
Σε μας πάντως το patch έκανε θαύματα, πήγα από 43 σε 50 και επιτέλους παίζει τελείως ομαλά
Για τις nvidia ήταν ουσιαστικά έτοιμο από την αρχή, μόνο το sli θέλει βελτίωση
-
δεν το έψαξα τόσο ώστε να το διαπιστώσω αυτό οπότε δεν ξέρω...
Πάντως δεν το λες unplayable ακόμα και σε 36 frames...απλά ασχολήθηκα ελάχιστα για να γράψω περισσότερα -
να ξερεις παντως οτι το benchmark ειναι υπερβολικο , δηλαδη στο κανονικο παιχνιδι δεν εχεις τοσο 'ακραια' σεναρια σε φωτισμους κτλ
οποτε η πραγματικη εμπειρια ειναι καλυτερη απο αυτο που ειναι απλα ενδεικτικο
παντως σαν παιχνιδι ειναι πολυ συμπαθητικο και πολυ ατμοσφαρικο , πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα
-
...απλά με απογοήτευσε που με το patch δεν ανέβηκε 5-10% και σ' εμάς!
Αυτό τον καιρό με την ζέστη δεν έχω διάθεση να κλειστώ στον υπολογιστή και δεν ασχολούμε όπως το χειμώνα...προτιμώ εναλλακτικά βεραντούλα, περιοδικό, μουσικούλα και άλλα γεροντίστικα!
Αν το κάνω λοιπόν το gaming θα το κάνω αργά το βράδυ...εκεί θα σου πω τις εντυπώσεις μου! Έχουν βγάλει κανα cheat; -
δεν ξερω για cheat, παντως στο insomnia εβαλε ενας τυπος διαφορους επεξεργαστες με ιδια καρτα στο μετρο (εκανα κι εγω ενα τεστ με τη δικη μου που ειναι επισης 7950 σε ιδια ρολογια καρτας και cpu για να υπαρχει ενας κοινος παρονομαστης να συγκρινουμε σωστα ) και απο οτι βλεπαμε ο phenom πλεον εχει αρχισει να δειχνει τα σημαδια του χρονου του
δηλαδη καποια στιγμη ισως πρεπει να σκεφτεις το overclock
βεβαια απο την αλλη μπορεις να πεις οτι θεμα της αποδοσης σου δεν ειναι θεμα της nvidia , αλλα του επεξεργαστη σου γιατι σε περιοριζει σε παιχνιδια που θελουν επεξεργαστικη ισχυ
δες εδω.. (post #2634 και μετα )
http://www.insomnia.gr/topic/426793-amd ... s/page-176
-
ρε συ αυτός έχει κλειστό το tessalation...εγώ το έχω νομίζω normal!
Περί o/c...θα τον ανεβάσω στα 4 για να δω και θα σου πω!
Πάντως εμένα είναι ο 975 που βγήκε το 2011 το Γενάρη! Εμένα στοκ είναι στα 3,6! Παρατήρησε πάντως ότι όσο έβγαζαν αυτοί σε frames με την 7950 και no tessalation στοκ έβγαζα τουλάχιστον εγώ με το tessalation ανοικτό! Γι' αυτό σου έλεγα ότι είμαι πάνω από στοκ 7950 παντού ακόμα και με 200mhz κάτω. Επίσης είδες ότι ο επεξεργαστής σου είναι πιο δυνατός...αυτό σου έλεγα στα συγκριτικά που κάναμε...
οι 2 κάρτες είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζεις παρά το o/c από την μεριά σου! -
κοιτα επειδη το ετρεξα κι εγω με κλειστο και ανοικτο tessellation η διαφορα ειναι μολις 3 fps, οποτε δεν ειναι σημαντικη (παραξενο βεβαια γιατι περιμενα να ειναι μεγαλυτερη)
απλα το ετρεξε σε αυτες τις ρυθμισεις γιατι ηθελε να επαληθεψει αποτελεσματα απο ενα ρωσικο site που το ετρεχε με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις και να δει ποσο 'στεκουν' τα αποτελεσματα του γιατι ειναι λιγο υποπτα
και απο οτι φαινεται οι ρωσοι πουλανε φυκια και εχουν ξαναπουλησει, απλα καποιοι τους πιστευουν
δεν ειχε νοημα δηλαδη να συγκρινει καρτες , η καρτα ειναι σταθερη μεταβλητη, ειναι καθαρα τεστ cpu
για αυτο και μαλιστα ολοι ειναι στην ιδια συχνοτητα , γιατι ενας i5 ivy μπορει να ανεβει κι αλλο ψηλα και να εχει ακομα καλυτερες επιδοσεις -
Ξέρεις τι γίνεται;
Έχοντας benchmark μέσα στο παιχνίδι μπαίνεις στο λούκι να το ψάξεις.
Ακόμα και διαφορά μερικών frames σου φαίνεται ...επίτευγμα στο τεστ ενώ παίζοντας δεν θα καταλάβαινες τίποτα!
Παρατήρησα σε τεστ με παιχνίδια στο techspot.com ότι ουσιαστικά οι σύγχρονες κάρτες γραφικών κάνουν την περισσότερη δουλειά και μετά έπεται το cpu χωρίς φυσικά να παραγνωρίζω την χρήση του!
Για μένα στο gaming όσο παίζει το αφήνεις έτσι...αν δεις ότι αρχίζουν το κολληματα τότε οβερκλοκάρεις...αν και αυτό δεν είναι αρκετό τότε αντικαθιστάς! Μόνο τότε! Σε όλα τ' άλλα απλά συμμετέχεις σ' ενα κυνήγι χαρακτηριστικών όπου είσαι καταδικασμένος να σπρώχνεις χρήματα σ' ένα βαρέλι δίχως πάτο!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)