-
Μπες σε ενα swift sport και σύγκρινε το με το 1.3...
-
Ο χρήστης giannoulis123 έγραψε:
Μπες σε ενα swift sport και σύγκρινε το με το 1.3...OK, και?
-
Τι και;
-
Είπες να μπει σε ένα Sport και σε ένα 1.3.
Να συγκρίνουμε τι επακριβώς στα 2, εκτός απο τα προφανή?
-
Το εσωτερικό του ενός με του άλλου...
-
To 16άρι έχει σίγουρα περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό + δερματάκια και ραφές στο τιμόνι.
Καλά καθίσματα επίσης.
Δεν είδα άλλες διαφορές.
-
Ο χρήστης giannoulis123 έγραψε:
Μπες σε ενα swift sport και σύγκρινε το με το 1.3...εχει διαφορετικης ποιοτητας ταμπλο,εταζερα και πλαστικα στις πορτες;;;;;
αν ναι,τοτε ισως δεν τριζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ οπως σε αυτο που μπηκα(1.3)
κατα τ'αλλα το θεωρω(1.6) καλη επιλογη απο αποψη χωρων,αποδοσης,συμπεριφορας..... -
Όχι ίδιας ποιότητας πιστεύω πως είναι όλα τα παραπάνω που αναφέρεις, στο δικό μου πάντως sss που φοράει και 17άρια και κοπανάει full δεν έχω παρατηρήσει τρίξιμο σοβαρό μετά από 4 χρόνια...Οι χώροι του είναι μηδαμινοί μέσα στην καμπίνα και ο χώρος αποσκευών μικρός που γίνεται μικρότερος εξαιτίας του ανοίγματος της 3ης πόρτας...
-
εξαρταται τι θεωρεις ''σοβαρο τριξιμο'' γιατι ενα κριτς απο παντου κανει ενα μεγαλο!
τους χωρους στο εσωτερικο τους θεωρω ικανοποιητικους και συμφωνω για το χωρο αποσκευων..... -
Δεν ξέρω έχω αλλάξει ηχοσύστημα......
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3548091/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2644896/εχω καταληξει σε αυτα τα δυο..εχετε καμια παρατηρηση ?οτιδηποτε θα με βοηθουσε δεκτο..επισης το ενα απο τα 2 ειναι του 8.ειναι προ fl ?
-
Προσωπικά δε θα αγόραζα αυτοκίνητο από κάποιον που δε γνωρίζει στοιχειώδη ορθογραφία.
-
Αυτό του 08 μπορεί να είναι και fl και προ fl... Θα τα ξεχωρίσεις από τα κόκκινα στο στροφόμετρο...Όποιο και να δεις να το ελέγξεις σε φανοποιό και μηχανικό δικό σου εάν αυτό είναι δυνατόν...Επίσης να δεις βιβλιάρια service και αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά.
-
Αφου τελικα κατεληξες θα σου προτεινα να το παρεις σε κοκκινο. Πολυ πιο ομορφο!
Επισης αφου τελικα αποφασισες να πας σε γρηγορο μικρο δες και για Colt CZT με 150 αλογα.
ενα βημα πριν την αγορα !! τελευταιες ερωτησεις