-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όλα με το που βγουν τα αγοράζετε ρε παιδιά.
Πολλά λεφτά.άμα δεν πίνεις και δεν καπνίζεις σου περισσεύουν χρήματα ν' αγοράσεις !
-
Το ξέρω αυτό.
Έτσι έχτισα τη συλλογή μου. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά τα metro είναι amd oriented οπότε σε σένα θα πετάει και σε μένα απλά θα παίζει...
το γράφω διότι όταν κοίταγα benchmarks για να πάρω κάρτα, το μετρο 2033 ήταν από τα παιχνίδια που η απλή 7950 τσάκιζε την 660ti χαρακτηριστικά!ΟΧΙ !
ειναι nvidia optimized οπως και το πρωτο και θα τρεχει καλυτερα στις πρασινες συμφωνα με τα πρωτα bench
αυτο βεβαια πιθανως να αλλαξει αργοτερα που θα βγουν patch και θα βγαλει η amd καλυτερους drivers , οποτε η 7950 θα ειναι καλυτερη απο την 660ti οπως και κανονικα ειναι
αλλα τωρα που ειναι η αρχη και το παιχνιδι φτιαχτηκε σε συνεργασια με nvidia μια στοκ 660 ti ριχνει σε μια στοκ 7950
-
http://www.pcgameshardware.de/Metro-Las ... t-1069286/
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οποτε η 7950 θα ειναι καλυτερη απο την 660ti οπως και κανονικα ειναιΣου έχω ξαναγράψει την άποψη μου... ενώ το hardware είναι πράγματι καλύτερο στην amd, πρακτικά βλέπουμε το αντίθετο.
Απλά την 7950 την σώζει η μεγάλη ευχέρεια στο overclocking οπότε εκεί δείχνει την δύναμη της. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη αφού και η δική μου είναι factory o/c' ed!
Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να βλέπαμε τις κάρτες ανεβασμένες στα όρια τους σε ίδια μηχανήματα για να εντοπίσουμε τις διαφορές! Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγους μήνες τα 2gb της δικής μου θα αρχίσουν να γίνονται οριακά ενώ η δική σου θα έχει μεγαλύτερη άνεση! Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θ' αποδειχθεί καλύτερη η επιλογή της 7950. Στο παρόν το αμφισβητώ... -
σε γενικες γραμμες ειναι πιο δυνατη απο την ti και με o/c κοντραρει στα ισια την 670
απλα παντα θα υπαρχουν παιχνιδια που ειδικα στην αρχη θα ευνοουν τη μια ή την αλλη
(ναι οτι οι amd κερδιζουν πιο πολυ απο το o/c ειναι γεγονος, αλλα οι 7950 συγκεκριμενα πρωτοβγηκε με πολυ χαμηλο ρολοι για τις δυνατοτητες της
δεν ειναι τυχαιο που η δικη μου πριν ενα χρονο ηταν στα 800 mhz και πλεον τη πουλανε με 1000 , κι εγω απλα την εχω στα 1100. δηλαδη μιλαμε για +25-30% και αν συνυπολογισεις και καλυτερους drivers δεν εχει καμια σχεση με οταν πρωτοβγηκε )στο metro παντως εχει benchmark , αν θες συμφωνουμε ρυθμισεις και το τρεχουμε να συγκρινουμε
-
ναι έχεις δίκιο για την κάρτα σου...πλέον τις έχουν τουμπανιάσει ενώ τότε που έψαχνα εγώ πριν 9 μήνες μόλις είχε βγει η boost και υπήρχαν μόνο οι απλές 7950 και μάλιστα στα ίδια χρήματα! Βουρ στους πράσινους τότε...
Η δική μου πάντως στα χαρτιά είναι λέει 5-7% χειρότερη από την stock 670 στην εργοστασιακή o/c ed υλοποίηση! Δεν την έχω ανεβάσει παραπάνω απλά στο διαδίκτυο έχω δει τύπους που την ξεπέρασαν σε απόδοση...
Αφού παίζει καλά ελάχιστα με νοιάζει!Τα τεστάκια που λες να τα κάνουμε για πλάκα αν και νομίζω ότι θα υπερέχει το σύστημα σου λόγω που έχεις το i5 ο/c 'ed στα 4,5!
