-
ΚΑλησπέρα εχω ενα GRANDE PUNTO 1.4 με διπλό κιβώτιο, δηλ χειροκινητο και αυτοματο χωρις συμπλεκτη.Ειχε προβλημα και το οποιο διορθωσα το Φεβρουαριο καθως δεν λειτουργουσε η αυτο ματη λειτουργια, απλα το χειροκινητο κανονικο.Ειναι 5ετις το πηρα μεταχειρισμενο,δεν πληρωσα επειδη ειχα εγγυηση. Σε 3 μηνες παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα..Τι να φταεί?σε 4 μηνες ληγει και η εγγυηση...
-
ΚΑλησπέρα εχω ενα GRANDE PUNTO 1.4 με διπλό κιβώτιο, δηλ χειροκινητο και αυτοματο χωρις συμπλεκτη.Ειχε προβλημα και το οποιο διορθωσα το Φεβρουαριο καθως δεν λειτουργουσε η αυτο ματη λειτουργια, απλα το χειροκινητο κανονικο.Ειναι 5ετις το πηρα μεταχειρισμενο,δεν πληρωσα επειδη ειχα εγγυηση. Σε 3 μηνες παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα..Τι να φταεί?σε 4 μηνες ληγει και η εγγυηση...
-
-
Ο χρήστης gdamian έγραψε:
ΚΑλησπέρα εχω ενα GRANDE PUNTO 1.4 με διπλό κιβώτιο, δηλ χειροκινητο και αυτοματο χωρις συμπλεκτη.Ειχε προβλημα και το οποιο διορθωσα το Φεβρουαριο καθως δεν λειτουργουσε η αυτο ματη λειτουργια, απλα το χειροκινητο κανονικο.Ειναι 5ετις το πηρα μεταχειρισμενο,δεν πληρωσα επειδη ειχα εγγυηση. Σε 3 μηνες παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα..Τι να φταεί?σε 4 μηνες ληγει και η εγγυηση...Πήγαινε πάλι σε αυτους που στο έφτιαξαν.
-
προφανως εκει θα ξαναπαω...απλα μου κανει εντυπωση σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα αν ειναι θεμα του αυτοκινητου ή ανταλλακτικου...
-
το αυτοκινητο ειναι ενα σωρο ανταλακτικα.......
οταν στο εφτιαξαν,αλλαξαν κατι η' απλα επισκευασαν το υπαρχον;;;τι ακριβως εκαναν;;; -
ξερεις σε ποσσους τυχαινει να ξαναπηγαινουμε στα συνεργεια γιατι παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα στα οχηματα μας? ενταξει δε λεω οτι οι μηχανικοι ειναι θεοι αλλα για αυτο το λογο υπαρχουν και οι εγγυησεις. εφοσον εισαι εντος αυτης το πολυ πολυ να στα αλλαξουν ολα μεχρι να βρουν τι οντως φταιει
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ GRANDE PUNTO