-
Υπηρχαν παλιοτερα τα P7 σκετα, για τα οποια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.
Μια χαρα τιμη, 320-350 παιζουν τα περισσοτερα σοβαρα ελαστικα σε αυτην την διασταση.
Δεν νομιζω οτι εχουν καποιο προβλημα στο βρεγμενο ή οπουδηποτε, μιλανε γενικα για ενα ισορροπημενο all-around ελαστικο. -
Τοτε ειναι αυτο που ψαχνω.
330 μου ειπε απο το τηλεφωνο, 'ελα απο δω και ισως κανουμε κατι ακομα'
Βγαινουν 10-20 ευρω φτηνοτερα απο Michelin, Bridgestone, Continental, αλλα δεν ειναι τοσο η τιμη το ζητημα, οσο οτι για διαφορους λογους αποφασισα να μην παω σε καποιο απο αυτα.
Εχουν και εγγυηση. -
Να τα βάλεις,αλλά ΜΟΝΟ made in Italy.>!!!!!!!!!!!......Τα φοράω 12500χλμ....Προχώρα άφοβα!!!
υγ.το πιθανότερο να είναι από Ρουμανία ή Πολωνία.......προσοχή....βυζάκια(τουλάχιστον τρείς περιπτώσεις γνωρίζω)!!!!....κάτω από 340-350 είναι....ύποπτα! -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Να τα βάλεις,αλλά ΜΟΝΟ made in Italy.>!!!!!!!!!!!......Τα φοράω 12500χλμ....Προχώρα άφοβα!!!
υγ.το πιθανότερο να είναι από Ρουμανία ή Πολωνία.......προσοχή....βυζάκια(τουλάχιστον τρείς περιπτώσεις γνωρίζω)!!!!....κάτω από 340-350 είναι....ύποπτα!αυτο μαλλον σημαινει σκελετος απο ζελε.......μπορει να εχει καλη γομα αλλα τα βιζακια δεν δειχνουν οτι προκειται για λαστιχο που τουλαχιστον στην ελλαδα να εχει μελλον!
-
Σε 175/70/14
1)Dunlop SP Streetresponse
2) Dunlop SP SPORT 01
3) Goodyear DuraGrip
4) Bridgestone B 250 ECOPIA
5) Continental PremiumContact 2
6) Goodyear Efficient Grip Compact
7) Pirelli Cinturato P1 Verde
8] Michelin ENERGY SAVER +το αυτοκίνητο κινείται 1 φορά την εβδομάδα και διανύει 5000 χλμ τον χρόνο
τι λέτε;
-
Σ' αυτη τη διασταση Saver + ευκολα
-
Λες ε;
Απ' ό,τι διάβασα δεν έχουν αποσπάσει και τις καλύτερες κριτικές. Κάτι για μαλακά πλαϊνα κλπ -
Εγω για 5.000 χλμ τον χρονο δεν θα εβαζα Saver, θα ξεραθουν χωρις να εχουν φαγωθει ουτε λιγο.
Θα εβαζα κανενα Kumho, κανενα Hankook, γενικως πιο μαλακα ελαστικα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Σε 175/70/141)Dunlop SP Streetresponse
2) Dunlop SP SPORT 01
3) Goodyear DuraGrip
8] Michelin ENERGY SAVER +το αυτοκίνητο κινείται 1 φορά την εβδομάδα και διανύει 5000 χλμ τον χρόνο
τι λέτε;
για 5.000 το χρόνο, Continental PremiumContact 2
-
Στη διασταση αυτη παντως αυτη στο τεστ της Adac τα απλα saver τα πηγαν πολυ καλα
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... 65-R14.htm
Τωρα τα saver + που ειναι εξελιξη λογικα θα ειναι καλυτερα -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω για 5.000 χλμ τον χρονο δεν θα εβαζα Saver, θα ξεραθουν χωρις να εχουν φαγωθει ουτε λιγο.
Θα εβαζα κανενα Kumho, κανενα Hankook, γενικως πιο μαλακα ελαστικα.Πέρα απ' την πλάκα, καλά λόγια έχω ακούσει από φίλο και για τα Μπριτζ σε παρόμοια διάσταση - ίσως αυτήν κιόλας, δε θυμάμαι - σε Πούντο.
-
Εγω παντως με το σκεπτικο των λιγων χλμ ανα ετος, εβαλα τα Hankook, γι αυτο το ανεφερα.
-
Κ εγώ για conti/bridge σκέφτομαι..
Κάτι τιμούλες που πήρα..φαρμακείο η συγκεκριμένη διάσταση.
Kumho KH27 ;
Hankook OPTIMO K715; -
Προτεινω το Νο 5 και το Νο7
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Σε 175/70/14
1)Dunlop SP Streetresponse
2) Dunlop SP SPORT 01
3) Goodyear DuraGrip
τι λέτε;
για 5.000 το χρόνο, Continental PremiumContact 2
Είχα το 4 στην διάσταση που αναφέρεις.
Θα προτιμούσα όμως το 2 και το 5.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Είχα το 4 στην διάσταση που αναφέρεις. και;
Θα προτιμούσα όμως το 2 και το 5. γιατί;
-
Προφανώς το 4 δεν με ικανοποίησε και για αυτό συνιστώ τα άλλα 2 τα οποία τα δοκίμασα μεν,
σε διαφορετικές διαστάσεις δε.Αν θέλεις περαιτέρω αιτιολόγηση για το 4, περισσότερο δεν μου άρεσε το φρενάρισμα και οι επιδόσεις στο βρεγμένο.
Να σχολιάσω και για τα 2 , έστω και σε διαφορετικές διαστάσεις.
-
- ήσυχο + φρενάρισμα - παλιό πλέον - συμπαθητικό γενικά, δεν ξεχωρίζει κάπου.
-
- άνετο + βρεγμένο + κράτημα -φθείρεται σχετικα γρήγορα - παλιό επίσης
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Σε 175/70/141)Dunlop SP Streetresponse
2) Dunlop SP SPORT 01
3) Goodyear DuraGrip
τι λέτε;
Το 7 και πολυ του ειναι...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Προφανώς το 4 δεν με ικανοποίησε και για αυτό συνιστώ τα άλλα 2 τα οποία τα δοκίμασα μεν,
σε διαφορετικές διαστάσεις δε.Αν θέλεις περαιτέρω αιτιολόγηση για το 4, περισσότερο δεν μου άρεσε το φρενάρισμα και οι επιδόσεις στο βρεγμένο.
Να σχολιάσω και για τα 2 , έστω και σε διαφορετικές διαστάσεις.
-
- ήσυχο + φρενάρισμα - παλιό πλέον - συμπαθητικό γενικά, δεν ξεχωρίζει κάπου.
-
- άνετο + βρεγμένο + κράτημα -φθείρεται σχετικα γρήγορα - παλιό επίσης
Το 7
Γιατί;
και πολυ του ειναι...
Κ εγώ έτσι νόμιζα, μέχρι που άκουσα τις τιμές.
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το 7
Γιατί;
και πολυ του ειναι...
Κ εγώ έτσι νόμιζα, μέχρι που άκουσα τις τιμές.
Ειναι ενα ησυχο μαλακο λαστιχακι για μεσα στην πολη, ειναι ολοκαινουργιο και αν δεν εχεις σπορ απαιτησεις ειναι απο τα καλυτερα ελαστικα που κυκλοφορουν εκει εξω. Σε μενα που το οδηγησα σ ενα παλιο Opel Astra 1.4 με κατι μουλαρια για αλογα, μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις για ηπια χρηση.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]