-
Ο χρήστης glf έγραψε:
α ναι... εγώ αν κάνω εταιρία η εφορία θα μου παίρνει το 20% των κερδών.Το 35%...
Α, ναι ξέχασα... το μειώσανε σε 32,5%...
-
Έγιναν βέβαια λόγω Ολυμπιακών και χρήσιμα έργα, αλλά ως προς τα άλλα (...) :
Αντί να ξοδευτούν τόσα λεφτά για γήπεδα μπαντμιντον και μπειζμπολ και στέγες Καλατράβα και και και, δε θα ήταν καλύτερο να πάνε (τα δικά μας λεφτά είναι, μην ξεχνιόμαστε) σε πιο χρήσιμα πράγματα?
Τώρα είμαστε χρεωμένοι για πολλές δεκαετίες ακόμα, ο τουρισμός δεν αυξήθηκε (ή τουλάχιστον τόσο ώστε να γίνει η απόσβεση του κόστους ακόμα και σε 40 χρόνια) και πόσα άλλα χρήσιμα έργα παραμένουν στα όνειρα.
Να πω το πλέον χρήσιμο? Ανακαίνιση ΟΛΟΥ του οδικού δικτύου της χώρας.
Με τα λεφτά των Ολυμπιακών θα μπορούσαμε να το ανακαινίσουμε, να το χαλάσουμε και να το ξαναανακαινίσουμε...ΥΓ Επίσης (αυτό είναι και κάτι που έγινε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παρίσι) θα ήταν πιο δίκαιο τα έργα που έγιναν στην Αθήνα να είχαν πληρωθεί με φόρους των Αθηναίων και όχι πανελλαδικά.
-
Πάντως η 'εσπλανάδα' στο Φάληρο είναι τώρα παρκινγκ αυτοκινήτων και σκουπιδότοπος...καλοοοό!
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
ΥΓ Επίσης (αυτό είναι και κάτι που έγινε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παρίσι) θα ήταν πιο δίκαιο τα έργα που έγιναν στην Αθήνα να είχαν πληρωθεί με φόρους των Αθηναίων και όχι πανελλαδικά.
Εχει μια λογικη,αλλα οταν σκεφτεσαι οτι το 50% του πληθυσμου μενει στην Αθήνα,και οτι αν πληρωνανε μονο οι μισοι δεν θα εφταναν τα λεφτα...
Στην Αθηνα δεν αλλαξε τιποτα πιστευω,με μεγαλο χαμένο τον τουρισμο,κατι για το οποίο έχουν ευθύνη ολοι οι εμπλεκόμενοι στον χώρο.
Πηγα στο Λονδίνο πρόσφατα,οι Άγγλοι ειναι εξω φρενων με την παρακμη των συγκοινωνιών τους,απο εκει που το τρενο εφτανε ακριβως στις 11.00,τωρα φτανει στις 11 και δύο λεπτα,ενίοτε και τρία..ειναι και θέμα νοοτροπίας,και αυτη αλλαζει πολυ δύσκολα,ποσο μαλλον οταν οι πολιτες της Ελλάδας ψηφιζουν τις ιδιες οικογένειες εδω και χρόνια..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πηγα στο Λονδίνο πρόσφατα,οι Άγγλοι ειναι εξω φρενων με την παρακμη των συγκοινωνιών τους,απο εκει που το τρενο εφτανε ακριβως στις 11.00,τωρα φτανει στις 11 και δύο λεπτα,ενίοτε και τρία..
Άλλο επίπεδο...
Πώς γίναμε όμως κι εμείς έτσι βρε παιδί μου?
Μεταολυμπιακή Ελλάδα.....Τι έχει αλλάξει;;;