-
- 1000
Δεν τολμουσα να το γραψω γιατι νομιζα οτι θα με φατε
Κι επειδη μου εχουνε μεινει λιγα κοματια...
- 1000
-
Κε Χρηστο προσωπικά θα ηθελα να διαβασω την αποψη σας
-
Φωκιωνα μου, η αποψη μου που ειναι και φιλοσοφια ζωης , ειναι να ειμαι πρωτα ενταξει εγω προσωπικα και συμφωνος με το θεσμικο πλαισιο της δραστηριοτητας στην οποια θελω να συμμετεχω, κι υστερα να εχω απαιτησεις και να ζηταω τα ρεστα απο τους αλλους. Αυστηρα μαλιστα!
Ετσι, αφου τιμωρω πρωτα τον εαυτο μου και δεν συμμετεχω στους αγωνες (που ξερεις ποσο το θελω) οταν δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα, οταν αποφασισω να συμμετασχω σε καποιον 'τα καταθετω' εγκαιρα, αφ ενος για να βοηθησω στην οργανωση κι αφ ετερου για να εχω το δικαιωμα να απαιτησω συνεπεια, αφου ως πελατης ειμαι σωστος.
Επειδη ομως ο κοσμος ολος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος, γι αυτο προτεινα να διεξαγεται ολη η διαδικασια μεσω πιστωτικης καρτας. Ετσι ωστε ο οργανωτης να εκταμιευει τα χρηματα ΑΦΟΥ κανει τον αγωνα, κι ο αγωνιζομενος ναχει την εγγυηση οτι θα του επιστραφουν αμεσα, αν ο αγωνας δεν γινει.
Απο την αλλη, δεν δικαιολογω καποιους που αρνουνται να πληρωσουν εγκαιρα, εκτος αν φοβουνται μην χασουν τα λεφτα τους. Κι αυτο, γιατι σημερα πια που τα επιτοκια ειναι τοσο χαμηλα, το να εκταμιευσεις 300 ευρω 10 μερες νωριτερα δεν χανεις δα και κανενα μεγαλο ποσό απο...τοκους
Απλα, οπως σε καθε 'επενδυση', οι λεσχες θα πρεπει να εχουν ενα αποθεματικο (που να ελεγχεται απο την ΟΜΑΕ), ωστε να μπορουν για 10 μερες να καλυψουν τα οργανωτικα εξοδα, εως οτου εισπραξουν την Δευτερα μετα τον αγωνα τις συμμετοχες απο την τραπεζα. Νοικοκυρεμενα πραγματα δηλαδη.
Ελπιζω να ειναι ξεκαθαρη η αποψη μου. Οσο ξεκαθαρη ειναι και η αποψη μου οτι εδω δεν προκειται για καποιο δικαιωμα μας, σαν την επαγγελματικη ασφαλιστικη μας καλυψη ή την νοσοκομειακη μας περιθαλψη ή το συνταξιοδοτικο μας, αλλά για το κεφι μας που πρεπει στην αναγκη να το υποστηριζουμε οντας και λιγο large που λενε. Κεφι, χομπυ, διακεδαση τσαμπα δεν γινεται... -
Απόφαση 'τιμωρία'???
Δηλαδή η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ, έκρινε ανάξια τη λέσχη του Βόλου να διοργανώσει τον αγώνα άλλη ημερομηνία, ή απλά αποφάσισαν την οριστική ακύρωση για, κάτι σαν τιμωρία???
Ρωτώ τώρα εγώ......α και κάτι άλλο, γιατί η απόφαση της συνεδρίασης (αν έγινε 9 Μαΐου όπως μας λένε) ανακοινώθηκε έξι μέρες μετά???
Ξαναρωτώ τώρα εγώ...Πάντως αυτού του είδους οι ανακοινώσεις αποφάσεων (δίκαιων ή άδικων) μου θυμίζουν λίγο (ή πολύ) παλιές πολύ κακές εποχές
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Απόφαση 'τιμωρία'???
Δηλαδή η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ, έκρινε ανάξια τη λέσχη του Βόλου να διοργανώσει τον αγώνα άλλη ημερομηνία, ή απλά αποφάσισαν την οριστική ακύρωση για, κάτι σαν τιμωρία???
Ρωτώ τώρα εγώ......α και κάτι άλλο, γιατί η απόφαση της συνεδρίασης (αν έγινε 9 Μαΐου όπως μας λένε) ανακοινώθηκε έξι μέρες μετά???
Ξαναρωτώ τώρα εγώ...Πάντως αυτού του είδους οι ανακοινώσεις αποφάσεων (δίκαιων ή άδικων) μου θυμίζουν λίγο (ή πολύ) παλιές πολύ κακές εποχές
Αγαπητε CRN.gr,
Προκειμενου να αποφευχθει το φαινομενο της περσινης χρονιας, οπου ο καθε Οργανωτης στην πρωτη δυσκολια ζητουσε και επαιρνε αναβολη του προγραμματισμενου του αγωνα, αναφερεται ξεκαθαρα στην φετινη προκυρηξη οτι αγωνας που για Χ-Ψ-Ω λογους δεν θα μπορεσει να τελεστει, ματιωνεται οριστικα.
Ουτε τιμωρια λοιπον ουτε τιποτα. Απλα εφαρμογη της Προκυρηξης.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Απόφαση 'τιμωρία'???