Εγώ δουλεύω το δικό μου στοκ στα 3,6 αφού δεν με νοιάζουν 3-4 frames διαφορά! Ότι και να βγάλουμε λάθος θα είναι! -
ε οχι και στα 4.5
ο δικος μου ειναι παλιος i5 , απο τα 2.6 στα 3.8 ειναι
με ζορι θα πηγαιναν μεχρι 4 αυτοι (για καθημερινη χρηση ) , σαν επεξεργαστης ειναι παρομοιος με το δικο σου ιδιας εποχης
και δεν ξερουμε και τι ρολο παιζει ο επεξεργαστης σε αυτο το παιχνιδι
και φυσικα για πλακα θα συγκρινουμε.. σου λεω αυτη τη στιγμη παιζει και να μου ριξεις
-
δεν έχεις τον 2500κ; Αυτόν νόμιζα ότι είχες...
Εγώ δεν τον έχω ανεβάσει αφού παίζει μια χαρά τα πάντα και στοκ...άσε που γουστάρω να το βλέπω με την noctua να μην ξεπερνά τους 47 βαθμούς ακόμα και στο πιο βαρύ παιχνίδι! Δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση να κάνω ταρζανιές!
( Στην msi είδα μαξ 63 βαθμούς παίζοντας starcraft 2 πρόσφατα με θερμοκρασία χώρου 25 βαθμούς... συνήθως παίζει κάτω από 58)
Αν θες κάνουμε το τεστ και το επαναλαμβάνουμε μόλις δώσουν τους σωστούς drivers οι 'κόκκινοι'! -
οκ
εγω απο θερμοκρασιες ειμαι 64-65 max cpu και 65-57 gpu
-
...εσένα όμως δεν έχει όριο τους 62 βαθμούς όπως λέει η amd για τον phenom ii 975be!
Σίγουρα μπορεί να δουλέψει και κοντά στους 70 για λίγο!
Η κάρτα σου είναι πολύ καλή σε θερμοκρασίες ειδικά αν υπολογίσεις ότι την πείραξες και άλλο! -
-
μόλις γυρίσω σπίτι από το γραφείο το βράδυ θα κάνω το ίδιο...ελπίζω να μην έχω θέμα με το ανέβασμα της φωτογραφίας...ποτέ δεν το κατάφερα στο φόρουμ
-
καλα απλα πες min max avg και τα συνολικα frames
αυτα δηλαδη που ειναι αριστερα, εγω ανεβαζω φωτο γιατι με βολευει και το κανω μπαμ μπαμ
(και γιατι αλλου που μπορει να το ποσταρω μπορει να αρχισουν να γκρινιαζουν και να αμφισβητουν αν δε βλεπουν εικονες , ρολογια κτλ.. )
-
θα κάνω και το ίδιο με τα adv. physics on να δούμε τι ψάρια πιάνει!
-
αυτο καντο ξεχωριστα για σενα που εχεις nvidia εμας με amd αυτα δε μας ενδιαφερουν
αν και θα ειναι unplayable με Physx
αυτη ειναι μια μαρκετινιστικη μαλακια που για να τη δεις στα 3-4 παιχνιδια που την υποστηριζουν πρεπει να τα σκασεις ή χοντρα ή να παλιωσουν πολυ (πχ physx στο μαφια 2 αυτη τη στιγμη σηκωνεις εσυ, τοτε κανεις )
εγω αν το βαλω θα επιβαρυνθει ο επεξεργαστης μου (και θα κολλησει το συμπαν) , αφου δε το υποστηριζει η καρτα
-
εγώ όπου το επιτρέπει το ενεργοποιώ...το είχα κάνει και στο borderlands 2 και ήταν ωραίο!
Δεν θυμάμαι που αλλού όμως... -
α ναι κι εκει μπορεις να το σηκωσεις
γενικα ομως ειναι λιγα τα παιχνιδια, batman ενα αλλο που θυμηθηκα, δεν ειναι και κατι που θα σου ελειπε αν δεν ειχες
στο μετρο ομως δε νομιζω τακη η καρτα σου θα εχει πολλα να κανει για να ασχοληθει και με Physx
-
και όμως....
http://www.geforce.com/whats-new/articl ... ance-guide -
οκ λοιπον , βαλε και δες
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)