Αγαπητε CRN.gr,
Προκειμενου να αποφευχθει το φαινομενο της περσινης χρονιας, οπου ο καθε Οργανωτης στην πρωτη δυσκολια ζητουσε και επαιρνε αναβολη του προγραμματισμενου του αγωνα, αναφερεται ξεκαθαρα στην φετινη προκυρηξη οτι αγωνας που για Χ-Ψ-Ω λογους δεν θα μπορεσει να τελεστει, ματιωνεται οριστικα.
Ουτε τιμωρια λοιπον ουτε τιποτα. Απλα εφαρμογη της Προκυρηξης.Φιλικα,
'el-em'
-
Εχασε και 500 ευρω η λεσχη.....
Εγγυκλιος 3 Αρθρο 1,9..... -
Και η δική μου η άποψη ταυτίζεται με του Λώρη. Νομίζω ότι η Ομοσπονδία, δεν τιμωρεί ούτε επιβραβεύει οργανωτές, αλλά μόνο κατανοεί φιλότιμες ειλικρινείς προσπάθειες και αναγνωρίζει ανυπέρβλητες αντικειμενικές δυσκολίες, τις οποίες λαμβάνει υπόψη της.
Αυτά που γράφουμε και επισημαίνουμε κι εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα, καλό είναι να μην τα πετάνε συλλήβδην στον κουβά οι έχοντες τις διαφόρων λογιών εξουσίες. Ας τα δίνουν λίγο προσοχή, νομίζω ότι αυτό που κάνουμε λειτουργεί συμπληρωματικά στο έργο της ομοσπονδίας.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ 2013
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA & ΒΑΘΜΟΙ
5.1 ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ή/και ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Κάθε αγώνας που ματαιώνεται μπορεί να μην ενταχθεί στο Πρωτάθλημα / Κύπελλο στα επόμενα χρόνια, εκτός από την περίπτωση ανωτέρας βίας, που αναγνωρίστηκε σαν τέτοια από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ.
Σε περίπτωση αδυναμίας τέλεσης ενός αγώνα λόγω συμμετοχών, ο αγώνας δεν θα αναβάλλεται, αλλά θα ματαιώνεται και θα ανατίθεται σε άλλο ΟργανωτήΗ ομοσπονδία δεν έκανε εφαρμογή της τελευταίας πρότασης του εν λόγω άρθρου. Ενδεχομένως, διότι τον αγώνα δεν τον ζήτησε κανείς οργανωτής ή ίσως διότι έκρινε ότι τα 2 Ακρόπολις, το ΔΕΘ και το Αχαιός, είναι αρκετοί αγώνες για να ανακηρύξουν αντιπροσωπευτικά τον Πρωταθλητή Ελλάδος.
Ίσως γι αυτό να καθυστέρησε να δημοσιοποιήσει την απόφαση της να ματαιώσει οριστικά το Κένταυρος και να μην τον αναθέσει σε άλλον οργανωτή. Περίμενε έως τις 15/5, ημέρα που έληγαν και οι συμμετοχές του Ρ.Α. που αφορούν το Ελληνικό πρωτάθλημα για να διαπιστώσει εάν θα υπήρχε ανάγκη να διεξαχθεί οπωσδήποτε ένας άλλος αγώνας στην θέση του.Πιθανόν αυτή να είναι και η απάντηση στον CRN, περί της εξαήμερης καθυστερημένης δημοσιοποίησης …
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εχασε και 500 ευρω η λεσχη.....
Εγγυκλιος 3 Αρθρο 1,9.....Φωκίωνα,
Αυτό είναι το λιγότερο, τα 500€ είναι ένα ποσό, ένα μέγεθος.
Είναι όμως τόσα άλλα πράγματα που δεν εκτιμώνται ούτε αποτιμώνται, όπως ο κλονισμός της εμπιστοσύνης και του σεβασμού από την πλευρά αρκετών αγωνιζομένων και πολλών θεατών για την Λέσχη μας, όπως επίσης η στεναχώρια όλων μας που ο αγώνας χάθηκε άδικα και ουσιαστικά αναίτια από λεπτομέρειες μεταξύ δελτίων τύπου και ανακοινώσεων.
Και λέω αναίτια, διότι δεν υπήρξε ένας λόγος ξεκάθαρος, σημαντικός και ανυπέρβλητος πχ. έλλειψη άδειας από αστυνομία ή κάποιες κατολισθήσεις ή πυρκαγιά στην περιοχή ή κλείσιμο δρόμου από οργισμένους κατοίκους ή απεργούντες, κλπΚρίμα..., τουλάχιστον ας διδαχτούμε όλοι μας, από αυτό το γεγονός και να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία.
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Πάντως αυτού του είδους οι ανακοινώσεις αποφάσεων (δίκαιων ή άδικων) μου θυμίζουν λίγο (ή πολύ) παλιές πολύ κακές εποχές
Γιατι να μην στις θυμιζουν φιλε μου ?
Οι ιδιες σκατοφατσες εξακολουθουν να αποφασιζουν ακομα !
Αν δεν γινουν εκλογες να απαλαχτουμε ..... τα ιδια και χειροτερα θα γινοντε , δυστυχως !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αν δεν γινουν εκλογες να απαλαχτουμε .....Πολύ μου αρέσουν οι εκλογές με πληρεξούσια...
-
Μαλλον δεν εχεις συντονισθει ακομα φιλε pienaf1 , αυτα γινοταν στο παρελθον της γιαφκα της Μεσογειων .......
Οι κλωτσιες τωρα , θα προερχοντε απο αγωνιζομενους και δη αγανακτισμενους , δεν βλεπω να για παλιες μεθοδους αλλο .
34o ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 11~12 Μαϊου 2013